Προσέχουμε για να έχουμε στον έρωτα αλλά και στο χρήμα. Έρχεται Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και τιμωρεί ερωτικές επιπολαιότητες, λάθος αποφάσεις και κινήσεις οικονομικές. Μπορεί να φέρει οριστικές ρήξεις που θα μας πληγώσουν, ιδίως αν ανήκουμε στα Παρορμητικά Ζώδια του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Φίλε Κριέ, η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή κι οφείλεις να προστατέψεις όλα τα καλά που σου έχει δώσει το σύμπαν τον τελευταίο καιρό με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ένα δυσάρεστο νέο, που αφορά τον σύντροφο και θα σου μειώσει τις ελπίδες για τη σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες καιρό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι μάλλον κάπως επιπόλαιος! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, αλλά θα πρέπει να είσαι ώριμος και προσγειωμένος, αν θες να γίνει μία όμορφη σχέση!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς με ωριμότητα στο τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις όντως ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός κι ανανεωμένος συναισθηματικός! Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στο πάθος σου να σε οδηγήσει σε ένα παράνομο απαγορευμένο έρωτα! Οφείλεις να αντισταθείς, γιατί κινδυνεύεις από σοβαρές αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις κι ουτοπίες, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς πολύ.

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον, σημαντικό για σένα, φιλικό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να σταματήσεις άμεσα την προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο, αλλά να προσπαθήσεις με ποικίλους τρόπους να βελτιώσεις τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα, ιδίως με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις! Φρόντισε να τους ακούς!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, βάλε προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και μην παρασύρεσαι σε ανούσιο κι αχαλίνωτο φλερτ που σε εκθέτει! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ κι ο σύντροφος ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα, παραγκωνίζοντας το συναίσθημα! Μην αφήσεις την ψυχρότητα να μπει ανάμεσά σας και προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμα τα πνεύματα μεταξύ σας!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα αρκετές συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και φλερτ! Φρόντισε μόνο να αξιοποιήσεις σωστά κι ώριμα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις, εξόδους ή μετακινήσεις με τον σύντροφο, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα κάποιες έμμονες ιδέες εντείνονται και σε βασανίζουν. Επικεντρώνεσαι στις βαθιές σου επιθυμίες και τα συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς με άσχημους τρόπους να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο στη σχέση σου και μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφό σου, γιατί θα τον απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις, με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σε αναγκάσει μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός κι ολιγαρκής! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλούς τους τόνους στη σχέση σου, αν δε θες να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται σίγουρα νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα απόφυγε νέα ξεκινήματα κι ερωτικές αποφάσεις σήμερα! Αν σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο ήδη, μην κάνεις κίνηση προσέγγισης προς το παρόν!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, αρκετά θα είναι τα προβλήματα σήμερα στην καθημερινότητά σου! Οφείλεις να κάνεις τώρα, ώριμες κι εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε οι υποχρεώσεις σου κι οι δουλειές σου να διεκπεραιωθούν! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά πρέπει να προσέξεις πολύ, ώστε να μη γίνουν λάθη κι εκτεθείς στη δουλειά! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε την τάση σου για ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, διότι θα σας απομακρύνει συναισθηματικά!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, μπορεί η μέρα να έχει καλοπέραση, ψυχαγωγία και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις να είσαι ώριμος και σοβαρός! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου με το ταίρι σου με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος, ωστόσο απόφυγε εγωισμό, ανωριμότητα κι απαιτητικότητα απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να έχεις έντονη ερωτική διάθεση κι όρεξη για ασταμάτητο φλερτ, αλλά πρέπει να αποφύγεις υπερβολές, για να μην εκτεθείς και χαλάσεις την καλή σου φήμη!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι σήμερα στις επιθυμίες σου, τους σκοπούς σου και τους στόχους σου, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να συζητήσεις ώριμα με τον σύντροφό σου για τα προβλήματα που προϋπήρχαν, χωρίς νεύρα, ξεσπάσματα και γκρίνιες! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα ένας έρωτας από το παρελθόν κι ενδεχομένως να θελήσεις να τον πλησιάσεις ξανά! Καλύτερα να αποφύγεις μία τέτοια προσέγγιση, γιατί θα απογοητευτείς!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, μπορεί να κλονιστούν με ποικίλους τρόπους οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου κι οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε συναισθηματική κι ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο και μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια ή προσβολές λόγω νεύρων! Αν είσαι ελεύθερος, μην αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για το φλερτ! Παράμεινε ώριμος και σοβαρός, αν θες να βρεις κάτι αξιόλογο!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορείς να το παρακάνεις με απαιτήσεις κι ισχυρογνωμοσύνες! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα, γιατί σίγουρα θα οδηγήσουν τη σχέση σου σε ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, δε θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα! Μην ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία τώρα! Θα δεις αργότερα αν όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα και να δώσεις ευκαιρία!

Πηγή