Τα καλά νέα για τα ερωτικά των Ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα, κυρίως του 1ου δεκαημέρου, συνεχίζονται! Η χθεσινή επιρροή του ερωτικού Τριγώνου Ερμή και Αφροδίτης, ανανεώνει και αναθερμαίνει τις σχέσεις τους και τους γεμίζει ερωτισμό και γοητεία, ειδικά σε επαφές και μετακινήσεις!

 

Κριός

Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα και αυτό θα σε εκνευρίσει. Απόφυγε να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα.

 

Ταύρος

Καθυστερήσεις και εμπόδια φέρνουν εκνευρισμό, αλλά η εγκαρτέρηση προάγει το αποτέλεσμα.  Στα αισθηματικά σου, έρχονται καινούργιες γνωριμίες. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε οι σχέσεις σου να έχουν βάσεις.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις πιθανά προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και είναι σίγουρο ότι αμέσως θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Καρκίνος

Όλα χρειάζονται τον κατάλληλο χρόνο για να γίνουν – η βιασύνη θα φέρει λανθασμένους χειρισμούς και θα σημαίνει χαμένο χρόνο. Αισθηματικά, δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και άσε για λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις.

 

Λέων

Είσαι τυχερός, γιατί η διαίσθηση που σε διακρίνει θα σε γλιτώσει από κινδύνους. Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σου από το παρελθόν. Έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή.

 

Παρθένος

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στον σύντροφό σου, με ρομαντισμό και ακόμη περισσότερο με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που έχετε στη σχέση σας από το παρελθόν.

 

Ζυγός

Προς το παρόν μπορείς να ξεκουραστείς και ίσως να κάνεις αυτό το μικρό ταξιδάκι που περιστασιακά σου περνάει από το μυαλό. Αισθηματικά, η μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να έρθεις λίγο πιο κοντά τους. Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου που θα πρέπει να καλυφθούν. Μπορείτε να πάτε μια εκδρομή με τον σύντροφό σου, ώστε να διορθώσεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.

 

Τοξότης

Κανείς δεν είναι τέλειος σε όλα – επίτρεψε στον εαυτό σου να αφήσει πιο πίσω κάποια πράγματα λιγότερο σημαντικά προς το παρόν. Στον αισθηματικό τομέα, άκου και το ταίρι σου. Μπορεί να έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, που με τις άλλες δραστηριότητές σου να μην τα έχεις καταλάβει.

 

Αιγόκερως

Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου που σε εκνευρίζει, αλλά σε βάζει και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις στο ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά και θα προκύψουν παράπονα από τον σύντροφό σου. Μην εκνευριστείς και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον για τα αισθηματικά σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.

 

Ιχθύς

Νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Πηγή