Planets Univers Star Stars Planet Space Galaxy Picture Abstract Nature

Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει Τετράγωνο με τον Δία κι είναι πολύ πιθανόν κάποιες προσδοκίες μας να πέσουν στο κενό και να απογοητευτούμε! Ιδίως Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, πρέπει να αποφύγουν εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις σήμερα, λόγω υπεραισιοδοξίας!

Κριός
Η σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και διαπροσωπικές σχέσεις, θα σου δώσει εύκολα τη σιγουριά και την ασφάλεια που αναζητούσες! Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος, όσο περνά ο καιρός και παραμένει στη ζωή σου, τόσο πιο ειλικρινή είναι αυτά που αισθάνεται για σένα και τόσο πιο πολύ δένεστε μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, κόψε τις πρωτοβουλίες στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Ήρθε η ώρα να κάνει εκείνο το πρώτο βήμα! Θα πρέπει, λοιπόν, να έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή προς το πρόσωπό του!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα οφείλεις να γίνεις πιο καχύποπτος απ’ ό,τι συνήθως και γι’αυτό μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα όσα σου λένε, σε διαπροσωπικές επαφές και σχέσεις, αφού τα μεγάλα λόγια είναι πολλά σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, να ξέρεις πως για να καταφέρεις να κερδίσεις μία θέση στη ζωή του ή την καρδιά του, θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός, παιχνιδιάρης και άνετος απέναντί του! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί σήμερα να αποφύγεις να καταπιέσεις συναισθηματικά τον σύντροφο, με υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, γιατί θα νιώσει ότι θα πνιγεί!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα είσαι πολύ ανοιχτός και δεκτικός σε κάθε συναισθηματική προσέγγιση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, μία γνωριμία έρχεται, με ένα άτομο αρκετά σοβαρό, σταθερό, ουσιαστικά γοητευτικό, συνεπές και συνεσταλμένο! Μην αφήσεις αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη, απλά για κάποιες ερωτικές επιφανειακές διασκεδάσεις! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη για τον σύντροφό σου, αφού θα σου δείξει έμπρακτα όλη την αγάπη του! Αν σε ενδιαφέρει ένας παλιός έρωτας, σήμερα είναι η ημέρα που θα πρέπει να κάνεις κίνηση για επανασύνδεση!

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, γίνεσαι πιο γενναιόδωρος στα συναισθήματά σου και βγαίνεις από το καβούκι σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές που δίνουν μάχη για να σε κερδίσουν, αλλά εσύ είσαι μάλλον άστατος και κάνεις παιχνίδι παντού! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον εύθικτος και απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο, κυρίως γιατί δεν ανέχεσαι να σε παραμελεί ούτε λεπτό! Ωστόσο και εσύ τον βάζεις στη διαδικασία μία κρύο-μία ζέστη, γεγονός που τον μπερδεύει, αλλά ταυτόχρονα του ξυπνά και του κεντρίζει το ενδιαφέρον!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι τελικά εύκολη υπόθεση να σου αφεθεί κάποιος συναισθηματικά. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ο σύντροφος, σήμερα, όσο κι αν σε αγαπά, δε θα σου εκφράσει με τα λόγια του όλα όσα αισθάνεται για σένα, αλλά μέσα από τις πράξεις του θα φροντίζει να σου αποδεικνύει συνεχώς τα πλούσια συναισθήματά του! Μη ζητάς λόγια και ανούσια χάδια, λοιπόν! Η πραγματική αγάπη κρύβεται σε άλλα πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας σε ανανεώνει και σε συναρπάζει!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, καταφέρνεις να ξεφύγεις από τα τελευταία μπερδέματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Μία γνωριμία έρχεται σήμερα, με άτομο που φαινομενικά μπορεί να δίνει την εντύπωση πως είναι άστατος και παρορμητικός στα συναισθηματικά του, όμως πραγματικά θα αναζητήσει στο πρόσωπό σου την αληθινή αγάπη! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, νιώθεις ξανά ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση και απολαμβάνεις με τον σύντροφο στιγμές ρομαντισμού, τρυφερότητας και ζεστασιάς!

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα, φίλε Ζυγέ, είναι ομολογουμένως ένα δύσκολο πάζλ για δυνατούς λύτες! Αν είσαι ελεύθερος, μπερδεύεις σήμερα πολλές φορές το πάθος, με τον αληθινό έρωτα και την πραγματική αγάπη, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πιθανότητα μίας ερωτικής παθιασμένης σχέσης με ημερομηνία λήξης, γεγονός που θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, διαπιστώνεις πως η γραμμή ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος είναι πολύ λεπτή! Προσπάθησε λοιπόν να μη δημιουργείς από το πουθενά εντάσεις και να μη λες κακίες μέσα στα νεύρα σου, λόγω ζήλιας και ανασφάλειας!

Σκορπιός
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα επιβεβαιώσεις πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Ο αισθηματικός τομέας, είναι γεμάτος συναισθηματικά παιχνίδια σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφήνεις το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται ο σύντροφος και θα δεις πως θα σε πλησιάσει τελικά περισσότερο, αφού θα αναπτυχθούν με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά του! Αν είσαι ελεύθερος, δοκίμασε τη στρατηγική του σκωτσέζικου ντους στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Μια θες, μια δε θες! Θα του κινήσεις έτσι σίγουρα το ενδιαφέρον!

Τοξότης
Η πρώτη εντύπωση που θα σου δώσει η σημερινή ημέρα, φίλε Τοξότη, θα είναι δυσκολίες και αναποδιές! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να σου φανεί σήμερα πως ο σύντροφος, είναι αρκετά ψυχρός και συγκρατημένος, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας! Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα σου δείξει την αγάπη του με πράξεις και έτσι δε θα έχεις την ανάγκη για περίσσιους ρομαντισμούς. Αν είσαι ελεύθερος, παραδίνεσαι άνευ όρων σε έναν νέο έρωτα που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, αγαπάς όλον τον κόσμο και όλος ο κόσμος εσένα! Λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε τη σχέση σας με ποικίλους τρόπους, ιδίως ψυχαγωγικούς. Ωστόσο, η τάση σου για ανεξαρτησία θα τον κάνει πολλές φορές να νιώσει ανασφάλεια για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, ξεχνάς ταμπού, όρους και κανόνες και αφήνεσαι σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στη ζωή σου, πιθανόν με τη βοήθεια ενός φίλου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή μέρα θέλει προσοχή, ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, απατηλές ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Ο έρωτας για σένα είναι σήμερα ευαίσθητος, τρυφερός, ρομαντικός, αγαπησιάρης και γεμάτος συναισθηματισμό! Αυτό ναι μεν είναι καλό και όμορφο σαν παραμύθι, αλλά πολύ πιθανόν να σε παρασύρει σε παράνομους έρωτες ή και παρελθοντικούς, που η λογική σου ξέρει πως δεν πρέπει να μπλέξεις μαζί τους, αλλά το σώμα και η καρδιά δεν την ακούν! Πρόσεξε, λοιπόν, γιατί μπορεί να υπάρξουν αρχικά κάποιες τρυφερές στιγμές, αλλά στο τέλος να απογοητευτείς.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, άλλη μία μέρα που είσαι αρκετά ενθουσιώδης, παθιασμένος, παρορμητικός και έτοιμος για νέα ξεκινήματα, αλλά και καβγά! Ετοιμάσου να αρπάξεις ευκαιρίες και να διακρίνεις νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές προκλήσεις και προοπτικές για νέα ξεκινήματα! Καλό θα ήταν, όμως, να μειώσεις έπαρση και επιθετικότητα στο φλερτ και γενικά στις ερωτικές σου επαφές, γιατί πιθανόν να προσβάλλεις τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει! Πες «όχι» στον άστατο συναισθηματικό σου κόσμο και προσπάθησε να επικεντρωθείς στη διεκδίκηση ενός και μόνο ερωτικού στόχου!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!