Με Ερμή αλλά και Αφροδίτη στον φλογερό Κριό οι ερωτικές επικοινωνίες των Πύρινων αλλά και των Αέρινων του Ζωδιακού, εμπλουτίζεται με νέα, μηνύματα και χαρούμενες συναντήσεις! Δυναμικότητα, πάθος και ανεμελιά είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών!

 

Κριός

Κάθισε με ηρεμία και σκέψου τα επόμενα σχέδια που θέλεις να κάνεις, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις ακόμη πιο ψηλά. Θα πρέπει, Κριέ μου, σε μερικά θέματα στη σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

 

Ταύρος

Ασχολήσου με δικά σου θέματα και άρχισε να τα διορθώνεις, καθώς αυτά επηρεάζουν τη ζωή σου, επιφέροντας δυσάρεστα αποτελέσματα. Σήμερα, Ταύρε, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ίσως έχει το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, λοιπόν, και όλα θα γίνουν όπως τα επιθυμείς, αρκεί να πιστεύεις σε αυτό που κάνεις. Για άλλη μια φορά στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές σου ευθύνες αγχώνουν το ταίρι σου, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε.

 

Καρκίνος

Έχεις τα εφόδια και τις ικανότητες που χρειάζονται, δείξε πειθαρχεία, μην αποκλίνεις από τα «θέλω» σου και το μέλλον σου διαγράφεται όμορφο. Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, θέλουν μια ανανέωση. Μίλησε, λοιπόν, με το ταίρι σου και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις.

 

Λέων

Σήμερα, Λέων, στόχευσε σε κάτι σπουδαίο και επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις σου για να το πετύχεις. Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Λέων μου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μίλησε, πάντως, με χαμηλούς τόνους.

 

Παρθένος

Συνέχισε το δρόμο σου έχοντας αποκτήσει την εμπειρία, για να προσέχεις σε επόμενες καταστάσεις.  Στη σχέση σου, Παρθένε, ορισμένα πράγματα δε σου αρέσουν. Καλό είναι, να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήσεις μερικές καταστάσεις να διαιωνίζονται.

 

Ζυγός

Κοντά σου υπάρχουν άτομα άξια της εμπιστοσύνης σου, οπότε δώσε τους την ευκαιρία να διδαχθούν από σένα και να επιτύχουν μαζί σου. Η σχέση σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ μου, προετοιμάσου να υποδεχτείς μία πολύ θετική και δημιουργική περίοδο στη ζωή σου! Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Σκορπιέ. Μίλησε για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις, ότι θα νιώσεις καλύτερα!

 

Τοξότης

Υπάρχουν μέσα σου μεγάλα αποθέματα αγάπης για τους συνανθρώπους σου, Τοξότη, και θα ήθελες να μπορείς να εξαφανίσεις την ανθρώπινη δυστυχία.  Σήμερα, Τοξότη μου, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, για να νιώσετε καλύτερα και οι δύο.

 

Αιγόκερως

Μικρές κοντινές αποδράσεις και ατελείωτες ευχάριστες συζητήσεις είναι αυτά που σε ηρεμούν και σε ευχαριστούν. Φρόντισε, Αιγόκερέ μου, να δεις σήμερα πιο υπεύθυνα τη σχέση σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να υπάρχουν.

 

Υδροχόος

Δώσε μεγαλύτερη προσοχή και τον καλύτερο εαυτό σου σε συναντήσεις με άτομα, στων οποίων τη μελλοντική υποστήριξη προσβλέπεις. Η σχέση σου, Υδροχόε μου, θα πάει καλύτερα, αν δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος, που μεταδίδεις και στο ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Σήμερα, Ιχθύ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς. Ό,τι και να προκύψει, έχεις τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις Η σχέση σου, Ιχθύ, είναι σε ιδιαίτερα καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου σήμερα.

 

Πηγή