Η μέρα μπορεί να δώσει πολύ καλές αφορμές για να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε πόθους και επιθυμίες καρδιάς! Παράλληλα το οικονομικό κέρδος μπορεί να προέλθει με τρόπο ξαφνικό και ευχάριστο δίνοντας ανακούφιση σε αρκετούς ανθρώπους!

 

Κριός

Η θετική διάθεση θα βοηθήσει πολύ. Αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου και θα εξωτερικεύσεις στον σύντροφό σου συναισθήματα που θα τον κάνουν να νιώσει μοναδικός.

 

Ταύρος

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, για να μην μετανιώσεις αργότερα. Σήμερα στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.

 

Δίδυμος

Η καθημερινότητα θα γίνει πιο ευχάριστη και θα αρχίσεις να διασκεδάζεις μετά από αρκετό καιρό αποχής. Ξέχνα σήμερα το άγχος που έχεις με άλλες δραστηριότητες και αφιέρωσε χρόνο στην προσωπική ζωή και στα αισθηματικά σου.

 

Καρκίνος

Βάλε τάξη σε ό,τι αφορά τον κοινωνικό σου περίγυρο και μην επιτρέψεις να ανακατευτεί κανείς στις υποθέσεις σου. Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί με το ταίρι σου.

 

Λέων

Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά τις δράσεις που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις, και σου δίνουν εγγυήσεις επιτυχίας. Είναι γεγονός ότι δίνεις μεγάλη σημασία στα αισθηματικά σου. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα που μπορεί να μην επηρεάζουν εσένα και το ταίρι σου άμεσα.

 

Παρθένος

Είναι πιθανόν να χρειαστούν κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου προκειμένου να ανταποκριθείς. Θα πρέπει μερικά θέματα στον αισθηματικό σου τομέα να τα δεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Η αποκάλυψη ενός μυστικού με εντελώς τυχαίο τρόπο θα σου εξηγήσει, αγαπητέ Ζυγέ, συμπεριφορές των οικείων σου πολύ καλά μεθοδευμένες στο παρελθόν. Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Κάνε λίγη υπομονή ακόμα. Στα αισθηματικά σου, έχουν πλέον περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στενοχωρούσαν σε ό,τι αφορά το ταίρι σου. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

 

Τοξότης

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε μαζί κάποιες όμορφες και ερωτικές στιγμές. Αν δεν έχεις τίποτα ακόμη στη ζωή σου, αυτή την περίοδο (με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου) θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Μην διστάσεις να απολαύσεις όσα θα σου προσφερθούν. Τα αξίζεις άλλωστε. Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου.

 

Υδροχόος

Να είσαι βέβαιος όμως ότι το μέλλον θα δώσει ευκαιρίες στο ζώδιό σου, οπότε σκέψου θετικά. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα κι εσύ αρχίζεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου.

 

Ιχθύς

Όσα σε πίκραναν είναι πλέον παρελθόν και οι νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις. Σχετικά ουδέτερη η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με τον σύντροφό σου.

 

Πηγή