Μάθε να λες τα χαρτιά!

 

Αφού έχεις προμηθευτεί την τράπουλα με την οποία θα ρίχνεις τα χαρτιά (κατά προτίμηση να είναι χάρτινη τράπουλα), στη συνέχεια φρόντισε για 3 μέρες, να την έχεις στα χέρια σου και να την ανακατεύεις. Την τράπουλά σου, δε θα πρέπει να την αγγίξει κανείς άλλος, θα πρέπει να έχει αποκλειστικά την ενέργεια τη δική σου, θα πρέπει μόνο εσύ να λες τα χαρτιά με αυτήν!

Μη λες τα χαρτιά τις ημέρες που έχεις κάποιο έντονο πρόβλημα ή που η διάθεσή σου δεν είναι ήρεμη αλλά και ευχάριστη. Όταν αποφασίσεις λοιπόν να ρίξεις τα χαρτιά, θα πρέπει να είσαι σε ένα δωμάτιο που θα έχει ησυχία, βεβαιώσου πρώτα ότι δε θα σε ενοχλήσει κανείς (ούτε το κινητό σου). Άναψε ένα κερί και χαλάρωσε για λίγο, προσπαθώντας να διώξεις από το μυαλό σου κάθε σκέψη, που μπορεί να σε επηρεάσει στην πρόβλεψή σου.

Πάρε στα χέρια σου την τράπουλα και διάλεξε τη φιγούρα του ατόμου που θέλεις να μάθεις για αυτό, δηλαδή το άτομο στο οποίο θα ρίξεις τα χαρτιά για πρόβλεψη. Για φιγούρα θα διαλέξεις ανάμεσα στα χαρτιά του Ρήγα (για άντρα), Ντάμα (για γυναίκα), η επιλογή σου θα βασιστεί στο χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας, σύμφωνα με τις ερμηνείες που δίνονται παρακάτω σε όλα τα χαρτιά.

Βάζεις στο κέντρο του τραπεζιού τη φιγούρα σου και παίρνεις στα χέρια σου την τράπουλα και αρχίζεις να την ανακατεύεις. Ενώ κρατάς την τράπουλα στα χέρια σου, σκέψου όλα όσα θέλεις να μάθεις για το άτομο που ρίχνεις τα χαρτιά, φέρ’ το στο μυαλό σου και πες από μέσα σου τρεις φορές το όνομά του.
Το ανακάτεμα της τράπουλας θα το σταματήσεις όταν νιώσεις ότι τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις το ρίξιμο των χαρτιών. Όταν ολοκληρώσεις λοιπόν το ανακάτεμα, κόψε με το δεξί σου χέρι, τρεις φορές την τράπουλα.
Ένωσε και πάλι τα χαρτιά σε μία στοίβα, με τη σειρά που εσύ θες εκείνη τη στιγμή.

 

Η εύκολη παραδοσιακή μέθοδος

Βάλε τα πρώτα 3 φύλλα της τράπουλας πάνω από τη φιγούρα σου.
Βάλε τα 3 επόμενο φύλλα της τράπουλας κάτω από τη φιγούρα σου.
Βάλε τα 3 επόμενο φύλλα της τράπουλας αριστερά από τη φιγούρα σου.
Βάλε τα 3 επόμενο φύλλα της τράπουλας δεξιά από τη φιγούρα σου.
Ο συμβολισμός των φύλλων

Τα φύλλα πάνω από τη φιγούρα είναι τα μελλοντικά γεγονότα, οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στο διάστημα των 3 μηνών.
Τα φύλλα κάτω από τη φιγούρα είναι αυτά που έχουν ήδη γίνει, αλλά ο ενδιαφερόμενος τα σκέφτεται και επηρεάζεται ακόμη από αυτά!
Τα φύλλα αριστερά από τη φιγούρα, είναι όσα θα απασχολήσουν άμεσα τον ενδιαφερόμενο (μες στις επόμενες μέρες), όλα όσα ο ίδιος θα κάνει πράξη στο διάστημα της 1 εβδομάδας.
Τα φύλλα δεξιά από τη φιγούρα είναι οι εξελίξεις που θα έχει μες στις επόμενες μέρες ο ενδιαφερόμενος μέσ’ από τρίτα πρόσωπα.
Οδηγίες για την ερμηνεία

Παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει έναν εύχρηστο οδηγό για να μπορείς να ερμηνεύσεις τα χαρτιά! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι θα πρέπει να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη, θα πρέπει να αφήσεις τη φωνή της διαίσθησής σου να σε καθοδηγήσει. Μπορείς ακόμα και να αυτοσχεδιάσεις. Γράψε τις προβλέψεις σου σε ένα χαρτί και κράτησέ τες για να μπορείς αργότερα να ανατρέξεις σε αυτές και να δεις αν όντως έπεσαν μέσα! Τις πρώτες φορές που θα πεις τα χαρτιά, μπορεί να μπερδευτείς ή και να απογοητευτείς, θεωρώντας ότι δεν μπορείς να τα καταλάβεις. Με τον χρόνο όμως, θα εξοικειωθείς και θα σου είναι πιο εύκολο να μπορείς να τα ερμηνεύσεις.

 

Οι ερμηνείες των χαρτιών:

Ρήγας

Σπαθί: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιά.
Κούπα: Άνδρας καστανός ανοιχτός
Καρό: Άνδρας ξανθός ή γκρίζος ή άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας.
Μπαστούνι: Άνδρας μελαχρινός με σκούρα επιδερμίδα.

 

Ντάμα

Σπαθί: Γυναίκα με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιά.
Κούπα: Γυναίκα καστανή ανοιχτή.
Καρό: Άνδρας ξανθός ή γκρίζος ή άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας.
Μπαστούνι: Γυναίκα μελαχρινή με σκούρα επιδερμίδα.

 

Βαλές

Σπίθα: Η σκέψη ατόμου καστανού (σπαθάτου).
Κούπα: Η σκέψη ατόμου καστανού ανοιχτού (κουπάτου).
Καρό: Η σκέψη ατόμου ξανθού ή γκρίζου (καρό).
Μπαστούνι: Η σκέψη ατόμου μελαχρινού (μπαστούνι).

 

Άσσος

Άσσος κούπα: Σε ορθή φορά σημαίνει αγάπη, ευχάριστη εξέλιξη στα αισθηματικά, ικανοποίηση. Όταν πέφτει ανάποδα φανερώνει αισθηματικά εμπόδια.
Άσσος Καρό: Είδηση, επικοινωνία, τηλεφώνημα.
Άσσος σπαθί: Σε ορθή φορά σημαίνει επιτυχία, σχέση σταθερή, γάμος. Σε ανάποδη φορά φανερώνει προβλήματα στη δέσμευση, στη σχέση ή στο γάμο.
Άσσος μπαστούνι: Πολύ έντονη στεναχώρια.

 

Δύο

Δύο κούπα: Ερωτικό κρεβάτι ατόμου καστανού ανοιχτού (ατόμου κούπα) ή ερωτική ικανοποίηση.                                                                        Δύο Καρώ: Κρεβάτι ατόμου καρό (ξανθού ή γκρίζου), αν δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο άτομο στα σκαριά, τότε σημαίνει ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί σε 2 μέρες, σε 2 βδομάδες ή σε 2 μήνες.
Δύο σπαθί: Κρεβάτι σπαθάτου ατόμου (καστανού) .Εναλλακτικά σημαίνει το σίγουρο, το σταθερό, το δεδομένο μας.
Δύο μπαστούνι: Κρεβάτι μελαχρινού ατόμου, εναλλακτικά εμπόδια, διλήμματα.

 

Τρεία

Τρία κούπα: Ο δρόμος κουπάτου ατόμου (δηλαδή ατόμου καστανού ανοιχτού), εναλλακτικά σημαίνει επικοινωνία, συνάντηση με άτομο καστανό ανοιχτό.
Τρία καρώ: Ο δρόμος καρό ατόμου (δηλαδή ατόμου ξανθού ή γκρίζου), εναλλακτικά σημαίνει επικοινωνία, συνάντηση με άτομο ξανθό ή γκρίζο.
Τρία σπαθί: Ο δρόμος σπαθάτου ατόμου, εναλλακτικά σημαίνει επικοινωνία, συνάντηση με άτομο καστανό.
Τρία μπαστούνι: Ο δρόμος μελαχρινού ατόμου. Επιπλέον συμβολίζει γεγονός που θα γίνει σε βραδινή ώρα.

 

Τέσσερα

Τέσσερα κούπα: Το σπίτι κουπάτου (καστανού ανοιχτού) ατόμου.                                                                                                                            Τέσσερα καρώ: Το σπίτι ατόμου καρό (δηλαδή ξανθού ή γκρίζου), επιπλέον συμβολίζει τη μεγάλη πόρτα.
Τέσσερα σπαθί:Το σπίτι σπαθάτου (καστανού) ατόμου.
Τέσσερα μπαστούνι: Το σπίτι μελαχρινού ατόμου.

 

Πέντε

Πέντε κούπα: Συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα κουπάτου ατόμου (καστανού ανοιχτού). Όταν είναι σε όρθια φορά δείχνει χαρά και ικανοποίηση ενώ σε ανάποδη όψη δείχνει δοκιμασίες και προβληματισμό.
Πέντε καρώ: Συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα καρό ατόμου (ξανθού ή γκρίζου). Επιπλέον φανερώνει τη συζήτηση.
Πέντε σπαθί: Συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα σπαθάτου ατόμου (καστανού σκούρου).                                                                          Πέντε μπαστούνι: Συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα μελαχρινού ατόμου επιπλέον δείχνει τη φιλονικία, τον καβγά!

 

Έξι

Έξι κούπα: Το ξεσήκωμα, το γρήγορο, ο πόθος και η λαχτάρα ατόμου καστανού ανοιχτού (κουπάτου).
Έξι καρώ: Το ξεσήκωμα, το γρήγορο, ο πόθος και η λαχτάρα ξανθού ή γκρίζου (Καρό) ατόμου. Επιπλέον φανερώνει δρόμο, ταξίδι.
Έξι σπαθί: Το ξεσήκωμα, το γρήγορο, ο πόθος και η λαχτάρα σπαθάτου ατόμου (καστανού σκούρου).
Έξι μπαστούνι: Το ξεσήκωμα, το γρήγορο, ο πόθος και η λαχτάρα μελαχρινού ατόμου, επιπλέον δείχνει διλήμματα, καβγάδες και σύγχυση.

 

Επτά

Επτά κούπα: Το φτασμένο αυτό που θα τύχει σε άτομο καστανό ανοιχτό-κουπάτο.
Επτά καρώ: Το φτασμένο αυτό που θα τύχει σε άτομο ξανθό ή γκρίζο (καρό) .                                                                                                                    Επτά σπαθί: Το φτασμένο αυτό που θα τύχει σε άτομο σπαθάτο, δηλαδή καστανό σκούρο.
Επτά μπασούνι: Το φτασμένο αυτό που θα τύχει σε άτομο μελαχρινό (μπαστούνι). Επιπλέον συμβολίζει την αναστάτωση, την ταραχή, τη ζήλια.

 

Οκτώ

Οκτώ κούπα: Λόγια χαρούμενα, δώρο, παιδί.
Οκτώ καρώ: Ευχάριστες στιγμές.
Οκτώ σπαθί: Ρίσκο, περιπέτεια, δυσκολία, δάκρυα.
Οκτώ μπαστούνι: Στεναχώρια, προσωρινός χωρισμός, διαφωνία.

 

Εννιά

Εννέα κούπα: Σε ορθή φορά συναισθηματική εκπλήρωση, σε ανάποδη φορά εμπόδια στα αισθηματικά.
Εννέα καρώ: Η έννοια, η σκέψη, τα οικονομικά.
Εννέα σπαθί: Έντονη στεναχώρια, διάψευση, το κλείσιμο ενός κύκλου.
Εννέα μπαστούνι: Πισώπλατες ενέργειες, στεναχώρια, χωρισμός, απώλεια.

 

Δέκα

Δέκα κούπα: Μεγάλη χαρά.
Δέκα καρώ: Λεφτά.
Δέκα σπαθί: Η δουλειά, η καριέρα, οι επαγγελματικές εξελίξεις.
Δέκα μπαστούνι: Απόσταση -συναισθηματική ή χιλιομετρική.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου