Η σημερινή είναι μια μέρα που μας φέρνει ευκαιρίες σ’ επαγγελματικά ζητήματα και μας θυμίζει ανθρώπους που αδικήσαμε ή αποφασίσαμε να δώσουμε νέες ευκαιρίες. Θολό το τοπίο και πρέπει να το ξεδιαλύνουμε.

Κριός

Σήμερα Κριέ μου τα νεύρα σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάστασή τους. Ένα σου λένε, δέκα απαντάς. Καλύτερα να παίρνεις χρόνο πριν πεις οτιδήποτε, κάνε μια βόλτα μετά τη δουλειά, άκου μουσική και στα σίγουρα μην ανοίξεις κουβέντες που καίνε. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία

Ταύρος

Δεν αντέχεις την κακοπροαίρετη κριτική Ταύρε μου κι αυτό είναι γνωστό. Σήμερα δυστυχώς θα ‘χεις να αντιμετωπίσεις καχυποψίες και σπόντες, από επαγγελματικό αλλά και φιλικό περιβάλλον. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε πτοήσει, εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους την αξία σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτογνωσία

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου γλυκό, το μυαλό σου τρέχει κι ο νους σου όλο κατεβάζει ιδέες. Ιδέες δημιουργικές αλλά κι ερωτικές. Είσαι σε πολύ καλή περίοδο, σήμερα όμως έχεις κι αστρολογική εύνοια, για να ξεκινήσεις τη δουλειά που έχεις στα σκαριά ή να μιλήσεις επιτέλους στο πρόσωπο που σε καίει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Τόλμη

Καρκίνος

Καρκίνε μου δεν είναι η λύση πάντα όταν το παρόν μας απογοητεύει να στρεφόμαστε στο παρελθόν. Αυτό είναι ήττα χρυσό μου παιδί. Άσε τα παλιά στην ησυχία τους κι αν τα νέα δε σου κάνουν, βάλε πλώρη γι’ άλλα, για καλύτερα. Ναι; 

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφασιστικότητα

Λέων

Άγχος, πίεση, εκκρεμότητες και υπερένταση καλό μου Λιοντάρι. Έχεις μέρες που πιέζεσαι και νιώθεις πως θα εκραγείς. Βάλε σκέψεις και υποχρεώσεις σε μια σειρά και αποτοξινώσου με ένα καλό κρασί και μια κουβέντα απ’ αυτές που σου αρέσουν. Άντε κι άνοιξαν και τα μαγαζιά με αυλή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συντονισμός

Παρθένος

Παρθένε μου άλλα λες εσύ, άλλα καταλαβαίνει το ταίρι σου και κινδυνεύετε σήμερα στα καλά καθούμενα κι από μισή λεξούλα να βρεθείτε μπλεγμένοι σε παρεξηγήσεις και να τα κάνετε όλα γης μαδιάμ.
Κάνε λίγη υπομονή και δεν πειράζει αν αφήσεις και μια σπόντα αναπάντητη, δεν είναι αδυναμία, διπλωματία είναι κι εσύ ξέρεις καλά από αυτήν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συζήτηση

Ζυγός

Ζυγέ ξέρεις καλά ότι είσαι ικανός και multitasking. Ακόμα κι οι καλύτεροι όμως κάποιες φορές μπορεί να τα φτύσουν. Καλύτερα να εστιάσεις σ’ αυτό το ένα που σ’ ενδιαφέρει (πρόσωπο, εργασία, ιδέα, δραστηριότητα), παρά να παλέψεις να τα φέρεις όλα εις πέρας (ή στα νερά σου), με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις κανένα. Το ξέρεις κι εσύ.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιλογή

Σκορπιός

Σκορπιέ μου προκαλείς λιποθυμίες και ταραχές σήμερα και να δούμε πώς θα πρωτομαζέψουμε τα θύματά σου. Είσαι στα καλύτερά σου, στα πιο ερωτιάρικά σου, δε βλέπεις την ώρα να βάλεις πλώρη για νέες περιπέτειες κι ακόμη κι αν τον προηγούμενο καιρό υπήρχε στο μυαλουδάκι σου ένα θέμα που σε ζόριζε σήμερα ξύπνησες ευδιάθετος κι έτοιμος για φλερτ! Το ‘χεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός

Τοξότης

Τοξότη μου σήμερα μια σκέψη στριφογυρνάει στο μυαλό σου. Το ανικανοποίητό σου. Επιθυμίες που παράτησες, είτε γιατί δεν ήταν ο καιρός για να υλοποιηθούν, είτε για να μην αναστατώσεις όσους αγαπάς, είτε γιατί δείλιασες. Σήμερα που σε πιάνουν οι νοσταλγίες σου, μην αρκεστείς στην ονειροπόληση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δράση

Αιγόκερως

Σήμερα σε θέλω προσεκτικό Αιγόκερέ μου απέναντι σε λόγια κι υποσχέσεις που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ξέρεις από αυτά που έρχονται στα ξαφνικά και κάτι δε μας κολλάει, κάτι μας προειδοποιεί, κάτι μας τσιγκλάει μέσα μας. Έχεις ένστικτο, εμπιστεύσου το.

Λέξη κλειδί της μέρας: Λογική

Υδροχόος

Δεν την ανέχεσαι την αδικία Υδροχόε μου κι είσαι πάντα πολύ προσεκτικός σ’ αυτό και στο αναγνωρίζουν όλοι, αστρολόγοι και μη. Σήμερα όμως, μια μέρα εσωστρέφειας και περισυλλογής ο νους τρέχει στ’ άτομα που σ’ αδίκησαν και κυρίως σ’ εκείνα που ίσως εσύ αδίκησες. Ποτέ δεν είναι αργά για μια ειλικρινή συγγνώμη.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σκέψη

Ιχθείς

Ιχθύ μου κάτι σε αναστατώνει σήμερα κι απ’ το πρωί είσαι σε μια τσίτα που όμως μπορεί ν’ αποδειχτεί και πολύ χρήσιμη, γιατί θα σε κρατήσει σε εγρήγορση. Να είσαι προσεκτικός πριν λάβεις οποιαδήποτε απόφαση, ειδικά στα εργασιακά σου που σε πιέζουν. Τα συναισθηματικά σου πάνε πρίμα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρίες