Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Αναπάντεχες συγκρούσεις και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει ο Ήλιος απ’ τον Αιγόκερω που βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Το κλίμα όμως δεν είναι απαραίτητα αρνητικό καθώς δε θα λείψουν κι οι ξαφνικές σημαντικές αλλαγές για όλο σχεδόν το ζωδιακό κύκλο.

 

Κριός

Ευκαιρίες για βελτίωση σε όλους τους τομείς θα παρουσιαστούν κι είναι στο χέρι σας να τις εκμεταλλευτείτε. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αν δεν εξετάσετε όλα τα δεδομένα. Με υπομονή κι επιμονή όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε. Αισθηματικά, η αισιοδοξία σας κι ο ερωτισμός στα ύψη. Οι μόνοι να περιμένετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Ταύρος

Είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε κάποια οφέλη προκειμένου να ζήσετε μια ζωή που ταιριάζει στο ταμπεραμέντο σας και στα ενδιαφέροντά σας. Αυτή η νοοτροπία είναι πολύ σοφή και μπορεί να κάνετε μεγάλα άλματα στην προσπάθεια για να βάλετε τη ζωή σας σε σωστό δρόμο. Συντονίζεστε περισσότερο με τα ένστικτά σας και η ζωή σας τείνει να έρθει σε συμφωνία με την εσωτερική σας φύση. Συνεπώς, αισθάνεστε πιο ικανοποιημένοι, πιο δημιουργικοί.

 

Δίδυμοι

Συναντάτε σήμερα ανθρώπους που είναι πολύ συμπονετικοί, με κατανόηση και δεν κριτικάρουν. Επίσης είναι πιθανό να συνάψετε σχέσεις με ανθρώπους, βασισμένες σ’ ένα υψηλό επίπεδο αμοιβαίας εκτίμησης και κατανόησης του ενός για τον άλλο. Βρίσκεστε σ’ επαφή με τις πιο ευαίσθητες, πνευματικές αρετές σας και είστε ικανοί να εκφράσετε ένα μεγαλύτερο επίπεδο ευαισθησίας και μεγαλύτερης εμπάθειας απ’ ό,τι συνήθως.

 

Καρκίνος

Θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος για εσάς, γεγονότα κι εμπειρίες της πρώιμης ζωής σας που πολύ σπάνια αναφέρετε και συναισθήματα που συνήθως κρατάτε κρυμμένα, βγαίνουν στην επιφάνεια. Οποιοδήποτε συναίσθημα, είτε αυτό είναι αγάπη, μίσος, εκτίμηση, ζήλια ή οποιοδήποτε άλλο βγαίνει στη φόρα, κάνοντας τη σχέση σας πιο βαθιά, με περισσότερο νόημα και λιγότερη υποκρισία.

 

Λέων

Μπορεί να δημιουργήσετε καινούργιες ποιοτικές συνθήκες ζωής, που μπορεί να επεκταθούν πέρα απ’ τη χρονική ημέρα αυτής της αστρολογικής επίδρασης. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για φυσική εργασία κι έξω-επαγγελματικές δραστηριότητες .  Κάντε μια προσπάθεια να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά, μιλήστε για όσα αισθάνεστε κι η σχέση σας θα βελτιωθεί.

 

Παρθένος

Ρευστά τα δεδομένα σήμερα. Αν εργάζεστε σ’ ένα πόστο που παρέχει ένα υψηλό επίπεδο σιγουριάς τότε, μάλλον, είναι καλύτερα να μείνετε σ’ αυτή τη θέση, παρά να αλλάξετε δουλειά, πράγμα που περιλαμβάνει μεγάλο ρίσκο. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τους μόνους. Γενικότερα είναι μια καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε και να θέσετε τα όρια στις σχέσεις σας.

 

Ζυγός

Η βελτίωση των σχέσεών σας με όσους συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση είναι πολύ πιθανή σήμερα. Είστε περισσότερο ανεκτικοί και διαλεκτικοί και πιο πρόθυμοι να συζητήσετε και να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι σε ζητήματα που ίσως είχατε βιαστεί να κριτικάρετε ή να κατακρίνετε κατά το παρελθόν. Η πνευματική και σωματική σας ανησυχία μπορεί να συντελέσει στο να κάνετε συχνά κοντινά ταξίδια που θα συνδυάζουν την ψυχαγωγία με τη μάθηση.

 

Σκορπιός

Αυτή είναι επίσης μια ημέρα, για να απελευθερώσετε μερικές από τις πιθανές δημιουργικές σας ικανότητες, οι οποίες έμειναν στην αφάνεια. Σήμερα πρέπει να απαλλαχθείτε από τις παλιές συνήθειες και να γίνετε πιο αυθόρμητοι και ζωηροί. Μπορείτε να ανακαλύψετε νέες δημιουργικές ικανότητες και να μάθετε να τις εκμεταλλεύεστε περισσότερο.

 

Τοξότης

Οι δημιουργικές σας ικανότητες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας, ενώ κάποια εργασία σας από τις πιο ευφάνταστες και αυθεντικές, που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, θα πραγματοποιηθεί αυτή την ημέρα. Ακόμα, η ερωτική δραστηριότητα, η επιθυμία σας για οικογένεια είναι ιδιαίτερα έντονες.

 

Αιγόκερως

Ωρίμανση των ιδανικών και των πνευματικών σας αξιών επέρχεται σήμερα. Αυτή η διαδικασία ωρίμανσης είναι τόσο σταδιακή και φυσική, που μετά βίας θα την προσέξετε, αλλά ωστόσο είναι σημαντική. Γίνεστε λιγότερο εγωκεντρικοί και περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων. Συνεπώς, συμπεριφέρεστε με πιο ώριμο τρόπο. Οι άνθρωποί σας θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε τη συνείδηση και την ευαισθησία σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις πηγές και τις ευκαιρίες.

 

Υδροχόος

Στρατηγικές προγραμματισμού της καριέρας σας, οι σκέψεις για την ανεύρεση τρόπου ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, καθώς και το μοίρασμα των σκέψεών σας γι’ αυτά τα θέματα με κάποιους άλλους σημαντικούς ανθρώπους θα σας απασχολήσουν αρκετά αυτή την ημέρα. Το γράψιμο, οι δημόσιες συζητήσεις καθώς και ο τρόπος επικοινωνίας ίσως αποδειχτούν επιτυχείς αυτόν τον καιρό.

 

Ιχθείς

Παρασύρεστε από μια ακατανίκητη ανάγκη να αναμορφώσετε τη ζωή σας, να δυναμώσετε τη θέλησή σας και να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτείτε τους άλλους στην αναζήτηση των προσωπικών σας αντικειμενικών σκοπών. Ακόμα κι αν θεωρείτε τον εαυτό σας ευαίσθητο ως προς τις ανάγκες των άλλων, παρ’ όλα αυτά θα είστε τόσο απορροφημένοι με τις δικές σας φιλοδοξίες αυτή την ημέρα που θα παραβλέψετε τις φροντίδες και τα δικαιώματα των άλλων.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.