pillow3058

Με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μάς υποδέχεται ο νέος μήνας που θα τα έχει όλα· ευαισθησίες αλλά και σκληρότητα, υπομονή αλλά και ανυπομονησία που θα οδηγήσουν σε λάθη, αλήθειες που θα πονέσουν και ψέματα που θα ρίξουν στάχτη στα μάτια μας. Γεμάτος αντιφάσεις ο Ιούνιος αλλά σαφώς αρκετά πιο ήρεμος αφού ο Άρης από τον Λέοντα δε θα κάνει πόλεμο αλλά θα μας δώσει την ικανότητα να κοιτάμε τους εχθρούς αφ’ υψηλού και με το βλέμμα να κερδίζουμε μάχες. Βέβαια ο Ανάδρομος Ερμής περιπλέκει τις καταστάσεις γιατί έτσι του αρέσει. Ενώ το πρώτο μισό του μήνα θα είναι λιγάκι πιο μαγκωμένο και οι κινήσεις μας θα είναι προσεκτικές και μετρημένες, το δεύτερο μισό θα έχει μια τρέλα και έναν αυθορμητισμό που δε θα φέρουν τα καλά αποτελέσματα που περιμένουν κάποιοι αλλά αυταπάτες και υπερβολές που θα δυσκολέψουν τις ζωές μας. Προς το τέλος του μήνα οι ισορροπίες βρίσκονται και κάπως γλιτώνουμε την καταστροφή. Το σίγουρο είναι πως κάνουν επιτέλους την εμφάνισή τους οι αλλαγές που πολλοί περιμέναμε κι έρχονται με τρόπο που κανείς δε θα μπορέσει να τις αποφύγει.

 

Κριός

Κριάρι μου, ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα σε αγχώσει αρκετά γιατί δε θα ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις με τις υποθέσεις σου. Επαγγελματικά θα έχεις τρεχάματα αλλά εκεί που πρέπει να επικεντρωθείς για τα καλά είναι η υγεία σου. Δε μιλάω μόνο τη σωματική -εντάξει όλοι έχουμε πάρει τα κιλά μας κι έχουμε χάσει τη φόρμα μας- αλλά περισσότερο για την ψυχολογική σου υγεία που έχει πάρει την κάτω βόλτα και δε σταματάει να τρέχει προς τον γκρεμό. Αφυπνίσου όσο είναι καιρός πριν χάσεις εντελώς τον εαυτό σου και μετά δεν μπορείς να σταθείς ξανά στα πόδια σου.

Προσοχή θέλει η συμπεριφορά σου όλο τον μήνα απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι επαγγελματικά. Τα νεύρα σου δεν έχουν τέλος κι αυτό οφείλεται στο ότι δε φροντίζεις τον εαυτό σου. Θα δημιουργήσεις εντάσεις από το τίποτα και μέσα σε λίγο καιρό μπορεί να γκρεμίσεις ό,τι έχτιζες χρόνια. Οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός με τις συνεργασίες σου αλλά και το πορτοφόλι σου. Η νευρικότητά σου θα απομακρύνει ευκαιρίες που θα σου έρθουν ενώ μπορεί να δυσκολευτείς να βγάλεις τον μήνα αφού για να νιώσεις καλά θα ξοδεύεις περισσότερο απ’ όσα έχεις.

Ο μήνας αυτός θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά τις σχέσεις σου αφού βρίσκεσαι επιτέλους ξανά με άτομα που νοιάζεσαι και είχες καιρό να τα δεις. Ερωτικά, αν δεν είσαι μόνος, καλό θα ήταν να μην είσαι αναίσθητος όσον αφορά τις ανάγκες του συντρόφου σου. Άκουσε τι έχει να πει γιατί αδιαφορία θα σου κοστίσει. Αν είσαι μόνος, ο Ιούνιος θεωρείται ένας ερωτικός μήνας με πολλές γνωριμίες αλλά καυτό μήνα δεν τον λες με τίποτα. Αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στην ελευθερία και μια σχέση και η αλήθεια είναι πως ο Ιούνιος δεν είναι κατάλληλος για αποφάσεις σοβαρές που αφορούν τα ερωτικά σου. Μη σε πιάσουν τα ρομαντικά σου και δώσεις υποσχέσεις που δε θα κρατήσεις. Θα έχεις μεγάλο πρόβλημα μετά, στο λέω.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, ο Ιούνιος θα είναι άκρως απολαυστικός για σένα αφού τα πράγματα θα πάνε όπως τα έχεις προγραμματίσει και η σταθερότητα που θα νιώσεις θα σου δώσει άλλον αέρα. Δύο τομείς σε προβλημάτιζαν έντονα το περασμένο διάστημα, τα οικονομικά σου και τα ερωτικά σου, κι αυτό επειδή μερικές φορές σου αρέσει να τα συνδυάζεις. Ε, λοιπόν, αυτόν τον μήνα δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα αφού η Αφροδίτη θα σου χαμογελάει. Πρόσεξε μόνο μη σου γίνουν εμμονή και τα δύο, ειδικά το χρήμα, γιατί μερικές φορές δεν έχεις όρια και μπορεί να πληγώσεις τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς αφού δύσκολα ξεκολλάει το μυαλό σου όταν κολλήσει.

Από τη μία έχεις τον Άρη από τον Λέοντα να σε σπρώχνει με μανία να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδιά σου χωρίς πλάνο, λες και θέλει να σε δει να αποτυγχάνεις κι από την άλλη την Αφροδίτη από τον Καρκίνο να σου λέει να ηρεμήσεις λιγάκι πριν τα κάνεις όλα μαντάρα. Δε λέω, οι καθυστερήσεις είναι εκνευριστικές και θες να δεις τα επαγγελματικά σου σχέδια να παίρνουν σάρκα κι οστά αλλά σαν να συμφωνώ με την Αφροδίτη. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει και κάπως έτσι θα την πατήσεις κι εσύ αν δεν προσέξεις. Τα καλά πράγματα αργούν να έρθουν, αυτό να θυμάσαι.

Ο έρωτας σε ευνοεί και τουλάχιστον όσον αφορά αυτόν τον τομέα, δεν έχεις να φοβάσαι. Πρόσεξε μόνο μη μετατραπεί σε αδιαφορία η ασφάλεια που αισθάνεσαι. Είπαμε, είσαι λιγάκι των άκρων κι αυτό δε θα λειτουργεί πάντα υπέρ σου. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με τη σχέση σου -αν έχεις- αλλά και να φλερτάρεις και να γνωρίσεις κόσμο, αν είσαι μόνος. Βρες χρόνο για τους φίλους και την οικογένειά σου και να θυμάσαι πως καλά τα λεφτά, αλλά ακόμα καλύτερες οι υγιείς σχέσεις.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που ενώ περίμενες να έχει πολλή ένταση σε όλους τομείς, θα σε διαψεύσει εν μέρει. Διότι εκεί που θα σέρνεσαι, θα παίρνεις φόρα κι εκεί που θα πεις ότι έφτασες τους στόχους σου, θα πέφτεις και δε θα έχεις κουράγιο να σηκωθείς. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και οι αντοχές σου λίγες αφού θα νιώσεις εξουθενωμένος από τα σκαμπανεβάσματα. Ίσως αν πάρεις μερικές βαθιές ανάσες και δεις τα πράγματα πιο καθαρά να συνειδητοποιήσεις πως τίποτα δεν είναι τόσο τραγικό. Μπορείς να μάθεις από τις αναποδιές ώστε να μην τις αφήσεις να συμβούν ξανά. Ο στόχος είναι ένας: να μην τα παρατήσεις.

Πρέπει να φροντίσεις την υγεία σου αυτόν τον μήνα γιατί η πίεση που νιώθεις θα σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια αφού δε θα ξέρεις πώς να την αντιμετωπίσεις. Καταρχάς βάλε στόχους όσον αφορά την εργασία και τα οικονομικά σου και μην αφήνεις τα πάντα στην τύχη. Μόλις ηρεμήσεις από αυτόν τον βραχνά, θα δεις ότι θα αρχίσεις να ηρεμείς. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κυρίως χάρισε στον εαυτό σου στιγμές ξεκούρασης. Κλείσε κινητά, βγες μια βόλτα, μείνε μόνος και φρόντισε τον εαυτό σου. Είναι απαραίτητο.

Οι πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα είναι σημαντικές για τα ερωτικά σου αφού εκείνο το διάστημα θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις είτε είσαι σε σχέση ή μόνος. Θα κλείσουν πολλά ανοιχτά ερωτικά μέτωπα αυτό το διάστημα. Θα λυθούν παρεξηγήσεις και θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θες όσον αφορά τις σχέσεις και τον έρωτα αφού το προηγούμενο διάστημα εθελοτυφλούσες και δεν παραδεχόσουν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ωριμάζεις και συνειδητοποιείς πως ίσως να μην έδινες όσα έπαιρνες. Καιρός να το διορθώσει αυτό το λάθος.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, ο Ιούνιος σού ανήκει και καλά θα κάνεις να μην επαναπαυτείς γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις πολλά όνειρά σου πραγματικότητα. Με την Αφροδίτη να σου κρατάει το χέρι σχεδόν όλο τον μήνα και τον Άρη στον Λέοντα να σου στέλνει καλές επιρροές, ο Ιούνιος μπορεί να σου μείνει αξέχαστος. Το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι πως θα νιώσεις πως η ελευθερία που αναζητούσες καιρό τώρα σου δίνει την ώθηση και το πείσμα να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Και καλά θα κάνεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι με ποιον μοιράζεσαι τα όνειρά σου. Καλύτερα να κρατήσεις τα σχέδιά σου για σένα για ένα διάστημα γιατί το κακό μάτι μπορεί να σου κάνει ζημιά.

Τα επαγγελματικά σου και τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους φάση και για να μην πω ψέματα δε θα δεις άσπρη μέρα γρήγορα. Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας με απαιτήσεις και θα πρέπει να προσέξεις πολύ να μη σπαταλάς τα χρήματά σου αλλά και μην απελπίζεσαι γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν. Σίγουρα χειρότερα δε θα γίνουν. Λίγη υπομονή χρειάζεται για να μπορέσεις να βρεις ξανά ισορροπίες αφού οι απρόσμενες καταστάσεις των προηγούμενων μηνών σε έβγαλαν εκτός πορείας.

Αυτό που πρέπει να φροντίσεις περισσότερο αυτόν τον μήνα είναι η ψυχολογία σου που έχει πιάσει πάτο. Το καταλαβαίνεις κι εσύ πως αν δεν είσαι καλά δεν μπορείς να δώσεις στους ανθρώπους που αγαπά, ό,τι τους αξίζει. Οι σχέσεις σου -φιλικές, οικογενειακές και ερωτικές- επηρεάζονται από το πώς νιώθεις και σε αυτό πάνω θες να δουλέψεις αυτόν τον μήνα. Δεν μπορείς να είσαι σε σχέση και να κάνεις τον άλλον να νιώθει άβολα ενώ ο έρωτας είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι δε θα νιώσεις ευτυχισμένος. Κι επειδή χωρίς έρωτα δε ζεις, εκεί να επικεντρωθείς.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, ο Ιούνιος θα έχει σκαμπανεβάσματα για σένα και το θέμα είναι πως πρέπει να τα διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς χωρίς να αφήσεις τα νεύρα και την ανυπομονησία σου να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Θα υπάρξουν συγκρούσεις, όχι μόνο με άλλους αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό, ενώ θα νιώσεις την ανάγκη να κλειστείς στο σπίτι και να κάνεις εσωτερική ενδοσκόπηση για να βρεις από πού προκύπτει η επιθυμία να τα σπάσεις όλα χωρίς να δώσεις χώρο αντίδρασης στον κόσμο γύρω σου. Κοινώς τα ψυχολογικά σου αυτόν τον μήνα θα είναι πολλά κι άντε να τα λύσεις όλα!

Μπορεί η αναταραχή που νιώθεις να σου κάνει καλό στο τέλος γιατί μέσα από την απομόνωση που θα επιβάλλεις στον εαυτό σου και την εσωτερική ενδοσκόπηση πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα για σένα. Ένα από αυτά μπορεί να είναι το γεγονός πως δεν είσαι ευχαριστημένος με τη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις μια τεράστια αλλαγή στα επαγγελματικά σου που φυσικά θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου αλλά στη φάση που βρίσκεσαι προτιμάς να κάψεις όλα και να ξεκινήσεις από το μηδέν παρά να μείνεις σε μια κατάσταση που σε βαραίνει. Εντάξει, είσαι τολμηρός και μου αρέσεις.

Οι σχέσεις σου αυτό το μήνα θα πάρουν την κατιούσα εξαιτίας της κακής σου ψυχολογίας και κατά βάθος ελπίζεις στην πλήρη κατανόηση των ανθρώπων που αγαπάς. Είναι ένα καλό τεστ, δε θα πω ψέματα, ώστε να δεις ποιοι σε αγαπούν πραγματικά και είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν ακόμα κι όταν δεν είσαι στα καλύτερά σου. Φάση είναι και θα περάσει αλλά τουλάχιστον θα γνωρίζεις πού μπορείς να βασιστείς. Αν έχεις σχέση σαφώς και πρέπει να σκεφτείς πως το ταίρι σου ζορίζεται όσο εσύ βλέποντάς σε έτσι οπότε τουλάχιστον απέναντί του ας είσαι λίγο πιο ήρεμος. Αν είσαι μόνος, βρες πρώτα τι θες και μετά κυνήγησε τον έρωτα.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, ο Ιούνιος θα είναι για σένα μήνας σοδειάς αφού ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου σε όλους τους τομείς. Κουράστηκες πολύ το προηγούμενο διάστημα να δείξεις την αξία σου αλλά να που τώρα δεν μπορεί κανείς να σε αμφισβητήσει. Δε θα έχεις όρεξη για ξεκούραση αφού η ενέργειά σου θα είναι μονίμως στο φουλ ενώ αυτό που επιδιώκεις -και το καταφέρνεις- είναι να κάνεις ουσιαστικά βήματα προς τους στόχους σου -όποιοι κι αν είναι αυτοί. Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη αλλά κι εκείνη σου δείχνει το καλό της πρόσωπο και μαζί είστε ικανοί να κατακτήσετε τον κόσμο.

Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα παρά μόνο τον ίδιο σου τον εαυτό αφού η ανυπομονησία σου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Κατά τ’ άλλα θα έλεγα πως αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λάμψεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Λίγο τα οικονομικά σου να προσέχεις γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να ξοδέψεις σε πράγματα που δε χρειάζεσαι και να μείνεις ταπί, κάτι που σημαίνει πως οι κόποι σου θα πάνε χαμένοι. Θα είσαι ανοιχτός στις αλλαγές που θα φέρει στον δρόμο σου η καθημερινότητα και μέσα από αυτές θα δεις τη ζωή να παίρνει άλλη διάσταση, πάντα προς το καλύτερο.

Στα ερωτικά σου όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά κι εσύ φυσικά θέλεις να τα ανατρέψεις γιατί σου αρέσει κατά βάθος να καταστρέφεις ό,τι χτίζεις. Αν δε σταματήσεις να επιβάλλεις τις επιθυμίες σου στις σχέσεις σου χωρίς να σκέφτεσαι τι θέλει το ταίρι, θα έχεις σοβαρό πρόβλημα. Αν είσαι σε σοβαρή σχέση ίσως δεις το ταίρι να περνάει την πόρτα γιατί δε θα σε αντέξει άλλο ενώ αν είσαι μόνος σου θα μείνεις μόνος γιατί κανείς δεν προτιμά να είναι με έναν εγωκεντρικό ξερόλα -στο λέω με όλη μου την αγάπη αυτό. Αν καταφέρεις να τιθασέψεις την ανάγκη σου να επιβάλλεσαι, ο Ιούνιος προβλέπεται καυτός, γεμάτος φλερτ κι έρωτα.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, ο μήνας αυτός θα είναι κομματάκι ζόρικος γιατί οι καθυστερήσεις σε θέματα που θα ήθελες να είχες κλείσει είναι πολλές και ο Ανάδρομος Ερμής δε βοηθάει. Μη σε πιάσει πανικός κι αρχίσεις να τρέχεις σαν τρελός ψάχνοντας διέξοδο γιατί σαφώς και θα τα κάνεις όλα χειρότερα. Η αλήθεια είναι πως όλο τον μήνα τα επαγγελματικά σου θα γίνονται εμπόδιο σε οτιδήποτε βάλεις στόχο γιατί οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες και κάπου θα νιώσεις ένα χέρι γύρω από το λαιμό σου να σε πνίγει. Άσε τα δράματα στην άκρη και προσπάθησε να φτιάξεις ένα πρόγραμμα για τον Ιούνιο που θα καθορίζει τις προτεραιότητές σου γιατί στα τυφλά δε θα καταφέρεις τίποτα.

Επικοινωνιακά δε θα έχεις προβλήματα κι ας υπάρχουν μερικές παρανοήσεις που μπορεί να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Ξέρεις να τις αντιμετωπίζεις με χιούμορ κι αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να ξεπεράσεις μικροπροβλήματα άνευ σημασίας χωρίς να τα αφήσεις να διογκωθούν. Το καλό με σένα είναι πως ακόμα κι αν μέσα σου βράζεις αντιμετωπίζεις τα πάντα με χαμόγελο και η έμφυτη αισιοδοξία σου θα είναι το κλειδί αυτόν τον μήνα. Στον τομέα της επικοινωνίας και στα επαγγελματικά σου θα βγεις νικητής γιατί η χαρισματική σου προσωπικότητα θα σε βγάλει από δύσκολες θέσεις.

Ο τομέας που θα σε ζορίσει αρκετά είναι οι σχέσεις σου, ειδικά οι φιλικές. Θα ακούσεις πολλά παράπονα από άτομα που νιώθουν πως τα αγνοείς. Απέφυγε τους καβγάδες με μαεστρία και προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για εκείνους. Αν είσαι σε σχέση πρέπει αυτόν τον μήνα να βρεις έναν τρόπο να αναθερμάνεις τα αισθήματά σου με το άλλο σου μισό γιατί η σχέση σας οδεύει προς το τέλος της. Φταίει η καθημερινότητα, δε λέω, αλλά φταις κι εσύ που δεν την έχεις στις προτεραιότητές σου και την παίρνεις ως δεδομένο. Αν είσαι μόνος, αυτόν τον μήνα το μόνο που σκέφτεσαι είναι το φλερτ και η διασκέδαση για να ξεσκάσεις από τις υποχρεώσεις κι όχι τον έρωτα σε σταθερές βάσεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ο Ιούνιος για σένα θα είναι ένας μήνας γεμάτος παρορμητικότητα και δεν ξέρω κατά πόσο θα σου κάνει καλό αυτό. Βέβαια, η Αφροδίτη και ο Άρης σού χαμογελάνε με φιλικές διαθέσεις ενώ το ένστικτό σου σε καθοδηγεί σωστά αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να σταματάς λίγο και να σκέφτεσαι τις συνέπειες των πράξεών σου. Πρωταρχικός σου σκοπός αυτόν τον μήνα είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Θα αρχίσεις διατροφή, γυμναστική και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε τονώσουν αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές γιατί με σένα δεν υπάρχει μέση κατάσταση.

Στα επαγγελματικά σου η κούραση που θα νιώσεις θα σου βγει σε γκρίνια και σε άνευ λόγου αντιπαλότητα με συναδέλφους και ανωτέρους σου. Σαφώς και χρειάζεσαι διακοπές -όπως όλοι μας- αλλά γιατί να κάνεις κακό στον εαυτό σου με το να μετατραπείς στον συνάδελφο που κανείς δε χωνεύει; Επικεντρώσου σε ό,τι έχει σημασία αν θες να δεις τον εαυτό σου να εξελίσσεται και να κερδίζεις αναγνώριση. Προσπάθησε να διαχωρίσεις την καριέρα από τους άλλους τομείς της ζωής σου γιατί όσο την κουβαλάς μαζί σου παντού, τόσο πιο έντονα τα συναισθήματα που θα βιώνεις και οι αρνητικές αντιδράσεις σου.

Εσύ που είσαι σε σχέση εδώ και καιρό, έχεις αρχίσει λιγάκι να αμφισβητείς συναισθήματα και καταστάσεις κι αυτό ίσως αποδειχτεί μοιραίο. Η παράνοιά σου μερικές φορές ξεφεύγει και σου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα χωρίς να υπάρχουν. Καλό θα ήταν να περάσεις χρόνο με το άλλο σου μισό για να εξαλειφθούν οι όποιες αμφιβολίες έχεις αντί να βάζεις ανάμεσά σας περισσότερη απόσταση επειδή σε πιάνουν οι εγωισμοί σου. Αν είσαι μόνος τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα αφού μέσα στη μιζέρια που σου προκαλεί η καθημερινότητα, βρίσκεις τον τρόπο να λάμπεις και να κερδίζεις τα βλέμματα και τον θαυμασμό. Δεν αποκλείεται να κερδίσεις και την καρδιά ενός ατόμου που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή σου.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, νιώθεις έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο αυτόν τον μήνα. Έχεις τρομερή ενέργεια που σου δίνει τη χαμένη αυτοπεποίθησή σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις μην κάνεις κινήσεις αψυχολόγητες που μπορεί να σου κοστίσουν. Θες να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα αλλά αυτή τη φορά θες να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να μην κάνεις βουτιά στο κενό ελπίζοντας να σωθείς. Καλό είναι αυτό γιατί όπως είναι αυτός ο μήνας πρέπει να κρατάς μικρός καλάθι όπου ακούς πολλά κεράσια αφού υπάρχει περίπτωση να ξεγελαστείς αν δε ζυγίσεις σωστά τις καταστάσεις.

Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις να φοβάσαι αφού η αξία σου φαίνεται και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως είσαι αναντικατάστατος. Παρ’ ολ’ αυτά εσύ ίσως θελήσεις να κάνεις μια αλλαγή, όμως εδώ είμαι να σου πω να μην το κάνεις. Όχι τώρα τουλάχιστον. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις κάτι σταθερό που κατά βάθος αγαπάς για κάτι αβέβαιο που δεν ξέρεις αν θα σου προσφέρει ό,τι αναζητάς. Έχεις τάσεις φυγής και είναι κατανοητό αλλά καλύτερα να βρεις τρόπο να ξεφύγεις από την πραγματικότητα παρά από τη σταθερότητα.

Τα συναισθήματά σου είναι σκορπισμένα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα κι αυτό δε βοηθάει ιδιαίτερα την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση δεν ξέρεις κατά πόσο είσαι χαρούμενος κι ερωτευμένος ή αν απλώς σου έχει γίνει συνήθεια να είσαι με το ταίρι. Αυτό καλό θα ήταν να μην το αποφασίσεις μόνος σου και για οποιαδήποτε αμφιβολία έχεις να το συζητήσεις με το άλλο σου μισό γιατί οι πιθανότητες είναι αν φύγεις να το μετανιώσεις. Αν είσαι μόνος είναι φανερό πως η συναισθηματική σου ανωριμότητα δε βοηθάει να βρεις τον έρωτα. Μην το πιέζεις, άστο για τον άλλο μήνα.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ο Ιούνιος για σένα θα είναι ένας ενδιαφέρων μήνας που θα έχει λίγο απ’ όλα. Θα δεις τις μετοχές σου σε επαγγελματικά κι ερωτικά ν’ αυξάνονται, θα νιώσεις την ανάγκη να προσέξεις τον εαυτό σου και να τον φροντίσεις ώστε να φανεί η ομορφιά που κρύβεις μέσα σου (κι αυτό δεν αφορά μόνο την εξωτερική ομορφιά αλλά κυρίως την εσωτερική) ενώ ταυτόχρονα θα σε πιάσει μια παράνοια που δε θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς τίποτα γιατί θα νομίζεις πως όλοι σε κοροϊδεύουν. Καλό λόγο θα σου λένε και θα αναρωτιέσαι γιατί το κάνουν. Θέλουν κάτι από σένα, θέλουν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, το εννοούν; Μήπως είσαι λιγάκι παρανοϊκός;

Ότι δουλεύεις πολύ και σκληρά το ξέρουν μέχρι και οι εξωγήινοι αλλά είναι ωραίο να δίνεται κίνητρο για να καταφέρεις ακόμα περισσότερα στα επαγγελματικά σου. Αυτόν τον μήνα τα κίνητρα θα είναι πολλά και δε θα ξέρεις ποια κατεύθυνση να πάρεις αλλά τουλάχιστον έχεις επιλογές για να μην καταλήξεις να βαριέσαι αυτό που κάνεις. Επιπλέον αποκτάς υγιή ανταγωνισμό που θα βγάλει προς τα έξω κρυμμένα ταλέντα που θα καταπλήξουν τους πάντες -κι αυτό από μόνο του θα κάνει τον μήνα συναρπαστικό για σένα.

Στα ερωτικά σου τα πράγματα είναι κάπως στάσιμα κι εσύ που είσαι σε σχέση θα πρέπει να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να ανανεωθείτε με το ταίρι σου. Αν βαλτώσετε περισσότερο, δύσκολα θα μπορέσετε να βρείτε το πάθος που είχατε στην αρχή γι’ αυτό δώσε βάση αυτόν τον μήνα στη συμπεριφορά σου απέναντί του. Αν είσαι μόνος και με το νου στη δουλειά, δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί ένα φλερτ που θα σε βγάλει από τη ζώνη ασφάλειάς σου και θα κάνει τον μήνα πιο πιπεράτο και τρελό, αποκαλύπτοντάς σου πως μπορείς κι εσύ να παίξεις με τον έρωτα αν θελήσεις.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, βάζεις αναγκαστικά τέλος σε μια κατάσταση στη ζωή σου χωρίς να το θέλεις στην πραγματικότητα. Ο μήνας αυτός θα είναι από τους λίγους που η διάθεσή σου θα είναι άσχημη και θα χάσεις για τα καλά την ενέργειά σου. Γι’ αυτό τον λόγο και μόνο πρέπει να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου να φροντίσεις τον εαυτό σου. Πρέπει να αποδεχτείς πως μερικές φορές ένα τέλος μπορεί να φέρει μία νέα αρχή με πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην ψυχική σου υγεία. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσεις από το μηδέν και πρέπει να απαγορεύσεις στην κακή σου διάθεση να μπει εμπόδιο.

Επαγγελματικά και οικονομικά, τα πράγματα δεν κινούνται καθόλου κι αυτό σου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο άγχος για το τι μπορεί να συμβεί μελλοντικά. Είναι λογικό η ανασφάλεια που νιώθεις να σε ρίξει ψυχολογικά αλλά τα άστρα σού δίνουν ευκαιρίες να κάνεις μία νέα αρχή μακριά από ηττοπάθειες. Ο μήνας αυτός είναι καλός αν τολμήσεις να ρισκάρεις και να κυνηγήσεις ένα όνειρό σου, χωρίς αυθόρμητες κινήσεις αλλά με σωστή στρατηγική. Μπορεί να σου δίνεται η εντύπωση πως τίποτα δεν έχει νόημα αλλά δεν είναι έτσι, γι’ αυτό ανασκουμπώσου και θα δεις πως η ταλαιπωρία και το ρίσκο αξίζουν τον κόπο.

Τα ερωτικά σου πάσχουν αυτόν τον μήνα -όχι πως θα γλίτωναν άλλωστε- και δυστυχώς δύσκολα μπορείς να βάλεις σε σειρά τα συναισθήματά σου. Δεν ξέρεις τι θες και τι νιώθεις, πράγμα που δυσκολεύει πολύ τις σχέσεις σου, ειδικά αν είσαι σε ερωτική σχέση εδώ και καιρό. Οφείλεις να ξεκαθαρίσεις τι θες -ίσως με τη βοήθεια του συντρόφου σου- και σαφώς, να μην αφήσεις τον αρνητισμό να φωλιάζει μέσα σου. Αν είσαι μόνος, μην επιδιώξεις με κακή ψυχολογία να μπεις σε σχέση. Δε θα καταφέρεις κάτι, ούτε θα νιώσεις καλύτερα.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, ο μήνας αυτός θα έχει τις δυσκολίες του που θα επικεντρωθούν κυρίως στον τομέα των οικογενειακών και φιλικών σχέσεων αφού οι απαιτήσεις από τα άτομα που περιβάλλοντός σου είναι πολλές κι εσύ έχεις κουραστεί να δίνεις συνέχεια. Σίγουρα θα υπάρχουν εντάσεις αλλά πρέπει να τις χειριστείς με δεξιοτεχνία για να μη βγεις ο κακός της υπόθεσης. Η ανάγκη σου να κάνεις αλλαγές θα ενταθεί περισσότερο τον Ιούνιο και ίσως κάνεις την αρχή με τις σχέσεις σου. Πρέπει να φροντίσεις την ψυχολογία σου αλλά και τη σωματική σου υγεία γιατί είσαι στα πρόθυρα συναισθηματικής εξουθένωσης.

Ό,τι σχέδια κι αν έχεις για το μέλλον, καλό θα ήταν να τα κρατήσεις κρυφά και να δουλέψεις πάνω τους χωρίς να δίνεις λεπτομέρειες σε κανέναν, ούτε καν σε δικά σου άτομα. Τα επαγγελματικά και οικονομικά σου ήταν ανέκαθεν αγκάθι στο πλευρό σου και θες να βρεις τρόπους να τα διαχειριστείς, χωρίς να ακούς χιλιάδες γνώμες που μπορεί να σε στείλουν σε λάθος κατεύθυνση. Γι’ αυτό στα κρυφά όλα κι ας σε λένε μυστικοπαθή, κι ας προσπαθούν να σε πείσουν να τους πεις τι έχεις κατά νου. Εσύ εκεί, το στόμα κλειστό και το μυαλό στη δουλειά.

Τουλάχιστον τα ερωτικά σου παίρνουν στροφή προς το καλύτερο και γεμίζεις αισιοδοξία. Ο μήνας αυτός είναι το ξεκίνημα μιας περιόδου που θα είναι αρκετά όμορφη και ερωτική. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου -αν είσαι σε σχέση- αφού θα επικεντρωθείς στο πώς θα νιώσετε κι οι δύο ευτυχισμένοι. Εσύ που είσαι μόνος, δε θα σταματήσεις να φλερτάρεις ενώ οι γνωριμίες θα είναι πολλές και οι ερωτικές στιγμές ακόμα περισσότερες. Το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό για σένα, Ιχθύ μου, και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν απότομα από τώρα.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη