Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, βρίσκεται σήμερα σε θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη! Η μέρα βοηθά στην σταθεροποίηση, αποκατάσταση, ζεστασιά και συντροφικότητα για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

 

Κριός

Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προετοιμάσου για να δεχτείς κάποιες εξελίξεις που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα για καινούργια γνωριμία.

 

Ταύρος

Κάποιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου και σε προβληματίζει αρκετά. Μην αφήνεις χρόνο να πάει χαμένος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

 

Δίδυμος

Μην αφήνεις περιθώρια στους άλλους να σε ταράζουν με υπερβολές που δεν ταιριάζουν στη δική σου ιδιοσυγκρασία. Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

 

Καρκίνος

Και σήμερα, με τις υποχρεώσεις και τις καθημερινές ευθύνες που έχεις, αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Ζυγό δίνει όλα τα καλά της για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Λέων

Αφέσου να απολαύσεις την επιτυχία σου και μην παρασύρεσαι σε λάθη που θα επαναφέρουν την αρχική κατάσταση στα πράγματα.  Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου.

 

Παρθένος

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητά σου και να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς. Στην σχέση σου υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά θέματα στην σειρά τους;

 

Ζυγός

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Και αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου έχει φτιάξει την διάθεση και ο ρομαντισμός σου ξεχειλίζει. Θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Σκορπιός

Μπερδεμένες καταστάσεις ξεκαθαρίζουν και γίνονται όλα με μαγικό τρόπο. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή.

 

Τοξότης

Χαλάρωσε και άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις εκεί που ακόμα χρειάζεται η προσοχή και η συγκέντρωσή σου. Φρόντισε τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.

 

Αιγόκερως

Τα άστρα σου δείχνουν με ευκολία το δρόμο της επιτυχίας και δέχεσαι υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα. Μπορείς σήμερα στην σχέση σου να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.

 

Υδροχόος

Μην έχεις καχυποψία με άτομα που σου έχουν αποδείξει την αγνότητα των προθέσεών τους. Σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους.

 

Ιχθύς

Μην ανησυχείς υπερβολικά αλλά εστίασε την προσοχή σου σε όσα περνούν από το χέρι σου και μπορείς να βελτιώσεις με προσωπική προσπάθεια. Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Πηγή