Μια ημέρα ιδιαίτερη που μας κάνει πιο ελκυστικούς στα μάτια όσων συναναστρεφόμαστε, που μας φέρνει κοντά σε ουσιαστικές επιθυμίες και που μας κάνει ν’ ανοιγόμαστε με τρόπο γλυκό κι ουσιαστικό.

Κριός

Κριέ μου σήμερα νιώθεις να χάνεις τον έλεγχο και τίποτα χειρότερο από ένα Κριό απ’ το να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να πάει εκείνος τις καταστάσεις εκεί που θέλει και κυρίως με τον τρόπο που θέλει. Μην επιτρέψεις στις αντιξοότητες ούτε να σε πτοήσουν, ούτε να σε απομακρύνουν απ’ τους στόχους σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφασιστικότητα.

 

Ταύρος

Ταύρε μου νιώθεις κάπως απογοητευμένος από το ταίρι σου πράγμα που σε κάνει να ξεσπάς και ορισμένες φορές αναίτια. Σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που ο άνθρωπός σου θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να σε πλησιάσει και πίστεψέ με θα είναι για καλό, εμπιστεύσου τον.

Λέξη κλειδί της μέρας: Τρυφερότητα.

 

Δίδυμοι

Κινητικότητα Διδυμάκι μου, υπόσχεται για σένα η μέρα – αλλά κι η νύχτα. Φίλοι, γνωστοί, επαφές, γέλια και συζητήσεις. Όλα όσα φτάνουν την κοινωνικότητά σου στο πικ της και σε κάνουν ν’ απολαμβάνεις το καλοκαίρι. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Διασκέδαση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο κι ειδικά όταν δεν είσαι κι εσύ σίγουρος για το τι θες. Σε μια φάση σαν τη σημερινή που όλα γύρω φαντάζουν θολό αδιευκρίνιστο τοπίο, το πιο σωστό είναι να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου για μια ουσιαστική κουβεντούλα μαζί του.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σκέψη.

 

Λέων 

Λιοντάρι μου είσαι μπερδεμένο είναι πολύ σαφές αυτό. Μπερδεμένο και κάπως μπουρδουκλωμένο μέσα σε κρυφές επιθυμίες κι υποχρεώσεις. Στον έρωτα ξέρεις καλά ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και σήμερα δεν έχω παρά να σε παρακινήσω να τολμήσεις όσο αντέχεις και μπορείς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ρίσκο.

 

Παρθένος

Παρθένε ξέρεις εκείνες τις στιγμές που νιώθεις πως ένα χέρι βοηθείας από μακριά σε στηρίζει και κατευθύνει τα πράγματα να έρθουν ακριβώς όπως εσύ τα θες. Αυτό ακριβώς θα αισθανθείς και σήμερα μόνο που δεν είναι καμία θεά τύχη. Είναι αποτέλεσμα της δικής σου προεργασίας που καιρό τώρα κάνεις στο παρασκήνιο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απόλαυση.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου σήμερα θα έχεις γκρίνιες από οικογένεια και φίλους ότι τους έχεις παραμελήσει είτε για τον έρωτα, είτε για τη δουλειά και θα ‘χουν και δίκιο οι άνθρωποι, γιατί είσαι όντως χαμένος μέσα στα δικά σου και δεν παίρνεις μυρωδιά τι γίνεται παραέξω. Δώσε τους αυτό που θέλουν από εσένα απλόχερα. Χρόνος είναι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Νοιάξιμο.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ σήμερα μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου χαλάσει αυτή τη φοβερή διάθεση με την οποία έχεις ξυπνήσει. Χαμογελάνε ως και τα μουστάκια σου, είτε έχεις είτε όχι. Το καλύτερο είναι ότι αυτή η εύνοια θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες και θα φέρει και φλερτ τις βραδινές ώρες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Γοητεία.

 

Τοξότης

Τοξότη σήμερα εξασκείς κάθε διπλωματική ικανότητά σου για να φτάσεις εκεί ακριβώς που θέλεις. Έχεις μπρίο, έχεις επιχειρήματα κι έχεις σοβαρούς λόγους για να κάνεις το φετινό σου καλοκαιρί να μη μοιάζει με κανένα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχία.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου αυτές τις μέρες που περνάς ένα ερωτικό ντελίριο, τίποτα επάνω σου δε θυμίζει το λογικό και συγκρατημένο Αιγόκερω που όλοι ξέρουμε κι αγαπάμε. Σήμερα ειναι η ιδανική μέρα για να βγεις κι άλλο απ’ τα σταθμά και τα όριά σου, να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να αφεθείς σ’ ένα πάθος που φαίνεται πως έχει έρθει για να σε παρασύρει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πάθος.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου τι καλή μέρα για σένα και για όλα όσα αποτελούν την έμπνευσή σου! Μια μέρα δημιουργική, μια μέρα θετική και χαμογελάστη που σε κάνουν να αισθάνεσαι ιδιαίτερος, σημαντικός και ταλαντούχος. Σήμερα όχι μόνο απολαμβάνεις τους καρπούς της σκληρής σου εργασίας αλλά δέχεσαι και τα θετικά σχόλια των γύρω σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιβράβευση.

 

Ιχθείς

Ιχθύ μου μια παιδικότητα σε παρασύρει σήμερα και σε κάνει να δείχνεις γλυκός, αθώος κι ακαταμάχητος. Τα πράγματα για σένα είναι απλά και τα λες έξω από τα δόντια, χωρίς φανφάρες ή δεύτερες σκέψεις. Η μέρα είναι ιδανική και για ερωτικές συζητήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αθωότητα.