Μετράμε αντίστροφα για ένα ιδιαίτερα σημαντικό αστρολογικό γεγονός του καλοκαιριού, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 6/7 στο ζώδιο του Καρκίνου. Όπως γνωρίζουμε μια Νέα Σελήνη, πάντοτε σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου. Κάτι φεύγει από τη ζωή μας, και αυτό σημαίνει πως ανοίγουν ευκαιρίες για κάτι καινούργιο να έρθει.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι η ιδανική ευκαιρία για να αλλάξουμε σελίδα, να προχωρήσουμε σε νέες αρχές, και να αφαιρέσουμε άτομα που καταλαβαίνουμε ότι δεν κάνουν για εμάς, από το περιβάλλον μας. Άνθρωποι, συνήθειες και συμπεριφορές είναι ώρα να τερματιστούν και όσοι καταφέρουν να πουν μερικά σκληρά αντίο, θα δουν νέες εξελίξεις στη ζωή τους.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και εκφράζει τον έντονο συναισθηματικό μας κόσμο. Επίσης, κυβερνάται από τη Σελήνη και σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι και τα εσωτερικά μας θεμέλια. Επομένως, τις επόμενες ημέρες καλό θα ήταν να επικεντρωθούμε σε αυτά τα θέματα.

 

Κριός

Εσείς οι Κριοί θα επηρεαστείτε πολύ έντονα από τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη και είναι ώρα να ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος, οικογενειακά, το σπίτι σας, ακόμη και την προσωπική σας ζωή. Μη διστάσετε να βοηθήσετε και να δείξετε την αγάπη σας σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και κυρίως, παρατηρείστε τι είναι αυτό που σας εξαντλεί και σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Είναι ώρα για αποφάσεις και το σημαντικότερο είναι να βάλετε τέλος σε ό,τι σας κρατάει πίσω για να ανοίξετε τώρα τον δρόμο σε κάτι ολοκαίνουργιο. Δοκιμάστε νέες εμπειρίες, κάντε νέες γνωριμίες και γενικά έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να εντάξετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτή η Νέα Σελήνη σας βοηθά να πετύχετε όλα τα παραπάνω.

 

Καρκίνος

Όπως καταλαβαίνετε δέχεστε τη μεγαλύτερη επιρροή των τελευταίων ημερών και πολλά πρόκειται να αλλάξουν στη ζωή σας. Από τη μια θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε προσωπικά κι επαγγελματικά και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας δυσκολεύει, χαράσσοντας μια νέα πορεία στη ζωή σας. Από την άλλη όμως, πρόκειται για μια ιδιαίτερα φορτισμένη και συναισθηματική περίοδος, και σε πολλές περιπτώσεις θα δυσκολευτείτε να βάλετε τα συναισθήματα σας σε τάξη. Προτιμήστε για τις επόμενες ημέρες να βάλετε τον εαυτό σας προτεραιότητα και να λειτουργήσετε με βάση τα θέλω σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας, αρκεί να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας.

 

Ζυγός

Όλα γύρω σας φωνάζουν «νέες ευκαιρίες». Η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, σας υπόσχεται κάποια πρόταση, μια προαγωγή ή γενικότερα κάποια θετική εξέλιξη. Είναι ώρα για νέα ξεκινήματα, είτε για να φτάσετε τα όνειρά σας ένα βήμα παρακάτω. Τις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας, τη φήμη σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι ευκαιρίες σας για την ανέλιξή σας θα είναι πολλές και η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητές σας, κάντε σταθερά βήματα και κρατήστε στη ζωή σας μόνο τα άτομα που πραγματικά χρειάζεστε.

Πηγή: in.gr