paul619

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα! Νέες ευκαιρίες, δυνατότητες βελτίωσης και καινούργια ξεκινήματα για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους κι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, για τις επόμενες μέρες! Προσοχή μόνο στις εξιδανικεύεις!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ιχθύ, σε ωθεί να προτιμήσεις την απομόνωσή σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον κοινωνικό σου περίγυρο, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά κι επιτέλους να ηρεμήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως πεις «όχι» σε προσκλήσεις ή προτάσεις για ραντεβού ή σε ανούσιο φλερτ και να επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή ή ένα άτομο που είναι το απωθημένο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να παρασυρθείς αυτήν την περίοδο σε έναν έρωτα παράλληλο και παράνομο! Καλό θα ήταν να προσέξεις πολύ, αφού δε θες απρόσμενες αποκαλύψεις κι απογοητεύσεις!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο φιλικό Ζώδιο του Ιχθύ, αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφήσεις πίσω τα μέχρι τώρα προβλήματα, να αλλάξεις ό,τι δε σου αρέσει. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ετοιμάσου μόνο για ανανεωτικές στιγμές! Θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να ανανεώσετε πλήρως τη σχέση σας, με κάθε δυνατό τρόπο και να περάσετε μαζί πολύ όμορφα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλές νέες γνωριμίες και προτάσεις για ραντεβού ή συναντήσεις, όπου θα περάσεις πραγματικά πολύ όμορφα!

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Ιχθύ, είναι η ιδανική για να αρχίσεις να δραστηριοποιείσαι προς τις φιλοδοξίες σου, φίλε Δίδυμε! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους κοινούς σας ουσιαστικούς στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα σε συμβουλεύει να κινηθείς συνετά κι αποφασιστικά, ώστε να μη χάσεις καμία ουσιαστική ευκαιρία για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Κάποιες νέες γνωριμίες, που έρχονται, σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Καρκίνος
H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, φίλε Καρκίνε, στο θετικό για σένα ζώδιο του Ιχθύ, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ασταμάτητα φλερτ, ραντεβού, γνωριμίες και πολλές ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση κι εξόδους ψυχαγωγίας, να ανανεώσεις και σαφώς να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφο! Όποια κι αν είναι πάντως η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα θα έρθει ένα πολύ καλό νέο, που αφορά τα ερωτικά σου!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σου προσφέρει την σημαντική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά αλλά και συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις τώρα! Μία ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία, αναμένεται και θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σου! Αν, ωστόσο, σε ενδιαφέρει ήδη κάποιος και θες να τον σαγηνεύσεις, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, αναζωπυρώνεται το πάθος με τον σύντροφό σου να και μπορείτε πλέον να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο, αυτό του Ιχθύ, και θα σηματοδοτήσει κάποιες αλλαγές σήμερα, αλλά και τις ερχόμενες ημέρες, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική κι ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, η παρούσα περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για να καταφέρεις να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, αφού μία νέα γνωριμία θα φέρει το αποτέλεσμα που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις τώρα να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις καβγάδες και να βελτιώσεις πλήρως τη σχέση σου με τον σύντροφο και πολύ πιθανόν τώρα να μιλήσετε για γάμο ή συμβίωση!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με τη Νέα Σελήνη στον Ιχθύ, που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στη ζωή σου τάξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου και να βελτιώσεις πολύ την καθημερινότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί σήμερα να μη βάλεις προτεραιότητα τα ερωτικά σου, ωστόσο, πιθανόν να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, που ενδεχομένως να εκδηλωθεί τώρα και –γιατί όχι- να εξελιχθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφο, ακόμα κι αν έχεις αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η απόλυτα θετική για σένα Νέα Σελήνη στους Ιχθύες είναι εδώ! Έχεις πλέον τη μοναδική ευκαιρία σήμερα, αλλά και γενικά την παρούσα περίοδο, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου, να ευχαριστηθείς απολαύσεις κάθε είδους. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα μαζί με τον σύντροφο, ο οποίος θα σου δείξει την αδυναμία του και δεν αποκλείεται να σου έρθει κι ένα δωράκι ή έκπληξη από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, τη σημερινή ημέρα ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος για τον ερωτικό τομέα, γεμάτος απολαύσεις, κατακτήσεις πολλές κι ιδιαίτερα αξιόλογες, φλερτ κι ερωτική τύχη!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ ξεκινά μια περίοδο για σένα κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου και το κύριο μέλημά σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορέσεις με διάφορους τρόπους να συναντήσεις τώρα άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν, να επικοινωνήσεις μαζί τους και, φυσικά, να επιδιώξεις και να καταφέρεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, αν σε ενδιαφέρει να συγκατοικήσεις με τον σύντροφο, οι πιθανότητες είναι πολλές τώρα! Αν δε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα καταφέρνεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος κι ανανεώνεις συναισθηματικά τη σχέση σου!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ, η οποία σου δίνει ευκαιρίες και τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης, εξόδου ή κοινωνικής συναναστροφής, είναι πολύ πιθανή τώρα! Επιπλέον, απολαμβάνεις φλερτ μέσω διαδικτύου κι η πιθανότητα για ένα τυφλό ραντεβού είναι μεγάλη! Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με τον σύντροφο, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε τώρα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να ανανεωθείτε ή ακόμα και να οργανώσετε μια μικρή απόδραση που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ιχθύ, θα σε ωφελήσει πραγματικά πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής με κάθε τρόπο αλλά και με πραγματική ηρεμία! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο, αφού σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωσή του σε σένα! Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν για το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η κατάσταση μέχρι τώρα ήταν αρκετά θολή και επιφανειακή! Επιτέλους πλέον ξέρεις πού ακριβώς βρίσκεσαι!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φυσικά σε καθιστά τον πρωταγωνιστή, όχι μόνο της μέρας, αλλά όλης της επικείμενης περιόδου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται η σημερινή ημέρα προκειμένου να καταφέρεις να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή! Νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης κι η ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και να ενισχύσεις τη γοητεία σου και φυσικά πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές έρχονται! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πρόταση για επισημοποίηση ή απλά πλήρη ανανέωση και συναίσθημα με τον σύντροφο!

 

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!