Αυτή την Τρίτη η διάθεση είναι γιορτινή, αυθόρμητη, γεμάτη ενεργητικότητα αλλά και με χαρούμενα γεγονότα που μας προτρέπουν να περάσουμε καλά και να αρχίσουμε επιτέλους να μπαίνουμε στο γιορτινό κλίμα των ημερών! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνουμε δραστηριότητες που κάποτε αποφεύγαμε…

 

Κριός

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

 

Ταύρος

Η καθημερινότητα, αγαπητέ Ταύρε και τα βάρη των υποχρεώσεών σου σε κρατούν υπό διαρκή πίεση. Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την αρνητική οπτική με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

 

Δίδυμος

Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις όλο τις αναβάλλεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

 

Καρκίνος

Είσαι αξιοθαύμαστος για την εργατικότητα, τη φιλοδοξία και τη φιλική και επικοινωνιακή σου διάθεση. Στα αισθηματικά σου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα συμβεί κάτι πολύ καλό για σένα.

 

Λέων

Σαν Λέων, είσαι ένας άνθρωπος δημιουργικός που σου αρέσει να προσφέρεις στους άλλους, αλλά επίσης και αρκετά ανασφαλής. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου, γιατί όποτε το κάνεις αυτό είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου.

 

Παρθένος

Θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε θα υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σου που νιώθεις ότι σας απομακρύνουν μεταξύ σας. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική, αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αγχώνεσαι, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, σήμερα σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σου για τη σχέση σας, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα.

 

Αιγόκερως

Σαν Αιγόκερως, είσαι ένας συμπαθητικός άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά και αρκετά πεισματάρης. Αισθηματικά, σήμερα θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

 

Υδροχόος

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις κάποια πράγματα πιο θετικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι την επόμενη περίοδο σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε όλα να γίνουν τέλεια. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή