Σπουδαίες αλλαγές και αποφάσεις για ταξίδια χαρακτηριζουν αυτή την ιδιαίτερα θετική μέρα.

Κριός

Η φιλοδοξία και η ώθησή σας να πετύχετε, είναι πάρα πολύ δυνατές σήμερα. Θα φτάσετε οπουδήποτε προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας και έχετε την δύναμη να το κάνετε. Καθοδηγείστε από μια ακατανίκητη ανάγκη να πετύχετε και συχνά θα το βρίσκετε δύσκολο να σταματήσετε. Ακόμα κι αν συνήθως είστε νωθροί, θα γίνετε «αλκοολικοί» με τη δουλειά, κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μια θετική ημέρα, όπου εκφράζετε τα βαθύτερά σας αισθήματα ανοιχτά και επίμονα. Ψάχνετε σκοπό στη ζωή σας και στις σχέσεις σας και συνειδητοποιείτε τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σας, ανεκμετάλλευτα ταλέντα και ενδιαφέροντα, και επίσης συναισθηματικά μπερδέματα και συμπλέγματα. Κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις γίνονται βαθύτερες και με περισσότερο νόημα.

Δίδυμοι

Ξεγελούσατε τον εαυτό σας σχετικά με το που σας οδηγεί η ζωή σας, ή αγνοούσατε τα όνειρα και τα ιδανικά σας, επειδή νιώθετε πως δεν είναι ρεαλιστικά. Τα πιο κρυφά σας όνειρα και φιλοδοξίες έρχονται στην επιφάνεια και πιθανότατα να βρεθείτε να ονειροπολείτε να κερδίσετε το λαχείο ή το λόττο έτσι ώστε να μπορέσετε ελεύθερα να επιδιώξετε τα όνειρά σας, ή να «ανακαλυφθείτε», να αποκτήσετε ένα ευρύτατο κοινό για το ταλέντο σας.

 

Καρκίνος

Μια αρνητική τάση που θα πρέπει να δαμάσετε, είναι το να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους για τις ιδέες σας. Απορροφάστε τόσο απ’ αυτές, που νιώθετε πως πρέπει να κάνετε τους άλλους να τις ασπαστούν. Ωστόσο τείνετε να παθιάζεστε με μια συγκεκριμένη ιδέα, αποτυγχάνοντας να δείτε κάποια ευρύτερα θέματα ή το όλο περιεχόμενο ενός ζητήματος και προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους να υιοθετήσουν τις απόψεις σας.

Λέων

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να εξερευνήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς και τρόπους ζωής, να αναζητήσετε εμπειρίες που διευρύνουν την αντίληψή σας και την άποψή σας για την ζωή. Αλλά το πιο σπουδαίο, αυτές τις ημέρες, είναι ότι αλλάζει η συμπεριφορά σας απέναντι στη ζωή. Παρά να περιορίζετε τον εαυτό σας λέγοντας «δεν ξέρω να χορεύω καλά» ή «δεν είμαι καλός με τους αριθμούς», ή «δεν έχω λεφτά να πάρω αυτά που θέλω»κλπ, μπορείτε να αντικαταστήσετε την «δεν μπορώ» νοοτροπία με την «μπορώ» νοοτροπία.

Παρθένος

Οι ερασιτεχνισμοί και οι αποσπάσεις αποκόβονται από την ζωή σας, και χρειάζεται ν’ αντιμετωπίσετε τα βασικά. Μπορείτε σήμερα να χτίσετε την ζωή σας σε πιο γερά, πιο ειλικρινή, πιο ώριμα θεμέλια. Αν κάτι αγαπημένο σας απειλείται (η υγεία σας, κάποια προσωπική σας σχέση κλπ), τότε μπορείτε σήμερα να επικεντρώσετε την προσοχή σας σ’ αυτό το παραμελημένο μέρος της ζωής σας.

 

Ζυγός

Ίσως είναι μια αρκετά βαριά και καταθλιπτική ημέρα της ζωής σας, θα είστε περισσότερο σοβαροί και εσωστρεφείς και λιγότερο ανέμελοι. Τείνετε επίσης να είστε περισσότερο αυστηροί με τον εαυτό σας και με τις προηγούμενες προσπάθειές σας, ίσως περισσότερο απ’ ό,τι χρειάζεται. Μια αυξημένη αίσθηση προσωπικής υπευθυνότητας, ωριμότητας, αφοσίωσης και ρεαλισμού και μια ελαχιστοποίηση των ανώριμων πλευρών της ζωής και της προσωπικότητάς σας βρίσκονται στο προσκήνιο. Είναι η σωστή ημέρα να αρχίσετε τον επαναπροσδιορισμό του εγώ και να αναγνωρίσετε τα όριά σας όπως επίσης και τις πραγματικές σας ικανότητες.

Σκορπιός

Μπορεί να παρασυρθείτε από τη λάμψη κάποιου και να αποκτήσετε μια εντελώς ψευδή εικόνα για το άτομο αυτό, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο , σ’ ένα πάθος για κάποιο αστέρα του κινηματογράφου ή ένα τραγουδιστή. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να ερεθιστεί η φαντασία σας με αρνητικό τρόπο, κι έτσι να αναμειχθείτε με ναρκωτικά, βία ή άλλες επικίνδυνες δραστηριότητες.

Τοξότης

Κάποιες αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και την ανάγκη να επενδύσετε σοφά ώστε να εξασφαλίσετε ορισμένα χρήσιμα αγαθά για σας ή και την οικογένειά σας. Είναι μια καλή ημέρα να ενδιαφερθείτε γι’αυτά τα θέματα και να ανανεώσετε την οικονομική σας εικόνα και στρατηγική, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα.

 

Αιγόκερως

Η εντατική, εσωτερική διεργασία σας ωφελεί σήμερα, αρκεί να γίνεται μ’ένα ολοκληρωμένο ευαίσθητο τρόπο και με την βοήθεια έμπειρων και ισορροπημένων ανθρώπων. Ακόμα και αν νιώθετε πως οι αλλαγές που σας συμβαίνουν είναι θετικές, μπορεί να πιστέψετε πως δεν υπάρχει λόγος να αναμειχθείτε με συγκεκριμένες ψυχολογικές ή πνευματικές μεθόδους.

Υδροχόος

Οικονομικές και επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται αυτή την ημέρα και ίσως συναντήσετε έναν ευεργέτη μέσω φίλων ή σε κάποιο κοινωνικό κύκλο. Είναι πιθανόν να αποκτήσετε την οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε. Σε προσωπικό επίπεδο είτε εσείς, είτε ο σύντροφος αναζητάτε ένα βαθύτερο δεσμό εντείνοντας έτσι τη στενή επαφή μεταξύ σας.

Ιχθείς

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, αλλάζετε πολλές προσωπικές συνήθειες. Η δύναμη της θέλησης και η αποφασιστικότητά σας είναι πολύ δυνατές και έχετε το θάρρος να φτάσετε στη ρίζα του κάθε προβλήματος ή κατάστασης. Καθώς δεν είστε ικανοποιημένοι με μία «γρήγορη τακτοποίηση» είστε διατεθειμένοι να ξεριζώσετε το κακό από τη ρίζα του. 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.