Το σημερινό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία  προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, διασκέδασης, χαράς και επιτυχίας !Εκεί που δεν το περιμένεις υπάρχουν τυχερές συγκυρίες που φέρνουν εύνοια και χαμόγελα! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι τα ζώδια της Φωτιάς – Κριοί, Λέοντες, Τοξότες- και τα ζώδια του Αέρα – Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι – του 2ουδεκαημέρου!

 

Κριός

Εξωτερίκευσε σήμερα τον ερωτισμό σου, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, αισθηματικά, για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Ταύρος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα στη σχέση σου θα νιώσεις κάποια απομόνωση. Μίλα με το ταίρι σου ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, σύντομα θα εμφανιστεί το άτομο που θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες.

 

Δίδυμος

Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, κάτι που σου χαρίζει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Προσπάθησε να ξεχάσεις παλιές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Καρκίνος

Ευελιξία απαιτείται από το ζώδιό σου, προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν μια καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται. Αν ζεις ακόμη με τη μοναξιά, αυτή η περίοδος θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

 

Παρθένος

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες της καθημερινότητας και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Αν δεν έχεις ταίρι, το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις κινήσεις που θα σου φέρουν την πολυπόθητη νέα γνωριμία.

 

Ζυγός

Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις χάρη και στη μεγάλη κατανόηση που θα δείξει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Σκορπιός

Αισθηματικά, σήμερα θα υπάρχει αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα βελτιώσει τόσο την επικοινωνία σου, που κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

 

Τοξότης

Αισθηματικά, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα κι εσύ. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική, ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Σήμερα προσπάθησε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, σίγουρα αυτή την περίοδο θα σου συμβούν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

 

Υδροχόος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου, ώστε το ταίρι σου να περάσει καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη έχεις μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες στα αισθηματικά σου.

 

Ιχθύς

Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για μια καλύτερη πορεία στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σού δίνουν ό,τι καλύτερο στον αισθηματικό τομέα, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Πηγή