Σήμερα, αν ανήκουμε σε Μεταβλητό Ζώδιο του 2ου δεκαημέρου, προσέχουμε την υπεραισιοδοξία και μένουμε προσγειωμένοι, για να μην έχουμε απώλειες, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται σε εκκρεμότητες κι υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου εμφάνιση και το στιλ σου φέρνουν σίγουρα θαυμαστές και κατακτήσεις στον δρόμο σου! Ωστόσο, καλύτερα απόφυγε το ανεξέλεγκτο φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί πολύ πιθανόν να εκτεθείς σε συναδέλφους και να έρθεις σε δύσκολη θέση! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες αποκαλύψεις θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στη σχέση σου!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, η ημέρα πιθανόν να κρύβει κινδύνους, αν φερθείς υπερβολικά ανέμελα, παρορμητικά κι επιπόλαια! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χορτάσεις όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος με τον σύντροφό σου, αφού θα γίνει σίγουρα πιο φλογερός ο έρωτας μεταξύ σας! Μην παρασύρεσαι, ωστόσο, σε παράλογες κι επιπόλαιες απαιτήσεις, που πιθανόν να φέρουν αντιθέσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο άψογες όσο φαίνονται!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σήμερα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός  σε θέματα που αφορούν σπίτι κι οικογένεια, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μείνε οπωσδήποτε μακριά από ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, όσο κι αν σου λέει η διαίσθησή σου να προχωρήσεις, γιατί σίγουρα θα προσγειωθείς απότομα και θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην απαιτείς με γκρίνια και παράπονα, να διορθώσει ο σύντροφός σου λάθη του παρελθόντος που υποτίθεται έχετε ήδη ξεπεράσει!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, προσπάθησε κάθε στιγμή να σκέφτεσαι πολύ πριν πάρεις αποφάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα αυτήν την περίοδο έχεις ισχυρή ικανότητα για φλερτ και γοητευτική επικοινωνία, αλλά οφείλεις να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και να βάλεις τις σωστές αξίες και τα ορθά όρια στον έρωτα, χωρίς να ξεφεύγεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί θα προκληθούν καβγάδες!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σήμερα, έχεις την τάση να μη στηρίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στις αυθόρμητες επιθυμίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σοβαρέψου άμεσα και μη νομίζεις πως μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα χωρίς να καταπιέζεσαι από ενοχές και τύψεις, ρισκάροντας με ποικίλους τρόπους τη σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής και της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να δίνεις υποσχέσεις που μπορείς να κρατήσεις, ώστε να μη σε παρεξηγήσουν!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, προετοιμάσου, διότι ήρθε η ώρα να προσγειωθείς απότομα κι αυτό λόγω της υπεραισιοδοξίας σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς σήμερα από λόγια, συμπεριφορές ή καταστάσεις που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα και εμπιστεύεσαι τυφλά το φλερτ σου! Απόφυγε νέα ερωτικά ξεκινήματα ή σχέσεις, που όχι μόνο δε θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν κι επιζήμια τελικά. Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε απαιτήσεις κι απληστία από τον σύντροφό σου!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σήμερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις και να δεχτείς την ύπαρξή της! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει έντονα η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό του συντρόφου σου, που σε αφορά άμεσα και να νιώσεις προδομένος κι εξαπατημένος! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις σήμερα να βάλεις ισορροπίες ανάμεσα στην καρδιά ή το μυαλό και καλό θα ήταν να αφήσεις τη λογική να υπερισχύσει, πριν κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, πιθανόν να καταλάβεις μέσα από συγκυρίες πως έκανες αρκετές υπερβολές στο παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα! Μία φιλική συμπεριφορά δε σημαίνει κι απαραίτητα ερωτική προσέγγιση, γι’αυτό πρόσεχε μην εκτεθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μη θεωρείς δεδομένο τον σύντροφό σου, προκαλώντας καβγάδες με τη συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία κι ατομικότητα, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, παρασύρεσαι επικοινωνιακά σε λάθη, μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τη δογματική συμπεριφορά και φρόντισε να είσαι ολιγαρκής, έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην μπερδεύεις έρωτα και δουλειά και να μην παρασύρεσαι σε φλερτ εντός εργασιακού χώρου, που σε εκθέτει και προκαλεί σχόλια εις βάρος σου!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου και να επιστρατεύσεις λογική. Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει σήμερα να προσέξεις τη συμπεριφορά σου προς τον σύντροφό σου, να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολές κι ανεξαρτησία, όπως και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου! Αν είσαι ελεύθερος μέσα από αποκαλύψεις και συγκυρίες θα διαπιστώσεις πως ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος κι είχες θέσει ιδιαίτερα υψηλούς ερωτικούς, δίχως λογικές βάσεις!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε υπερβολές, που αργότερα θα μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, η όψη που πραγματοποιείται σήμερα, εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σε παρασύρει σε λάθη και σου δημιουργεί την ανάγκη για επικράτηση! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο πριν επενδύσεις πάνω της! Υπομονή, λοιπόν!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου.
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον σου, αλλά ίσως το παρακάνεις με εγωισμούς, υπερβολές κι επιπολαιότητες και δε βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα, γεγονός που θα φέρει προστριβές! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα τώρα, λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού κι αισιοδοξίας!

Πηγή