zodia0812

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με Σελήνη στον Τοξότη, με αισιοδοξία, κέφι και ενέργεια! Από το απογευματάκι ωστόσο και ύστερα , η διάθεση μας θα πέσει, αφού η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα συναντηθεί με τον Κρόνο!

 

Κριός
Ένα συγκλονιστικό κι ευχάριστο σκηνικό ανοίγεται σήμερα μπροστά σου, Κριέ, και θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστες στιγμές. Οι προτάσεις που θα δέχεσαι είναι πολλές κι εσύ θα βρίσκεσαι σε δίλημμα για το τι θα πρωτοδιαλέξεις! Θα αποτελείς το επίκεντρο του ενδιαφέροντος κι αυτό θα σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη πιο ευχάριστα. Τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου και οι άλλοι θα θέλουν ν’ απολαύσουν την παρέα σου, αλλά και να εισπράξουν λίγη από τη λάμψη σου. Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, Κριέ μου, με τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου να σε κάνουν να παραμελείς το ταίρι σου. Άλλαξε τακτική, αλλιώς τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα.

 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες που τελευταία είχες για κάποιο φιλικό σου άτομο, το οποίο έχει χάσει τον έλεγχο. Η κατάσταση είναι λίγο ρευστή κι εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις. Έχεις πάντως όλη την καλή διάθεση να βοηθήσεις αυτό το πρόσωπο και να το βγάλεις από το αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί αυτή την περίοδο. Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Ταύρε μου, διαφορετικά θα πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις κάποια παρεξήγηση – μια άλλη μέρα θα είναι ευνοϊκότερη.

 

Δίδυμος
Είσαι από τα ζώδια, Δίδυμε, που έχουν πάρα πολύ ανοιχτό μυαλό και η επιείκεια που σήμερα θα δείξεις σε κάποιο δικό σου άτομο, θα σε κάνει ακόμη πιο αγαπητό στους γύρω σου. Το πρόσωπο αυτό θα σου πει κάποια δύσκολα πράγματα, οπότε φρόντισε να οπλιστείς με αρκετή διαλλακτικότητα, καθώς αν φερθείς με σκληρότητα, στο τέλος δε θα καταλάβει αυτά που θα του πεις, ώστε να διορθώσει τη συμπεριφορά του. Σήμερα, Δίδυμε, η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις τη μέρα σου όσο μπορείς πιο ερωτικά και ρομαντικά.

 

Καρκίνος
Μία παράξενη παρόρμηση θα σε διακατέχει σήμερα, Καρκίνε, για ν’ αλλάξεις πράγματα και καταστάσεις, ώστε τα κοντινά σου άτομα να αισθανθούν ευχαριστημένα. Πρέπει όμως να θυμάσαι ότι δεν έχεις «μαγικό ραβδάκι» για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες όλων. Η πρόθεσή σου πάντως είναι καλή και τελικά θα πραγματοποιήσεις αυτά τα οποία θέλεις, με τον καλύτερο τρόπο. Για άλλη μια φορά, Καρκίνε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά του και μαζί να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

 

Λέων
Σήμερα, Λέων, θα γεμίσεις με θετικά συναισθήματα κι αυτό θα σε παρασύρει στο ν’ ασχοληθείς με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικός και με αυτό τον τρόπο θ’ αποκτήσεις μεγάλο κύκλο γύρω σου. Φρόντισε σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί, να δώσεις την καλύτερη λύση, όπως ακριβώς αυτή τη στιγμή απαιτείται. Έχεις μπει σε περίοδο, Λέων, που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να ζήσεις αυτά που θέλεις.

 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, θα έχεις ανεξέλεγκτο άγχος για υποθέσεις και καταστάσεις οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν τελειώσει. Μην το κάνεις αυτό, αφού βρίσκεσαι σε απολύτως σωστό δρόμο κι έχεις ήδη λύσει πάρα πολλά θέματα, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα σου πιο χαλαρά και να κάνεις συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Σήμερα, Παρθένε μου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, οπότε σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξιδάκι πάντως, θα έκανε καλό και στους δυο σας.

 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, κάποια θέματα, τα οποία στο παρελθόν έβλεπες ότι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις, θ’ αρχίσουν να δρομολογούνται. Όλο αυτό θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς από τη μία θα χαίρεσαι, και από την άλλη θα σε πιάνει μια ανασφάλεια, μήπως κάτι δεν πάει καλά. Ηρέμησε, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε έτσι ακριβώς όπως θέλεις. Η γοητεία που θα έχεις, Ζυγέ, σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε, λοιπόν, περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θα δημιουργηθούν κάποια μικρά θέματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το θυμό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να πληγώσουν αγαπημένα σου άτομα. Με την καλοσύνη και την αγάπη σου φρόντισε να επισημάνεις στο συγκεκριμένο άτομο που έκανε το λάθος, τι είναι αυτό το οποίο σε ενόχλησε, ώστε τελικά όλα να πάνε πάρα πολύ καλά. Ο έρωτας, Σκορπιέ, αλλά κι οι κατακτήσεις για τους αδέσμευτους, θα παίξουν σήμερα καθοριστικό ρόλο. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να εστιάσεις στα αισθηματικά σου.

 

Τοξότης
Επιβάλλεις πλέον τις επιδιώξεις σου στον περίγυρό σου, Τοξότη, και δεν διαπραγματεύεσαι εύκολα. Ο κύκλος σου πια βλέπει ένα πιο αποφασιστικό άτομο κι αυτό τον παραξενεύει. Πίστευαν ότι όλα ήταν ισορροπημένα, αφού η ανοχή σου σε κάποιες καταστάσεις, είχε παρερμηνευτεί. Φρόντισε να κρατήσεις αυτή τη στάση, για να τελειώσεις με υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν και ταλαιπωρούσαν. Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, οι ανατροπές, αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πάντως πράγματα που δεν πιστεύεις και, πάνω απ’ όλα, δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, ο κοινωνικός σου κύκλος θ’ ανοίξει ακόμη περισσότερο και θα κάνεις γνωριμίες με άτομα, τα οποία είναι πολύ ενδιαφέροντα. Μέσα βέβαια στο μυαλό σου, υπάρχουν ζητήματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει και σε προβληματίζουν πολύ. Μην αγχώνεσαι, αφού οι βάσεις σου είναι πάρα πολύ καλές, οπότε να ξέρεις ότι στο τέλος οι υποθέσεις σου θα τελειώσουν με τον τρόπο που ακριβώς θέλεις εσύ. Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφο σου, Αιγόκερέ μου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Διαθέτεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Υδροχόος
Χίλιες ενδείξεις είναι γνωστό ότι δεν κάνουν μία απόδειξη, Υδροχόε μου, κι αυτό θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου σήμερα. Μην μπερδεύεσαι με όλα αυτά που ακούς από τρίτα άτομα, καθώς χαλάει η ψυχολογική σου κατάσταση. Πριν διαλύσεις τα πάντα, καλό είναι, να σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορεί να στέκει στην πραγματικότητα και να μην παρασύρεσαι από τις φαντασίες ατόμων, που σχεδιάζουν καταστάσεις μόνο και μόνο για να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Πρέπει ν’ αφήσεις την ονειροπόληση, Υδροχόε μου, και να δεις ρεαλιστικά μερικές καταστάσεις. Μίλα με το σύντροφό σου και πάνω απ’ όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου, ειδικά τι ακριβώς είναι αυτό, το οποίο ζητάς.

 

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις πάρα πολύ μεγάλη δυναμικότητα πάνω σε θέματα, τα οποία μέχρι τώρα καθυστερούσαν, αλλά σιγά – σιγά βρίσκουν τις λύσεις που εσύ θέλεις. Μην αγχώνεσαι και προπάντων μην απελπίζεσαι. Όλα βρίσκονται σε σωστή πορεία, αλλά χρειάζονται το χρόνο τους. Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία και θα δεις, ότι στο τέλος όλα θα καταλήξουν απόλυτα επιτυχώς. Προβλήματα που από το παρελθόν, μπορεί να υπάρχουν στα αισθηματικά σου Ιχθύ, με τη συζήτηση αλλά και με την αλλαγή της στάσης σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Από σήμερα η σχέση σου θα πάρει νέα τροπή, προς το καλύτερο. Γίνε πάντως λίγο πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

 

Πηγή

 

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!