Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 17 Ιουνίου, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εμπορικές συναλλαγές, επιχειρηματικές δραστηριότητες, κοινωνικοποίηση, δικτύωση και νέες γνωριμίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα χωρίς καθυστερήσεις. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση, αυθορμητισμό, δε θα λείψουν οι ανανεωτικές συναναστροφές.

 

Κριός

Κριέ, η επικοινωνία κυριαρχεί και αυτό που μπορείς να αξιοποιήσεις σήμερα είναι την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το κέφι και η ανταλλαγή απόψεων θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις. Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός μπορεί να απογειώσει τη σχέση αρκεί να εκφράσεις με λογική και ευαισθησία όλα αυτά που νιώθεις για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις παρέες σου είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε κερδίσει με το πνεύμα και το χιούμορ που διαθέτει.

 

Ταύρος

Ταύρε, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου καθώς φαίνεται να θέλεις να επικεντρωθούν όλοι πάνω σου. Είναι σημαντικό βέβαια ότι είσαι δοτικός και θετικός και αυτό έχει αντίκρισμα. Η καλή σου διάθεση εκτιμάται από το περιβάλλον σου και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ημέρα. Είναι γεγονός ότι θέλεις να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και ευελπιστείς αυτό να κάνει και το ταίρι σου. Η αισιοδοξία και το πάθος πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και απογειώνουν τη σχέση του. Ο αδέσμευτος δεν πτοείσαι από τις δυσκολίες και πιθανό είναι να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ανασφάλεια κλείνοντας υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Τα κοντινά σου πρόσωπα είναι εκεί για να σε ακούσουν και να ανακουφίσουν όλους τους φόβους που μπορεί να εκδηλώσεις και καταπιέζεις μέσα σου. Το να γίνεις αδιάλλακτος με το ταίρι σου δεν θα βοηθήσει στο να ξεφύγεις από την ένταση και θα δημιουργήσει προβλήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος, μην γίνεσαι σκληρός γιατί δεν σε βοηθά να ξεπεράσεις τις πληγές σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό σε οδηγεί στο να κοινωνικοποιηθείς. Δεν θα διστάσεις να βγεις με παρέες που θα ικανοποιήσουν το εγώ σου και θα δείξουν την έντονη αποδοχή τους για εσένα. Φρόντισε να περιορίσεις προσωπικές ανασφάλειες που αποτελούν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Είναι λογικό να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να θέλεις να εκφράσει συναισθήματα και να λύσεις θέματα που σας απασχολούν. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με την συμπεριφορά και την λάμψη σου και σου δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο ποθείς.

 

Λέων

Λέοντα, τα φιλικά σου πρόσωπα είναι για σένα όαση μέσα στην πίεση των ημερών και σου δίνουν την ευκαιρία να συζητήσετε και να καταστρώσετε νέα σχέδια που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Προσοχή στις συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές αντιπαραθέσεις. Υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μπορείς να δείξεις καλή διάθεση για να αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

 

Παρθένος

Παρθένε, η θετική διάθεση που αντιμετωπίζεις τα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον αρχικό εκνευρισμό της ημέρας καθώς οι ανασφάλειές μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να επηρεάσουν την ψυχολογία τους. Μετά το μεσημέρι ξαφνικές επαφές σου δίνουν χαρά και διάθεση να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν. Το πάθος και ο έντονος συναισθηματισμός ανατρέπουν με θετικό τρόπο τις οποίες δυσκολίες στην προσωπική σου ζωή και σε γεμίζουν χαρά και ζωντάνια. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει ξαφνική επικοινωνία με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι και δεν αφήνει περιθώρια για να περάσει αδιάφορο.

 

Ζυγός

Ζυγέ, πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να σε προβληματίσουν σήμερα και να σε οδηγήσουν είτε σε εσωστρέφεια είτε στον αντιδράς απόλυτα και πεισματικά σε ότι σου προταθεί. Μην γίνεσαι αδιάλλακτος καθώς αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στις σχέσεις με τους γύρω σου και η ένταση μπορεί να κάνει την εμφάνισή της. Η διάθεση να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν  στο να αφεθείς στην αγκαλιά του και να μην αφήσεις τους προσωπικούς του φόβους να επηρεάσουν αρνητικά την όλη ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος, πιθανό είναι να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου βρίσκοντας την αυτοεκτίμησή σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από τον ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περίγυρο καθώς γνωρίζεις ότι θα περάσεις μοναδικά μαζί τους διασκεδάζοντας και συζητώντας για θέματα που σε ενδιαφέρουν έντονα. Σου δίνεται η ευκαιρία να αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να απογειώσει την ζωντάνια και το κέφι σου.

 

Τοξότης

Τοξότη, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αυτές που πρωταγωνιστούν σήμερα καθώς επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Το κέφι και η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστούν και δημιουργούν ιδανικό κλίμα στις μεταξύ σας επαφές. Η ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου είναι εξαιρετική καθώς αντιλαμβάνεστε με το ταίρι σου τι ικανοποιεί τον καθένα και δεν διστάζετε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για τον άλλον. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου φτιάχνει τη διάθεση και δεν αφήνει περιθώρια με τη συμπεριφορά του για αμφιβολίες, ως προς το ενδιαφέρον του για εσένα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η έντονη κοινωνικότητα είναι αυτή που σε οδηγεί το να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να ασχοληθείς με ομαδικές προσπάθειες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Εκεί δείχνεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που σε διακατέχει και μπορείς να πετύχεις θαύματα αρκεί να έχεις βάλει έναν κυρίαρχο στόχο. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να σας φέρουν σε μία κοινή συνισταμένη που θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε και να προσπαθήσετε μαζί για πράγματα που σας αφορούν. Ο αδέσμευτος, μπορεί να εκπλαγείς από τα συναισθήματα φιλικών προσώπων που εκφράζονται με αμεσότητα και ανεβάζουν την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και επικεντρώνεις όλο σου το ενδιαφέρον στο να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις καθώς η νευρικότητα και η επιθετικότητα από πλευράς σου θα ενοχλήσουν σφόδρα. Μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές συντροφικότητας με το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις την επιβλητική διάθεση στην άκρη που θα σε βάλει σε μπελάδες. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να αποφύγεις τον εκνευρισμό καθώς δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την επικοινωνία σου με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, προσπαθείς να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις τις παρέες σου. Το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που θα σε ενθουσιάσουν ή νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο πολυεπίπεδα στη ζωή σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου σε κοινούς στόχους που έχετε καθώς οι πρωτότυπες σκέψεις θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τις φιλοδοξίες σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από φιλικές παρέες μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα ανατρέψουν τις απόψεις σου για την αγάπη.

 

Πηγή: ezwdia