Σαββατοκύριακο αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν… Σήμερα,  οφείλουμε να επιστρατεύσουμε την ψυχραιμία μας! Ο Ήλιος Αντίθεση με Δία και η Ανάδρομη Αφροδίτη Τετράγωνο με Κρόνο, φέρνει ατυχίες, εντάσεις, ρήξεις αλλά και αρκετές «τιμωρίες» για λάθος συμπεριφορές, σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

 

Κριός

Οι πλανήτες υπόσχονται πολλά, αλλά η νωχελική σου διάθεση σε απομακρύνει από κάθε δράση. Νέες προοπτικές θα παρουσιαστούν σύντομα για το ζώδιό σου. Αισθηματικά, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Ταύρος

Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για διακοπές, καθώς το κλίμα βοηθάει την επικοινωνία μέσα από την οποία θα κερδίσετε όλοι και θα οδηγηθείτε σε ουσιαστική πρόοδο. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς σε συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα πρόσωπα.

 

Δίδυμος

Πολύ σύντομα θα δεις τον δρόμο σου να διευκολύνεται και να εμφανίζονται μπροστά σου προοπτικές εξέλιξης. Προσπάθησε σήμερα να μην αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και να δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στα αισθηματικά σου.

 

Καρκίνος

Οι πλανήτες δημιουργούν στόχους για το ζώδιό σου που καλείσαι να πετύχεις με συγκέντρωση, σοβαρότητα και σύνεση. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.

 

Λέων

Η κοινωνικότητα του ζωδίου σου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα ύψη. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε πολλά επίπεδα της ζωής σου. Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις κάποιους εγωισμούς που έχεις στην άκρη.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, σήμερα πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις κάποια πράγματα πιο χαλαρά και θα δεις ότι πολύ εύκολα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ζυγός

Οι πλανήτες βοηθούν κάθε προσπάθεια βελτίωσης και φέρνουν εξελίξεις και πρόοδο για το ζώδιό σου, σε όλα τα επίπεδα. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

 

Σκορπιός

Μην αφήνεις περιθώρια για λάθη, αλλά εστίασε την προσοχή σου σε όσα χρειάζονται τακτοποίηση, τώρα που ακόμα υπάρχει πλανητική εύνοια απέναντι στο ζώδιό σου. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.

 

Τοξότης

Είναι πλέον καιρός να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να επιλέξεις αυτούς που αξίζουν να βρίσκονται κοντά σου. Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις μαζί του που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.

 

Αιγόκερως

Οι νέες συνθήκες της καθημερινότητάς σου σε οδηγούν σε δράσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, στις οποίες δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς και σε κουράζουν αφάνταστα. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα.

 

Υδροχόος

Είναι εύκολο να προχωρήσεις, αρκεί να εκτιμήσεις όσα σου προσφέρονται και να μην τα αγνοήσεις. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.

 

Ιχθύς

Το πλανητικό σχέδιο δείχνει στον ορίζοντα νέες δυνατότητες για το ζώδιό σου, τις οποίες θα κληθείς να αξιοποιήσεις και να ισορροπήσεις την υπάρχουσα κατάσταση. Για να τα πας ακόμη καλύτερα αισθηματικά, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

 

Πηγή