Αυτή η εβδομάδα φέρνει ένα δυναμικό μείγμα πλανητικών όψεων που θα επηρεάσουν βαθιά τη ζωή μας και θα μας ωθήσουν σε σημαντικές καρμικές αποφάσεις. Στις 26 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό, δημιουργώντας εντάσεις και προκλήσεις στις σχέσεις μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναξιολογήσουμε τις προτεραιότητές μας και να αναζητήσουμε ισορροπία μεταξύ προσωπικών επιθυμιών και καρμικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη ωριμότητα και να λάβουμε σοφές αποφάσεις. Η αναδρομή του Κρόνου στις 29 Ιουνίου προσφέρει μια ευκαιρία για αναστοχασμό και αναθεώρηση των μακροπρόθεσμων στόχων μας.

Στις 30 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας αναπάντεχες ιδέες και νέες προοπτικές. Αυτή η όψη θα ενισχύσει την επικοινωνία και την καινοτομία, προσφέροντας ευκαιρίες για να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα πλαίσια και να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προσέγγισης των προβλημάτων.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Άρη στις 29 Ιουνίου θα ενισχύσει την επιθυμία για δράση και τη λήψη πρωτοβουλιών, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την αγάπη και τις προσωπικές σχέσεις. Είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να κάνουμε τα πρώτα βήματα προς την υλοποίηση των στόχων μας.

 

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να θέσετε όρια και να διαχωρίσετε το παρελθόν από το παρόν. Αναλογιστείτε ποιες σχέσεις σας προσφέρουν ασφάλεια και ποιες σας προκαλούν ανασφάλεια. Η δύναμη να αποδεχτείτε την αλλαγή και να προχωρήσετε μπροστά θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την προσωπική σας εξέλιξη.

 

Ταύρος

Οι επαγγελματικές και οικονομικές σας ανησυχίες θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Οι επιλογές που κάνετε τώρα θα επηρεάσουν μακροπρόθεσμα την καριέρα σας. Αναλογιστείτε προσεκτικά τις συνέπειες των αποφάσεών σας και μην φοβηθείτε να αναζητήσετε νέες πηγές εισοδήματος ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία.

 

Δίδυμοι

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα βρεθούν σε δοκιμασία. Θα πρέπει να διαχειριστείτε προσεκτικά τις πληροφορίες που λαμβάνετε και μοιράζεστε, ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και τους φίλους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής σας ζωής και των απαιτήσεων που έχουν οι άλλοι από εσάς.

 

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή προσφέρει ευκαιρίες για να εστιάσετε στα οικονομικά σας και στη συναισθηματική σας ασφάλεια. Θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να θέσετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας. Η συναισθηματική σας ευαισθησία θα είναι αυξημένη, αλλά αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας και των άλλων.

 

Λέων

Θα νιώσετε την ανάγκη να αναλογιστείτε τις προσωπικές σας σχέσεις και να εξετάσετε αν σας προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζεστε. Οι δυναμικές μεταξύ σας και των σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας θα αλλάξουν και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις. Η ευελιξία και η ανοικτή επικοινωνία θα είναι τα κλειδιά για την επιτυχία.

 

Παρθένος

Οι καθημερινές σας ρουτίνες και οι υποχρεώσεις σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Θα πρέπει να οργανώσετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις που σας επιβάλλονται. Η ανασκόπηση των στόχων σας και η προσαρμογή τους στις τρέχουσες ανάγκες θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την ισορροπία που αναζητάτε.

 

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να εστιάσετε στη δημιουργικότητα και την αυτοέκφρασή σας. Θα βρείτε νέους τρόπους να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Μη φοβηθείτε να αναλάβετε ρίσκα και να δοκιμάσετε νέες προσεγγίσεις. Η υποστήριξη από τους γύρω σας θα είναι καθοριστική για την επιτυχία των προσπαθειών σας.

 

Σκορπιός

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα θα είναι στο προσκήνιο. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή και να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την επικοινωνία και τη συνεργασία. Η αποδοχή και η κατανόηση των συναισθημάτων των άλλων θα είναι σημαντική για να διατηρήσετε την αρμονία στο σπίτι.

 

Τοξότης

Η επικοινωνία και οι σχέσεις σας με τους γύρω σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Αναλογιστείτε τον τρόπο που επικοινωνείτε και αναζητήστε τρόπους να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

Αιγόκερως

Τα οικονομικά και οι υλικές σας ανάγκες θα είναι στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Αναλογιστείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας και αναζητήστε νέες πηγές εισοδήματος ή τρόπους να αυξήσετε την αποταμίευσή σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες.

 

Υδροχόος

Η προσωπική σας ανάπτυξη και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρεθούν στο επίκεντρο. Θα πρέπει να αναλογιστείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους και να βρείτε τρόπους να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και τις ανάγκες σας. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι σημαντική για να επιτύχετε την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σας.

 

Ιχθύες

Οι πνευματικές σας αναζητήσεις και η εσωτερική σας ανάπτυξη θα είναι στο προσκήνιο. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε και να αναλογιστείτε τις πνευματικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Αναζητήστε τρόπους να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη και να συνδεθείτε με τον εαυτό σας σε βαθύτερο επίπεδο.

 

Πηγή: christosarchos.gr