Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει, λένε, αλλά αυτός ο Φλεβάρης θα έχει εκτός από ηλιοφάνειες και μερικές καταιγίδες που θα μας έρθουν από το πουθενά. Μη μασάτε, ακόμα κι αν έρθουν τα πάνω-κάτω για κάποιους, όλα για καλό γίνονται! Η λογική και ο παραλογισμός θα κάνουν μαζί πάρτι αυτό το μήνα, που σίγουρα επιφυλάσσει πολλές ανατροπές.

 

 

Κριός

Κριάρι μου ξέρεις πως το μεγάλο σου πρόβλημα είναι πως όταν μπει κάτι στο μυαλό σου, δε βγαίνει με τίποτα, όσο κι αν προσπαθούν οι γύρω σου να επιστρατεύουν τη λογική. Αυτό που θα πεις, αυτό είναι κι ας είναι παράλογες οι σκέψεις σου. Μα εσύ και η λογική στον έρωτα δεν πάτε πακέτο και κάπως έτσι θα περάσει ο Φλεβάρης, μέσα στην παράνοια, όχι για σένα βέβαια αλλά το άλλο σου μισό ή το αντικείμενο του πόθου σου, που θα πρέπει να σε ανεχτεί. Έχεις μία μανία να παίρνεις αποφάσεις μόνος σου όσον αφορά τη σχέση σου, ή τέλος πάντως τη σχέση που θα ήθελες να είχες, με αποτέλεσμα να σε φοβούνται και να απελπίζονται με σένα.

Αυτό το «διατάζω εγώ κι εκτελείς εσύ», σε καλό δε θα σου βγει. Αν συνεχίσεις έτσι και αυτό τον μήνα, μην περιμένεις να δεις το φως, μαύρα σκοτάδια στα ερωτικά σου προβλέπω. Αν καταφέρεις να πάρεις μερικές ανάσες για βάλεις το μυαλό στη θέση του, τότε θα αντιμετωπίσεις και με ωριμότητα όλα εκείνα που σε απασχολούν στα ερωτικά σου. Μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις αφού το άλλο σου μισό-είτε είστε σε σχέση ήδη ή το ψήνετε το γλυκό- είναι με το ένα πόδι έξω από την πόρτα κι αναρωτιέται τι σου βρήκε. Δείξε του ποιος πραγματικά είσαι, γιατί σαφώς και δε σε αντιπροσωπεύει εντελώς αυτή η παράνοια και σου ορκίζομαι πως τα νέα ξεκινήματα μαζί, θα είναι σπουδαία.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, δεν ξέρω πώς το κάνεις, αλλά αυτό τον μήνα καταφέρνεις να ισορροπείς σε τεντωμένο σχοινί, χωρίς καμία βοήθεια και με χαμόγελο στα χείλη γιατί είσαι φοβερός τύπος. Προσοχή μη σκοντάψεις μόνο από την πολλή σιγουριά που θα σε διακατέχει γιατί η πτώση μετά δε θα έχει τελειωμό. Σίγα τώρα μη σε τρομάξουν εσένα οι αναποδιές που θα σου έρθουν, θα μου πεις. Είσαι σε μία ζεν φάση που τη ζηλεύουμε όλοι κι αυτό έχει κι ωραίο αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή, σαφώς, αλλά πάντα υπάρχει κι ένα «αλλά» το οποίο θα σου πω αργότερα. Αφού λοιπόν καταφέρνεις να χωρίσεις τη μέρα σου ανάμεσα σε δουλειά, διασκέδαση κι έρωτα, δίνεις όλη την προσοχή σου σε αυτό που μετράει περισσότερο.

Στον έρωτα φυσικά, τι παιδί της Αφροδίτης θα ήσουν αν δεν έβαζες στόχο να τρελάνεις το άλλο σου μισό, ή ακόμα κι εκείνο το άτομο που έχεις βάλει στο μάτι. Κι όταν λέω να το τρελάνεις, εννοώ με την καλή έννοια. Έχεις βάλει σκοπό να μείνεις αξέχαστος αυτό το μήνα και καλά κάνεις φυσικά. Το θέμα είναι καλό μου πως αξέχαστος μένεις, αλλά στο τέλος για τους λάθος λόγους. Όχι που νόμιζες πως όλα θα ήταν μέλι-γάλα. Θα μπορούσαν,- αν δε σε έπιαναν οι ζήλιες σου και η κτητική σου συμπεριφορά λες και το άτομο απέναντί σου μπορεί να φέρει την καταστροφή- και πέσεις σε μία κινούμενη άμμο που θα σε ρουφήξει θες δε θες. Εμ, προσέχουμε όταν στήνουμε παγίδες, προσέχουμε να μην πέσουμε κι εμείς μέσα σε αυτές, Ταυράκι μου.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, έχεις βάλει σκοπό να περάσεις καλά αυτό το μήνα, χωρίς να μπει εμπόδιο στην ερωτική σου ζωή ούτε επαγγελματικά αλλά ούτε τα οικογενειακά θέματα που ίσως αντιμετωπίσεις. Το να τα διαχωρίσεις όλα αυτά είναι ό,τι πιο έξυπνο έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια και μπράβο σου, διότι όλοι ξέρουμε πως όταν τα μπλέκεις όλα, το κουβάρι δεν ξεμπλέκει μετά με τίποτα. Το θέμα είναι να τα καταφέρεις, που δεν το κόβω και πολύ. Το λοιπόν, ο μήνας σου θα έχει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον αφού ο έρωτας θα είναι το γιατρικό σου από το άγχος και τα προβλήματα. Σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και φυσικά το εκμεταλλεύεσαι αυτό στο έπακρο. Και ναι, καλά νιώθεις πως υπάρχει μια σκιά πίσω από όλα όσα διαβάζεις διότι έχεις και την τάση να εθίζεσαι εύκολα.

Έτσι εθίζεσαι και με τον έρωτα που σε κάνει να νιώθεις όμορφα κι όταν περνάει η επιρροή του τι γίνεται; Χαμός γίνεται. Νευράκια, μουτράκια και ξαφνικά τα δύο πρόσωπά σου επανεμφανίζονται και τα νεύρα μας γίνονται κρόσσια άλλη μία φορά. Κι ενώ έχεις έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και στην αρχή τα πράγματα φαίνονται ιδανικά, ξάφνου από το πουθενά δεν ξέρεις τι θέλεις με αποτέλεσμα το άλλο σου μισό ή το άτομο που ενδιαφέρεται για σένα, να πρέπει να μυρίσει τα νύχια του για να καταλάβει τι ακριβώς θες. Κοινώς, για να στο κάνω λιανά, φρόντισε αυτό το μήνα να είσαι ξεκάθαρος με το τι θες γιατί οι επιρροές είναι καλές κι εσύ λιγάκι ανισόρροπος και κρίμα είναι να χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα που πάει να φτιαχτεί. Με αγάπη στο λέω.

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου η φάση αυτό το μήνα είναι follow your heart και όπου σε βγάλει γιατί η λογική δεν έχει καμία θέση στον έρωτα. Είναι από τους μήνες που αν στηριχθείς στο συναίσθημα και στο ερωτικό ένστικτό σου, τότε μπορεί να καταφέρεις πολλά περισσότερα απ’ ότι αν στηριζόσουν στο μυαλό σου. Κι ενώ ξέρω πόσο πόσο τρομαχτικό ακούγεται όλο αυτό, γιατί συνήθως καταλήγεις να τρως τα μούτρα σου και να μένεις με το παράπονο, τα άστρα είναι μαζί σου αυτό το μήνα και προς το τέλος του θα δεις νέες προοπτικές να ανοίγονται στα ερωτικά σου είτε είσαι σε σχέση -σοβαρή ή όχι- είτε είσαι μόνος και ψάχνεις αυτόν τον έρωτα που θα σε πάει στα ουράνια. Μη μετανιώνεις για τις προηγούμενες αποτυχίες σου διότι ως γνωστόν, από αυτές μαθαίνεις. Να τις θυμάμαι και να πράττεις ανάλογα ώστε να ελίσσεσαι και να μην τις επαναλαμβάνεις.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω για τον Φλεβάρη διότι συναισθηματικά είναι ένας στρωτός μήνας. Κοίτα τώρα που έχω έρθει σε δύσκολη θέση εξαιτίας σου. Βασίζεσαι στη σχέση σου, αν έχεις μία, για να ξεπεράσεις ό,τι πρόβλημα σου πεταχτεί μπροστά σου και επιτέλους κατεβάζεις τους τοίχους που έχεις χτίσει γύρω σου για να δείξεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, το πραγματικό σου πρόσωπο. Και όταν σε βλέπουν ευάλωτο οι άλλοι, ξέρεις πολύ καλά πως δύσκολα σου αντιστέκονται. Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω εκτός του ότι σε ζηλεύω λιγάκι αυτό τον μήνα. Μην τα κάνεις θάλασσα, θα θυμώσω.

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου μπορεί ο Φλεβάρης να είναι ένας μήνας που θα σε αφήσει με χαμόγελο, αλλά πίστεψέ με, θα πρέπει κι εσύ να παλέψεις πολύ για να χαμογελάσεις στο τέλος. Διότι τίποτα δε θα σου χαριστεί, όμως αυτό δε σημαίνει πως ό,τι κερδίσεις, δε θα το αξίζεις. Ειδικά στον έρωτα που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό κι επιτέλους βλέπεις λίγο φως στο τούνελ από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Μπορεί μερικές φορές να νιώσεις πως οι προσπάθειές σου πέφτουν στο κενό αλλά σε διαβεβαιώνω πως κάνεις λάθος. Δε θα υπάρξει μικρή κίνηση αγάπης που φανερώνει τον έρωτά σου για το άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σου, που θα περάσει απαρατήρητη, διότι οι μικρές πράξεις είναι που κρύβουν μέσα τους τα μεγαλύτερα νοήματα.

Στο λέω γιατί έχεις την τάση να υπερβάλεις και ξέρεις, ό,τι ξοδέψεις άσκοπα τώρα, θα το κλαις αργότερα. Δε χρειάζεται να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη, καλέ μου, βαθιά στην καρδιά βάλ’ το και βγάλε από μέσα όλα εκείνα που πραγματικά νιώθεις. Να είσαι σίγουρος πως η ειλικρίνειά σου θα είναι εκείνη που θα κάνεις το ταίρι σου ή το άτομο που προσπαθείς να κερδίσεις, να μη θέλουν να φύγουν από το πλευρό σου. Κάνε το άτομο απέναντί σου να νιώσει μοναδικό χωρίς να φαίνεται πως το θεωρείς κτήμα σου ή πως είσαι μαζί του για να το επιδεικνύεις στο περιβάλλον σου και θα με θυμηθείς!

 

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου ο μήνας αυτός που ξεκινάει υπόσχεται πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Τώρα αν θα είναι καλός ή θα σου σπάσει τα νεύρα, είναι άλλη ιστορία, αλλά σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθείς. Πάντως, οι οικογενειακές στιγμές δε θα λείψουν. Δεν ξέρω αν θα επιβιώσεις βέβαια, αλλά η οικογένεια είναι το λιμάνι σου και εντάξει, σταματάω γιατί σε βλέπω που με αγριοκοιτάζεις. Πάμε στα ερωτικά σου που να ξέρεις, συνδέονται με αυτό που είπα για την οικογένεια. Ωχ, θα πεις εσύ τώρα κι όχι άδικα. Ο μήνας αυτός σε βρίσκει να θες να βρίσκεσαι μονίμως μέσα στο σπίτι κι ενώ αν έχεις σχέση αυτό μπορεί να σου κάνει καλό και να έρθεις κοντά με το άλλο σου μισό, αν είσαι μόνος όχι μόνο ταίρι δε θα βρεις έτσι, θα σου κατσικωθεί και η οικογένεια με το έτσι θέλω για να σου κρατήσει παρέα.

Κοινώς, αν είσαι μόνος σου, να βγαίνεις βρε καλό μου, αλλιώς θα χάσεις ό,τι μυαλό σου απόμεινε και μεταξύ μας, καλύτερα να το χάσεις από έρωτα παρά από οικογένεια. Πάντως ένα είναι σίγουρο, ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας που ο δημιουργικός εαυτός σου θα βγει προς τα έξω και θα καταπλήξεις, γιατί η φαντασία σου θα δώσει ρέστα. Και σε ποιον δεν αρέσει ένας εραστής με φαντασία. Το άλλο σου μισό, αν έχεις, σαφώς και θα το εκτιμήσει ενώ κανείς δε θα μείνει ανεπηρέαστος από τη γοητεία σου. Φτάνει βέβαια να κάνεις κι εσύ τις ανάλογες σωστές κινήσεις που πρέπει. Ξέρεις εσύ, μη στα λέω όλα εγώ.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, με φόρα μπαίνεις στον Φλεβάρη γιατί νιώθεις πως αν δεν τρέξεις θα χάσεις πολύτιμες στιγμές τις οποίες θα μετανιώσεις αν δε ζήσεις. Μαζί σου είμαι, δε λέω, έχεις ένα δίκιο σε αυτό μα μην ξεχνάς ποιος όποιος βιάζεται σκοντάφτει και πως τρέχοντας, δεν ευχαριστιέσαι τίποτα. Και πονάνε τα πόδια μετά. Και άντε νια πιάσεις την ανάσα σου πάλι. Slow down όσο είναι καιρός γιατί τον έρωτα πρέπει να τον απολαμβάνεις σαν να είναι ένα κομμάτι σοκολάτα που λιώνει στο στόμα. Και μετά τα ποιητικά, πάμε στα σοβαρά, που λέει ο λόγος.

Κάτι σε πιάνει αυτό το μήνα και αποφασίζεις να τρελάνεις τους πάντες, κυριολεκτικά, με το ατέλειωτο φλερτ σου. Αν είσαι σε σχέση να ξέρεις πως καλό θα ήταν να φλερτάρεις μόνο με το άλλο σου μισό, για να μη βρεθείς στριμωγμένος σε καμιά γωνιά να ζητάς συγγνώμη και να δίνεις εξηγήσεις που δε θα σε βοηθήσουν καθόλου. Διότι, καλά τα φλερτ και τα παιχνίδια, αλλά έχεις την τάση να το παρακάνεις. Τώρα, αν είσαι μόνος σου κάνε ό,τι θες, μόνο μην παίξεις με καρδιές γιατί το κάρμα ξέρεις πώς ξεπληρώνει τα χρωστούμενά του. Ω ναι, με άσχημο τρόπο, γι’ αυτό προσοχή. Που ξέρεις, ανάμεσα στα τόσα άτομα που θα προσπαθήσεις να γοητεύσεις με τον γλυκό χαρακτήρα σου, μπορεί να βρίσκεται κι εκείνο που θα καταφέρει να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιουδάκι μου, δεν μπορώ να σου πω ψέματα, θα τα βρεις λίγο σκούρα αυτό το μήνα. Αν και φαίνεται να είναι ένας από τους καλούς μήνες του χρόνου, δεν αποκλείεται να έρθεις σε δύσκολη θέση γιατί από το πουθενά το παρελθόν σου θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα επηρεάσει το παρόν σου άμεσα. Αν είσαι σε σχέση και είσαι πραγματικά ευτυχισμένος, τότε να την κλείσεις την πόρτα στα μούτρα του χωρίς να το σκεφτείς καν. Είναι διαταγή αυτό. Διότι τι τα θες τα πισωγυρίσματα; Μία φορά στη ζωή σου μπορείς να μην αντιδράσεις αυτοκαταστροφικά και να δεις που θα σου αρέσει.

Τώρα, αν είσαι μόνος κι αναρωτιέσαι τι θα μπορούσε να είχε γίνει, κάνε μια προσπάθεια αναβίωσης της φλόγας που σιγοκαίει και πάει να σβήσει μα να ξέρεις, αν αποτύχει το πείραμα, δε θέλω να ακούσω κουβέντα. Μήπως αν σου πω να μην κάνεις καν τον κόπο να ασχοληθείς με το παρελθόν, θα με ακούσεις; Αυτό που πρέπει να προσέξεις ακόμα περισσότερο αυτό το μήνα, είτε είσαι σε σχέση ή ψήνεται κάποια καλή κατάσταση, είναι η ζήλια σου και η κτητικότητά σου. Αυτή η μάστιγα που σε κάνει απλησίαστο. Θέλω να επαναλαμβάνεις κάθε πρωί που θα ξυπνάς, δέκα φορές το λιγότερο, πως κανείς δε σου ανήκει και πως δε θέλουν όλοι το κακό σου. Η παράνοιά σου θα φέρει την καταστροφή κι εγώ δε θα σε βοηθήσω, να το ξέρεις.

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αυτό που θα σε χαρακτηρίσει αυτό το μήνα είναι η έντονη ενεργητικότητά σου. Κοινώς, όποιος βρίσκεται κοντά σου θα εξουθενωθεί για τα καλά αν δεν καταφέρει να κινηθεί στους ρυθμούς σου. Σε αυτή την περίπτωση ή που θα πρέπει να κατεβάσεις ταχύτητα για να μη βρεθείς να τρέχεις ολομόναχος ή τέλος πάντων, να προσπαθήσεις να παρασύρεις μαζί σου το άλλο σου μισό ή το άτομο που έχεις βάλει στόχο να κατακτήσεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να φροντίσεις να φοράς ζώνη ασφαλείας για να μη σπάσεις το κεφάλι σου. Στο λέω όσο πιο απλά μπορώ για να το καταλάβεις.

Αυτό που θες αυτό το νέο μήνα είναι να περάσεις καλά, να βγεις και να διασκεδάσεις -όσο γίνεται αυτό δεδομένων των συνθηκών- αλλά και να νιώσεις ερωτευμένος. Αν είσαι σε σχέση θα πρέπει να θυμηθείς πως δεν είσαι μόνος σου. Ναι, καλά διάβασες. Αν θες να ερωτευτείς, φρόντισε να είναι με τον άνθρωπό σου, εκτός κι αν θες να τελειώσεις αυτή τη σχέση και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Αν είσαι μόνος σου, τα άστρα σε ευνοούν και σου δίνουν την ώθηση που θες να πλησιάσεις ερωτικά ένα άτομο που κάνει την καρδούλα σου να τρέμει, μόλις το βλέπεις. Όμως, επειδή είσαι και ελεύθερο πνεύμα και φοβάσαι λιγάκι τις δεσμεύσεις -μη με κοιτάς λες και δεν το ξέρεις- φρόντισε να ξεκινήσεις κάτι νέο μόνο αν είσαι σίγουρος πως μπορείς να δώσεις ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσει μία σχέση. Αν δεν είσαι, άσ’ το. Δε σου φταίει ο άλλος σε τίποτα.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, κάθε νέος έρωτας κι ένα νέο ταξίδι λένε και με αυτή την ψυχολογία ξεκινάς το νέο μήνα. Εσύ που είσαι μόνος, φυσικά, γιατί εσύ που είσαι σε σχέση έχεις άλλες δουλειές να κάνεις. Τι εννοώ με αυτό; Είναι απλό. Εσύ που είσαι μόνος σαν τον μαγκούφη γιατί το ένα σου μυρίζει και το άλλο σου βρωμάει, σαν να τρως ένα μεγάλο χαστούκι όταν συνειδητοποιείς πως το πρόβλημα είσαι εσύ και όχι τα άτομα που γνωρίζεις και σε πολιορκούν κατά καιρούς. Και φυσικά τι πρέπει να κάνεις για να έρθεις στα ίσα σου; Να σταματήσεις να είσαι ξινός, φυσικά και να δώσεις ευκαιρίες σε άτομα που στραβώνονται και πέφτουν στη γοητεία σου, γιατί εκεί ανάμεσά τους θα είναι κι εκείνο που θα σε καταπλήξει και θα σου κλέψει την καρδιά. Νομίζω ήμουν σαφέστατη.

Τώρα, όσον αφορά εσένα που είσαι σε σχέση και νιώθεις πως έχετε βαλτώσει, καλό θα ήταν να σκεφτείς πού έχεις φταίξει εσύ σε αυτό και να διορθώσεις λιγάκι τη στάση σου απέναντι στο άλλο σου μισό. Διότι, καλό μου, τίποτα δεν είναι δεδομένο κι αν το ταίρι σου νιώσει πως κάποιος άλλος το προσέχει περισσότερο, δεν το έχει και σε τίποτα να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Καιρός είναι να ωριμάσεις συναισθηματικά και να αλλάξεις τρόπο προσέγγισης στον έρωτα, είτε είσαι μόνος ή σε σχέση, αν θες να δεις ερωτικές χαρές μέσα σε αυτή τη χρονιά. Γιατί όση αγάπη κι αν υπάρχει, δεν υπάρχει πολλή υπομονή και ξέρεις τι καταστροφή μπορεί να φέρει αυτό.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το μήνα θα είσαι στην κοσμάρα σου γιατί, κακά τα ψέματα, εκεί είσαι ευτυχισμένος. Μπορεί η δική σου ψυχολογία να είναι στα καλύτερά της εξαιτίας αυτού, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα ταράξεις τα νεύρα των ανθρώπων κοντά σου. Ειδικά αν είσαι σε σχέση όλη αυτή η συμπεριφορά άνετα μπορεί να ερμηνευτεί από το άλλο σου μισό ως αδιαφορία και οι καβγάδες να είναι ατέλειωτοι. Κι ενώ εσύ είσαι σε νιρβάνα, εγώ θα πάρω το μέρος του συντρόφου σου και θα σου πω να σκεφτείς πώς θα ένιωθες εσύ αν καιγόσουν κι ο άλλος κοιτούσε τις μαργαριτούλες και τις μελισσούλες. Όχι και τόσο καλά, έτσι;

Ε, αυτό να έχεις κατά νου όλο το μήνα και να έρχεσαι σε επαφή με την πραγματικότητα πού και πού γιατί όσο γλυκός και αξιαγάπητος κι αν είσαι, δε θα γλιτώσεις αυτό το μήνα. Αν από την άλλη είσαι μόνος σου, τότε αυτό το «δεν ενδιαφέρομαι» τύπου vibe που βγάζεις, όχι τον έρωτα δε θα σου φέρει, ούτε βλέμμα δε θα πάρεις. Μην περιμένεις να προκόψεις με τέτοιο attitude, ακόμα κι αυτοί που σε ξέρουν θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά με σένα και τη συμπεριφορά σου. Προσοχή, όταν ξυπνήσεις, γιατί προς το τέλους του μήνα θα γίνει κι αυτό, πρόσεξε μην μπερδευτείς και νομίζεις πως σε θέλουν όλοι. Δεν ισχύει. Στο λέω με σιγουριά.

 

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, ο Φλεβάρης έχει άρωμα αλλαγής για σένα κι αυτό γιατί συνειδητοποιείς ξαφνικά πως τίποτα δε σε ικανοποιεί και πως αναλώνεσαι σε σχέσεις που δε σου προσφέρουν τα ελάχιστα από όσα θα ήθελες. Είναι ένα ταρακούνημα για σένα που τα βλέπεις όλα ρομαντικά αλλά να και που μερικές φορές που φανερώνονται τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα και σε κάνουν να αντιδράσεις άμεσα, για καλό σου. Αυτό το μήνα λοιπόν επαναπροσδιορίζεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου διότι θες επιτέλους να νιώσεις ευτυχία. Και για να την αποκτήσεις είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, ακόμα και να αποχωριστείς καταστάσεις κι ανθρώπους που είχες αγαπήσει αλλά πλέον δε σε γεμίζουν καθόλου.

Προτιμάς γενικότερα να ρίξεις όλο το βάρος στο πώς θα περιποιηθείς τον εαυτό σου, πώς θα αισθανθείς ελεύθερος και χαρούμενος από το να ψάξεις τον έρωτα. Δίνεις την υπόσχεση να μη συμβιβαστείς ξανά, κάτι που γενικά το έχεις βούτυρο στο ψωμί σου γιατί διαλέγεις πάντα να προσαρμοστείς στις ανάγκες των άλλων. Ίσως αυτή η χρονιά, με ξεκίνημα τον Φλεβάρη, να είναι καθοριστική για σένα στα ερωτικά σου. Πάντως βαρετό το μήνα αυτό δεν τον λες.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη