Μία δύσκολη Δευτέρα είναι εδώ με τη Σελήνη στο Ζυγό να Τετραγωνίζει τον Κρόνο και να φέρνει δυσκολίες, πληγές και ψυχολογικές καταπτώσεις, ιδίως στις διαπροσωπικές σχέσεις των Παρορμητικών του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Όμορφα θα νιώσεις σήμερα, Κριέ, επειδή η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Τα κοντινά σου άτομα θα σου δώσουν ευχάριστα νέα και θα αισθανθείς, ότι όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για σένα. Φρόντισε σήμερα να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου κι άφησε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα ευνοηθείς από τους πλανήτες, ώστε να βρεις το καλύτερο για σένα.

Ταύρος
Το άγχος σε κατακλύζει, Ταύρε μου, κι έχεις χάσει λίγο τον έλεγχο. Σήμερα, καλό θα ήταν να βρεις τις ισορροπίες σου. Προσπάθησε να μην ξεσπάς στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν μια χαρά, και μπορούν να εξελιχθούν ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις τον έντονο ερωτισμό που έχεις.

Δίδυμος
Η μέρα σου ξεκινάει ευχάριστα, Δίδυμε, αφού μπαίνεις στη διαδικασία ν’ αποκτήσεις μεγαλύτερη ελευθερία, να συμβουλεύσεις τα δικά σου άτομα και γενικά να ασχοληθείς με τους γύρω σου. Θα έχεις μεγάλη έμπνευση, πράγμα που πρέπει να εκμεταλλευθείς. Μπορείς σήμερα να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου, αν χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που σου φέρνουν τα θέματα της καθημερινότητας.

Καρκίνος
Η οικογένειά σου θα σε απασχολήσει σήμερα με τα δικά της μικροπροβλήματα, Καρκίνε, οι φίλοι σου όμως θα είναι αυτοί που θα σε παρασύρουν σε ευχάριστες συναντήσεις, βοηθώντας σε να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Θα αναδύεις σήμερα έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη από πλευράς σου θα έδινε ξεχωριστή νότα στη μέρα σας και θα χαροποιούσε το σύντροφό σου.

Λέων
Περιστρέφεσαι γύρω από τη σκέψη, Λέων, να κάνεις μια απόδραση κι είναι η μέρα που μπορείς να τα καταφέρεις. Θα περάσεις ανέμελα και πολύ όμορφα. Σήμερα, πιθανόν να σκεφτείς ακόμη και μια αλλαγή ακινήτου. Φρόντισε σήμερα να μην εκνευριστείς από κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, διαφορετικά θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του.

Παρθένος
Λίγο ο φόβος της αδικίας, Παρθένε μου, λίγο η ψυχολογία σου που δεν είναι και στα καλύτερά της, θα σε κάνουν σήμερα να είσαι κάπως απόμακρος από το φιλικό σου περιβάλλον. Θα δεις όμως, ότι κι εσύ έχεις παρεξηγήσει κάποιες καταστάσεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού σε περιμένει μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Ζυγός
Καλό είναι, Ζυγέ μου, σήμερα να κάνεις μια ενδοσκόπηση, για το τι είναι αυτό που πραγματικά σε οδηγεί στο να απομακρύνεσαι από τους γύρω σου. Ένα πάντως είναι σίγουρο: Αυτή είναι μια κατάσταση που γρήγορα θα ξεπεράσεις και θα γευτείς στιγμές χαράς με τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.

Σκορπιός
Ευχάριστα ξεκινάει η μέρα για σένα, Σκορπιέ, αφού έχεις πάρει πλέον την απόφαση ν’ αλλάξεις τα πάντα γύρω σου και μάλιστα αυτό σε κάνει σήμερα απέναντι στην οικογένεια σου πιο ευχάριστο και συγκαταβατικό. Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν ιδανικές μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις τη γνωριμία που περίμενες.

Τοξότης
Ανακτάς σήμερα τη δύναμή σου, Τοξότη, βγαίνεις μπροστάρης στο να προστατεύσεις τους δικούς σου ανθρώπους κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το να δεχθείς το θαυμασμό των γύρω σου. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι οι πλανήτες σε ευνοούν και αν κινηθείς δυναμικά, θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Αιγόκερως
Θα θυσιάσεις σήμερα λίγο το χρόνο σου, Αιγόκερε, για ν’ ασχοληθείς με προβλήματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα δώσεις λύσεις στους ανθρώπους σου, όμως αυτό θα σε κουράσει. Φυσικά, η κίνησή σου θα σε γεμίσει χαρά. Τα πράγματα στη σχέση σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, αλλά προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.

Υδροχόος
Σκέψεις, σκέψεις, και πάλι σκέψεις, Υδροχόε μου. Θα έλεγα ν’ αφήσεις λίγο την ημέρα να περάσει ήρεμα, επειδή σε βλέπω κάπως καταβεβλημένο. Σταδιακά, θα κλείσεις τ’ ανοιχτά μέτωπα που έχεις με τους γύρω σου και, πίστεψέ με, αυτό θα σου βγει μακροπρόθεσμα σε καλό. Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά, ακριβώς όπως θέλεις.

Ιχθύς
Δεν έχεις και πολύ μεγάλη όρεξη, Ιχθύ μου, και σήμερα θέλεις να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς και ν’ ασχοληθείς με την οικογένειά σου. Παρά τα αρκετά τρεξίματα, τελικά θα χαλαρώσεις με τα αγαπημένα σου άτομα, τα οποία θα σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου. Σήμερα δε θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να δείχνεις αυτή την καλή συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου.

Πηγή