Νέα Σελήνη στον Τοξότη σήμερα, με την αρνητική συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα! Δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας τις επόμενες μέρες, όμως η ψευδαίσθηση, η υπεραισιοδοξία κι οι υπερβολικές προσδοκίες, θα φέρουν ρήξεις και σοβαρές απογοητεύσεις, κυρίως για τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Σε ένα θέμα, Κριέ, στο οποίο έχεις δείξει συνέπεια κατά το παρελθόν, τα αποτελέσματα κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους και είναι πάρα πολύ θετικά. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να τακτοποιούν τις υποθέσεις τους γρήγορα και χωρίς πολλούς – πολλούς προβληματισμούς. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, οι οποίες στο μέλλον θ’ αποδειχθούν πάρα πολύ καλές. Απόφυγε σήμερα τις αντιθέσεις και τους καβγάδες. Με χαμηλούς τόνους και μέσα από συζήτηση, φρόντισε να λύσεις όσες παρεξηγήσεις μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου.

Ταύρος
Προσπάθησε σήμερα, Ταύρε, ν’ ασχοληθείς με καταστάσεις οι οποίες αφορούν το παρελθόν, ώστε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της κι έτσι θα αντιμετωπίσεις επιτυχώς δύσκολα θέματα. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο άτομο της οικογένειάς σου, γι’ αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις, και θα έχεις την αμέριστη βοήθειά του. Σήμερα είναι ευκαιρία να πεις τώρα στο σύντροφό σου αυτά που θέλεις, αφού θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το Σκορπιό σού χαρίζει περισσότερο πάθος. Χρησιμοποίησέ το για να βρεις την αδελφή ψυχή σου.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ευνοείσαι σε όλες σου τις υποθέσεις, ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα ξεκινήσεις μια αναζήτηση του βαθύτερου Εγώ σου, για να διορθώσεις κάποια πράγματα που νομίζεις ότι κάνεις λάθος κι έχουν σχέση με τον περίγυρό σου. Η αυτογνωσία σου είναι βαθιά, ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται, ενώ μπαίνεις σε μία καινούργια περίοδο, στην οποία οι καταστάσεις θα εξελίσσονται θετικά κι εσύ θα αισθάνεσαι απεριόριστη ικανοποίηση. Καλύτερα να ξεσκάσεις με το σύντροφό σου, σε μια μικρή ή μεγάλη απόδραση.

Καρκίνος
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις, Καρκίνε μου, και μερικές φορές, όταν βγαίνεις εκτός προγράμματος, το άγχος που νιώθεις γίνεται έντονο. Δε χρειάζεται όμως να καταβάλλεσαι ψυχικά, αλλά απλώς έχε πληρέστερο προγραμματισμό και θα δεις ότι θα αντεπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια υπόθεση που σε προβληματίζει, θα εξελιχθεί θετικά. Μπορεί σήμερα η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για ν’ αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και σου ζητάει.

Λέων
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, σ’ ευνοεί, Λέων, και θα φέρει καινούργιες ευκαιρίες στη ζωή σου, που θ’ αλλάξουν με ριζικό τρόπο τα πράγματα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες ευκαιρίες, αφού είναι πολύ συμφέρουσες για σένα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν, θα βρουν αυτή την περίοδο τις καλύτερες λύσεις, που θα σου δώσουν χαρά. Απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το σύντροφό σου με ζητήματα της δουλειάς. Πέρνα περισσότερο χρόνο μαζί του, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Παρθένος
Η συγκέντρωση που θα έχεις, Παρθένε, για θέματα τα οποία σε απασχολούν από το παρελθόν, θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, θα φέρει λύσεις, που ίσως δεν μπορούσες να δώσεις εσύ. Ο κοινωνικός σου περίγυρος ανοίγει κι έτσι θα τακτοποιήσεις κάποια σχετικά ζητήματα, τα οποία σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, βρίσκονται εύκολα και με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ζυγός
Έχεις βαριές υποχρεώσεις, Ζυγέ μου, και πάρα πολλά θέματα, τα οποία πρέπει να περάσουν από τα χέρια σου, για να δώσεις λύσεις εσύ. Φρόντισε να μη χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς, αφού είσαι από τα δυναμικά ζώδια, τα οποία μπορούν πάντα να δίνουν λύσεις, έστω την τελευταία στιγμή. Έτσι πράξε και σήμερα, ώστε στο τέλος της ημέρας να νιώσεις ψυχική ικανοποίηση. Ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς απόλυτα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θα δεις ότι κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, πρέπει να λυθούν άμεσα. Θα νομίζεις ότι ακροβατείς πάνω σε τεντωμένο σκοινί, αλλά μην ανησυχήσεις, αφού οι λύσεις που θα δώσεις, θα είναι επαρκείς και θα σε βγάλουν από πάρα πολλούς προβληματισμούς. Μια συζήτηση με άτομο της οικογένειάς σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Τοξότη, θα φέρει πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου, ενώ καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν, θα βρουν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Για οικογενειακά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις, μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα να κάνεις συζητήσεις και να ξέρεις, ότι θα βρεθούν πολύ ικανοποιητικές λύσεις. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αλλά πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα σε πιάσει μία περίεργη συναισθηματικότητα για κάποιες καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Καλό είναι να επανέλθεις στην πραγματικότητα, ώστε να τακτοποιήσεις τα θέματα που αυτή τη στιγμή σε απασχολούν και προβληματίζουν. Μην ανησυχείς πάντως, καθώς τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις. Απόφυγε σήμερα να αναζητήσεις τη λύση σε παρεξηγήσεις ή προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου από το παρελθόν.

Υδροχόος
Το ανοιχτό μυαλό σου, Υδροχόε, σήμερα θα σε βοηθήσει να βρεις τη λύση σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν. Είσαι άτομο του οποίου η πρακτικότητα μπορεί να απελευθερώσει από τη «λάσπη» όσες καταστάσεις αποδεικνύονται προβληματικές. Ένα φιλικό σου άτομο θα ζητήσει τη συμβουλή σου, την οποία θα δώσεις, βγάζοντάς το από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα σήμερα θα είναι μεγάλος. Στους αδέσμευτους έρχονται καινούργιες γνωριμίες, που έχουν πολύ καλές προοπτικές.

Ιχθύς
Είσαι από τα ζώδια, Ιχθύ, που έχουν μεγάλη εντιμότητα μέσα τους και θέλεις να εισπράττεις ηθική συμπεριφορά κι από τον περίγυρό σου. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, σ’ ευνοεί για υποθέσεις που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες για το πώς να βγεις από κάθε αδιέξοδο, που ίσως βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Σήμερα θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διαπιστώνεις ότι γύρω σου οι πειρασμοί είναι πολλοί. Προβλέπω ότι θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Πηγή