Η Νέα Σελήνη στις 13/11 εκτιμάται πως θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στη ζωή των ζωδίων ως και τα τέλη του μήνα. Εβδομάδα με νέα Σελήνη μέσα της, δεν μπορεί παρά να είναι ενδιαφέρουσα. Αν προσθέσουμε δε στην εξίσωση το ζώδιο του Σκορπιού μέσα στο οποίο γίνεται, αλλά και τη δυσαρμονική συμμετοχή Άρη και Ουρανού στο φαινόμενο, τότε αναμένουμε ουκ ολίγα βεγγαλικά!

 

 

Κριός

Αυτή την εβδομάδα φίλοι Κριοι θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και με ό,τι οικονομικής φύσης στη ζωή σας σχετίζεται με τρίτους. Άλλωστε η επικείμενη νέα Σελήνη γίνεται σε άξονα που αφορά το χρήμα και σας καλεί να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες που ενέχουν ακόμη και το παραμικρό ρίσκο. Τακτοποιήστε συνετά τα όποια οικονομικά συμφέροντά σας. Κυρίως αυτά που μοιράζεστε με άλλους. Εκμεταλλευτείτε την παρουσία της Αφροδίτης στο απέναντί σας ζώδιο, του Ζυγού. Ιδιαίτερα την καλή της όψη με τον Ερμή στις 15 του μήνα.

 

Ταύρος

Για τους Ταύρους, η τρέχουσα Νέα Σελήνη ανοίγει τον δρόμο για ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια επισημοποίηση σχέσης ή ακόμη και ρήξεις, σε περίπτωση που η σχέση δεν έχει στερεές βάσεις. Το διάστημα αυτό προκαλεί τους Ταύρους των δεκαημέρων που προαναφέρθηκαν να επανεξετάσουν τις σχέσεις τους, αλλά και τις επαγγελματικές τους συνεργασίες και να προχωρήσουν προς νέες κατευθύνσεις. Αν κάποια συνεργασία δε βαίνει ομαλά, πιθανόν να παρατηρήσετε αντιπαραθέσεις και σε αυτό το κομμάτι.

 

Δίδυμοι

Από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας, νιώθετε την εσωτερική ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην απτή καθημερινότητά σας. Φροντίστε λίγο τον ψυχισμό σας αυτή την περίοδο κι εάν βρίσκετε πως άνθρωποι ή καταστάσεις σας επιβαρύνουν ψυχολογικά, απαλλαγείτε τεχνηέντως από την επιρροή τους και πηγαίνετε κατευθείαν στο παρασύνθημα. Αρωγό σας σε ό,τι νέο αποφασίσετε να διαπράξετε έχετε τον Ερμή από απέναντί σας, που σας τονώνει πνευματικά και περισσότερο επικοινωνιακά, φροντίζοντας να περνάτε τα μηνύματά σας στους συνομιλητές σας με σαφήνεια και με δεινότητα. Τα οικονομικά σας επιδέχονται βελτίωσης, είναι αλήθεια και αυτό όμως βρίσκεται καθ’ οδόν, οπότε μην ανησυχείτε.

 

Καρκίνος

Σε φιλικό ζώδιο η νέα Σελήνη καλά μου καβουράκια, καλά λοιπόν προβλέπονται και τα μαντάτα για εσάς, ακόμη και αν η συγκεκριμένη Σελήνη δε χαρακτηρίζεται ως η πιο εύκολη. Θα έχετε ευκαιρίες τις μέρες που έρχονται να το ρίξετε λίγο έξω και να διασκεδάσετε με το ταίρι σας, ακόμη δε να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας και στα θέματα που πιθανώς τα απασχολούν. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, χαράς ευαγγέλια, μιας και ο χώρος που ενεργοποιείται τώρα έχει να κάνει με τα φλερτ και γενικότερα με το παιχνίδι, ερωτικό, ή και κάποιο που θα μπορούσε να σας προσκομίσει και ένα απρόσμενο οικονομικό κέρδος. Στις 17/11 το τρίγωνο Ηλίου-Αρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ευνοεί την επισημοποίηση σχέσεων, τα ερωτικά θέματα και τα οικονομικά σας.

 

Λέων

Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο λίγα προβλήματα από το παρελθόν. Είναι η στιγμή που καλούνται να ξεκαθαρίσουν παλιούς λογαριασμούς και να αντιμετωπίσουν ζητήματα εντός της οικίας τους. Εκτός αυτού, μπορεί να βρεθούν σε φάση μετακόμισης. Η επίδραση του τρέχοντος φαινομένου μπορεί να προκαλέσει ανασύνταξη κι αναθεώρηση της προσωπικής ζωής των Λεοντών. Είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα με σθένος κι αποφασιστικότητα, ώστε να προχωρήσουν προς την επόμενη φάση της ζωής τους.

 

Παρθένος

Εάν είχατε οποιοδήποτε επικοινωνιακό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό φίλοι Παρθένοι, έρχεται η νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στον Σκορπιό, για να αναμοχλεύσει τον τομέα αυτόν και να προσφέρει φρεσκάδα και μια καινούργια καλύτερη αρχή- που πολύ θα σας βοηθήσει σε ολόκληρο το φάσμα της ζωής σας. Άλλωστε, στις 15/11, ο δικός σας Ερμής συναντάται αρμονικά με την Αφροδίτη και μαζί προωθούν μια όμορφη κοινωνική ζωή, επαφές, τα ταξίδια, κινητικότητα στην εργασία και καθετί που θα ισχυροποιήσει την ευόδωση των στόχων σας. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας νέες αισθηματικές γνωριμίες είναι πιθανές, ενώ όλο το επόμενο δεκαπενθήμερο φέρει την ευνοϊκή σφραγίδα της καλής όψης του Ηλίου με τον Ερμή και τον ενισχυμένο Ποσειδώνα μέσα από το ζώδιο που εκείνος κυβερνάει, δηλαδή τους Ιχθείς.

 

Ζυγός

Τις πιο σημαντικές αποφάσεις κι ως εκ τούτου μετέπειτα κινήσεις σας, θα κληθείτε να πραγματοποιήσετε στον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας αγαπητοί Ζυγοί. Βλέπετε, εκεί λαμβάνει χώρα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 13 του μήνα. Να είστε φειδωλοί με τα χρήματά σας και προσεκτικοί και να μην παρασύρεστε από την καλή κατάσταση των επαγγελματικών σας. Όσοι/ες σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε μα αγορά, ο καιρός φαίνεται κατάλληλος, εφόσον βέβαια όλα γίνουν με τη δέουσα σοβαρότητα και με μέτρο. Σε βοήθειά σας, ιδιαίτερα από τις 15 του μήνα και έπειτα, προστρέχει η δική σας κυβερνήτης Αφροδίτη, που εναρμονίζεται με τον Ερμή, απομακρύνουν το άγχος σας και την κάθε ανασφάλεια, ενώ φροντίζουν από κοινού την καλή έκβαση των υποθέσεών σας, ιδιαίτερα μάλιστα εκεί κοντά στις 17/11.

 

Σκορπιός

Για το ζώδιο του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη του Νοέμβρη υπόσχεται αλλαγές τόσο στο προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί επαναξιολογήσουν τις τέως επιλογές τους και να αποφασίσουν αν απαιτείται να απαλλαγούν από ό,τι θεωρούν ότι είναι επιβλαβές στη ζωή τους, είτε πρόκειται για προσωπικές σχέσεις είτε για επαγγελματική πορεία. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα από αρκετές πιέσεις κι αντιπαραθέσεις, άρα πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι. Όλα καλά θα πάνε, αυτό είναι το μόνο βέβαιο, απλώς, ίσως, δεν πάνε καλά αυτή τη δεδομένο χρονική στιγμή.

 

 

Τοξότης

Επιβάλλεται να παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί, ουδέτεροι σε διενέξεις και νουνεχείς φίλοι Τοξότες, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά σας και τα τυχόν προβλήματα που από καιρό αντιμετωπίζετε εκεί. Να αφουγκράζεστε πιο προσεκτικά τη φωνή του ενστίκτου σας και τη διαίσθησή σας η οποία είναι ευαισθητοποιημένη αυτές τις ημέρες, αφού η νέα Σελήνη στις 13/11 γίνεται στον 12ο οίκο σας, τον οίκο του υποσυνειδήτου. Στις 15/11, η αρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον πλανήτη Ερμή θα σας ηρεμήσει ψυχολογικά, ίσως, δε, να σας κομίσει και κάποια ευχάριστα οικονομικής φύσης νέα, Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας και εάν κινηθείτε αθόρυβα και κρατώντας χαμηλό προφίλ, μπορείτε να πετύχετε πολλά στα επαγγελματικά σας.

 

Αιγόκερως

Νέες αισθηματικές γνωριμίες ενδέχεται να εμφανιστούν αγαπητοί Αιγόκεροι στη ζωή σας, χάρη στην επερχόμενη ευνοϊκή σχέση της Αφροδίτης με τον Ερμή, στις 15 του μήνα. Η θεά τύχη φαίνεται να στέκεται στο πλευρό σας από τις 17/11 με το θετικό τρίγωνο που γίνεται μεταξύ Ποσειδώνα και του ‘ζευγαριού’ Ηλίου-Αρη από το ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι μαζί με την απαραίτητη βοήθεια των φίλων σας και του ευρύτερου κοινωνικού σας πλαισίου που ενεργοποιείται έντονα τούτη τη στιγμή, θα μπορέσετε να πετύχετε αυτά που προσδοκάτε και θα ανασάνετε. Να ξέρετε λοιπόν ότι από τη στιγμή που πρώτοι κινηθείτε εσείς, ως δια μαγείας θα ενεργοποιηθούν κι οι πολυάριθμοι φανεροί κι αφανείς σύμμαχοί σας, όπως αυτοί ορίζονται από τον 11ο ηλιακό σας οίκο, έτσι ώστε τα τελικά αποτελέσματα να σας καλύψουν απόλυτα.

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι βρίσκονται σε στάδιο επαναπροσδιορισμού της καριέρας τους, ενώ η κοινωνική εικόνα τους υπόκειται σε αλλαγές. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μία δουλειά που δε σας εκφράζει, θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις ή αποχωρήσεις. Κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης, θα αντιμετωπίσετε το μέλλον σας με νέο τρόπο. Πιθανώς, αυτό να σημαίνει ότι εξετάζετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή μεταβολές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Πάντως, οι αλλαγές επί του τομέα αναμένεται να είναι ξαφνικές, απότομε κι ολικές

 

Ιχθείς

Ό,τι ισχύει για τον Καρκίνο φίλοι Ιχθείς, ισχύει και για εσάς αφού η νέα Σελήνη της άλλης εβδομάδας συμβαίνει μέσα σε ένα φιλικό σας υδάτινο ζώδιο, τον Σκορπιό στις 13/11. Ο Ηλιακός σας οίκος που ενεργοποιείται τούτη την ώρα είναι ο 9ος και αυτό σημαίνει ταξίδια, νομικές υποθέσεις που θα έχουν θετική κατάληξη, ανώτατη εκπαίδευση και χρήσιμα σεμινάρια για τη δουλειά σας και βέβαια, καινούργια ξεκινήματα. Κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά θέματα πρόκειται να σας απασχολήσουν Ψαράκια μου, ενώ αναβαθμίζονται δραστικά οι γνωριμίες σας, με τα τρίγωνα που γίνονται στον ουρανό αυτή την περίοδο, όπου μετέχει ενεργά ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, μέσα μάλιστα από το ίδιο το ζώδιό σας.

 

Πηγή: oroskopos.gr