Με μία γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο, οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι κι Ιχθύες απολαμβάνουν μία συναισθηματικά γεμάτη ημέρα, με ψυχική ικανοποίηση, απόλαυση, ανακούφιση κι ηρεμία!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, έχεις δυναμισμό, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά επιπλέον νιώθεις κι έντονα την ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος, παραδόξως είσαι πιο ντροπαλός κι επιφυλακτικός στο φλερτ, όμως αυτό θα αποδειχτεί ότι θα είναι και το μυστικό της γοητείας και της επιτυχία σου σήμερα, αφού θα σου φέρει μία αξιόλογη κατάκτηση! Αν είσαι δεσμευμένος, αναζητάς ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στη σχέση σου αλλά καμιά φορά με επιτακτικό και κτητικό τρόπο!

Ταύρος
Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο, Ταύρε, μπορείς να έχεις εύκολα στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να αποφύγεις εγωισμούς, απαιτήσεις και παράλογα νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος, κυνήγησε και διεκδίκησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, λόγω της αξιοθαύμαστης προσωπικότητάς σου που γοητεύει κόσμο! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε νεύρα και φρόντισε να πάρεις πρωτοβουλίες για τη σχέση σου! Επιπλέον, απολαμβάνεις με τον σύντροφο στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, καλύτερα σήμερα να φερθείς λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι συνήθως! Απόφυγε την έντονη κοινωνικοποίηση ή κάποια σημαντική συζήτηση με τους γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ψάχνεσαι για κάτι απαγορευμένο! Μπορεί να νιώθεις ότι σου ανανεώνει τη ρουτίνα σου, αλλά προσοχή στις αποκαλύψεις που καραδοκούν! Αν είσαι ελεύθερος, μην παραμυθιάζεσαι από κολακείες και μεγάλα λόγια! Δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις ποια γνωριμία ή ερωτική επαφή έχει πραγματική αξία, κι αυτό θα φέρει απογοητεύσεις!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, ξεχωρίζεις κοινωνικά λόγω εξυπνάδας κι ισχυρής γοητείας στον τρόπο που επικοινωνείς! Αν είσαι ελεύθερος, φιλτράρεις τα συναισθήματά σου και δεν τα βγάζεις άμεσα και φανερά στην επιφάνεια. Για τον λόγο αυτό, το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά ή κοινωνική συναναστροφή, κι όχι μέσα από άμεση ερωτική προσέγγιση. Αν είσαι δεσμευμένος, διεκδίκησε ήρεμα, χωρίς συναισθηματικά ξεσπάσματα, τα δίκια σου και τα «θέλω» σου από τον σύντροφο!

Λέων
Σήμερα, από λιοντάρι της ζούγκλας θα μεταμορφωθείς σε σπιτόγατο, αγαπητέ Λέοντα! Η ημέρα θα φέρει δίπλα σου μόνο αληθινούς ανθρώπους, που όντως θέλουν το καλό σου και πραγματικά σε αγαπούν! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να αναζητήσεις μια σταθερή κι ουσιαστική σχέση, που υπόσχεται μέλλον! Η δυνατότητα αυτή μάλιστα μπορεί να σου δοθεί μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και συγκεκριμένα με κάποιον που έχει υψηλότερη θέση από σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να φέρουν προβλήματα και ψυχρότητα ανάμεσα σε ‘σένα και τον σύντροφο!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις έντονα ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, μετακινήσεις κι ανανέωση! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου σε βιαστικές νέες γνωριμίες κι ανούσια φλερτ, γιατί ίσως προσγειωθείς απότομα στο τέλος! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου και περνάτε υπέροχα μαζί, αρκεί να μην το παρακάνεις με την τάση σου για απαιτήσεις κι υπερβολές!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πάρεις αποφασιστικά κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου, ώστε να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο, σε όλους τους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξουαλικότητα και πάθος σε αφθονία, μέσα στη σχέση σου! Απόφυγε ζήλιες και καταπίεση και θα δεις ότι πρόκειται για μία απόλυτα απολαυστική ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να παρασυρθείς σε μία εφήμερη απόλαυση! Ζήσε το, χωρίς όμως να παραμυθιάσεις τον εαυτό σου για μέλλον!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα δίνει τέλος στη μοναξιά και στη ρουτίνα! Πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου κι επιδιώκουν να σε έχουν άμεσα στο περιβάλλον τους! Αν είσαι ελεύθερος, καλωσορίζεις μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που καταφέρνει να σε ηρεμεί και να σε κάνει να νιώθεις όμορφα κι αρμονικά! Μη χάσεις αυτήν την ευκαιρία, λοιπόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ο δεσμός σου θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να καταφέρετε με τον σύντροφο να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και σπουδαία βήματα μπροστά!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ήρθε η στιγμή να αποδείξεις την αποτελεσματικότητά σου, μέσα από πρακτικότητα και λογική! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί αρχικά η σημερινή ημέρα να μην είναι τόσο παθιασμένη και συναισθηματική αρχικά, ωστόσο ένα φλερτ μέσα από τον χώρο της εργασίας σου θα σε χαροποιήσει και θα σου αλλάξει τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση να τακτοποιήσετε με τον σύντροφο κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν τη σχέση σας!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, αποφασίζεις να προβληθείς, να δράσεις άμεσα και δυναμικά και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις σίγουρα πρωταγωνιστής! Χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ κι αμέτρητους θαυμαστές! Ναι, ο έρωτας θα σου δώσει σήμερα τη μεγάλη ευκαιρία να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις δώρα, εξομολογήσεις θαυμασμού κι εκπλήξεις από τον σύντροφο! Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, για περιττή δραματικότητα κι υπερβολικές απαιτήσεις!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, επικεντρώνεσαι στα συναισθήματά σου, τα ένστικτα και τη διαίσθησή σου και καλά κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος η ημέρα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος! Καλό θα ήταν, βέβαια, να μην πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να αφήσεις να κάνει αυτός το πρώτο βήμα, όσο κι αν καίγεσαι από αναμνήσεις και νοσταλγία! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε σήμερα με τον σύντροφο τη θαλπωρή του σπιτιού, απολαμβάνοντας μαζί μία ταινία ή σειρά!

Ιχθύς
Με ευκολία σήμερα, φίλε Ιχθύ, προχωράς στην εκπλήρωση των στόχων σου και στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου, ιδίως μέσα από επαφές κι επικοινωνίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναλώνεσαι σε παράλληλα φλερτ και ζαβολιές! Η σχέση σου θέλει περισσότερη υπευθυνότητα και συναισθηματισμό από μέρους σου! Επίσης αν δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο, φρόντισε να κάτσεις να τα συζητήσεις μαζί του, κι όχι να αδιαφορήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες και φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές!

Πηγή