Mια μέρα ελαφρώς ζόρικη που μας στριμώχνει και μας καλεί να δούμε καθαρά τα δεδομένα μας χωρίς εθελοτυφλίες και αποφυγές.
Όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια.

Κριός

Κριέ μου, η μέρα απαιτεί από σένα μεθοδικότητα, υπομονή και χειρουργικές κινήσεις.

Το πώς θα διαχειριστείς τους γύρω σου είναι ένα θέμα.

Μέσα σου βράζεις, όμως επέλεξε να ακολουθήσεις μία άλλη μέθοδο και όχι την περπατημένη. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, το σεξ, το γυμναστήριο και πάσης φύσεως σωματική εκτόνωση θα ήταν πολύ καλύτερη από τον αρχίσεις να ξεσπάς σε ανθρώπους, του επαγγελματικού κυρίως περιβάλλοντος σου.

 

Έχεις νευράκια σήμερα αλλά θα περάσουν εύκολο μολις έρθει το βράδυ και συναντήσεις το ταίρι σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ηρεμία.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, το μότο της μέρας  θα μπορούσε να είναι το «θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα φύγω». Σε μία κατάσταση πανικού προσπαθείς να βρεις λίγη ουσία και λίγο νόημα στην καθημερινότητά σου που μοιάζει πιο πληκτική από ποτέ.

 

Χαλάρωσε κι όλα θα γίνουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σκέψη.

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, σήμερα μυαλό και καρδιά καλούνται να συμμαχήσουν, έτσι ώστε αυτό που θα πράξεις να είναι συμβατό με αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Μη φοβηθείς αυτό που θα ακούσεις από τον εαυτό σου.

Ίσως η διαδικασία να είναι περισσότερο επίπονη απ’ όσο νομίζεις όμως πραγματικά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. 

 Λέξη κλειδί της μέρας: Ένστικτο. 

 

Λέων

Λιονταράκι μου,  η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα και είναι η ώρα του απολογισμού. Αυτό σίγουρα δε σε αγχώνει, αλλά δεν είναι και βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα σου αρέσει. Θέλεις να βλέπεις την αλήθεια κατάματα και είσαι πιο αυστηρός κριτής του εαυτού σου.

Όλα τα χαρτιά στο τραπέζι λοιπον σήμερα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθαρίσματα.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου, εντάσεις, τεταμένη ατμόσφαιρα κι αρκετές διαφωνίες φέρνει η μέρα. Μια καθημερινότητα λίγο βαριά για εσένα και παρ’ όλο που έχεις συνηθίσει να αντιμετωπίζεις τη ρεαλιστική πλευρά της ζωής, δεν είναι πάντα εύκολο και δεν είσαι πάντα προετοιμασμένος να το κάνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χιούμορ. 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου σήμερα όλα τα φώτα στρέφονται πάνω σου. Κάτι σε πνίγει, κάτι σε χαλάει, κάτι σε ωθεί να αντιδράσεις και να πάρεις εσύ τα ινία των καταστάσεων. Μην ξεχάσεις όμως στο δρόμο τα μαθήματα που πήρες το τελευταίο διάστημα. Και όταν λέω μαθήματα ενώ φίλους που σε ξέχασαν, έρωτες που χάθηκαν, φορές που δεν μίλησες και δεν εξέφραζες αυτά που  ένιωθες με το φόβο μη γίνεις δυσάρεστος.

 

Λέξη κλειδί της μέρας: Προτεραιότητες. 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να βάλεις νερό στο κρασί σου, έτσι ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το λιγότερο επώδυνο τρόπο.  Κρατά κλειστά τα χαρτιά σου και προσπάθησε να κάνεις τους απέναντι σου να φανερώσουν τις προθέσεις τους για σένα. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Χρόνος.

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου η μέρα σε βάζει στο στόχαστρο καθώς ουκ ολίγοι οι καλοθελητές που θέλουν να επικρίνουν τον τρόπο που δρας.

Κι εσύ απαντάς «κι αν κάνω άτακτη ζωή δικός μου είναι λογαριασμός». Και πολύ καλά κάνεις, όμως αν δε θέλεις να ακούς αυστηρή κριτική φρόντισε να κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα και να μοιράζεσαι σκέψεις και πράξεις με τους πολύ καλούς και δοκιμασμένους φίλους σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Φίλοι. 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αν και δε μας έχει συνηθίσει έτσι, σήμερα η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται να περνά σε δεύτερη μοίρα. Αυτό κυρίως γίνεται γιατί έχεις κουραστεί, έχεις πιεστεί και έχεις κάνει αρκετή υπομονή. Κοινώς έφτασε στα όριά σου.

Θες μια παύση απ’ όλα και την απαιτείς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εγώ.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, υπάρχει κάτι που έχεις στο μυαλό σου και αφορά τα επαγγελματικά σου, όμως δυστυχώς δεν έχεις το κουράγιο, τον τρόπο και την υπομονή να το ακολουθήσεις έως τέλους.

Το μυστικό είναι να μην παραιτηθείς εσύ ο ίδιος από αυτό που ονομάζεις όνειρό σου. Οφείλεις να δουλέψεις και κυρίως να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να αγγίξει ένα σημαντικό για σένα στόχο. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφασιστικότητα.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, μέσα σου έχεις αποδεχτεί κάποιες αλήθειες και αυτές σε έχουν βοηθήσει να πας παρακάτω. Όσο και αν πονάει πραγματικότητα το να τη γνωρίζεις και να έχεις αποφασίσει να την αντιμετωπίσεις είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την προσωπική σε εξέλιξη και ευτυχία. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτογνωσία.