Στην πορεία της αισθηματικής μας ζωής πολλές φορές βρισκόμαστε μπερδεμένοι ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω μας και επιλέγουμε πλάι μας συντρόφους, που στην πραγματικότητα δεν μπορούν να μας δώσουν αυτά που έχουμε ανάγκη. Περνούν σχέσεις από τη ζωή μας, που μας δίνουν σημαντικά μαθήματα, οι οποίες μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες μας. Αν, λοιπόν, βρίσκεσαι σε σκέψεις και αναζητάς απαντήσεις σχετικά με το τι ψάχνεις από μια σχέση, προκειμένου να νιώσεις την πλήρη ευτυχία, ή αν απλώς θέλεις να μάθεις κάτι αντίστοιχο για το άτομο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου/του.

 

Ωροσκόπος Κριός

Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Κριού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ο κυνηγός του έρωτα»! Του αρέσει να αλλάζει τους ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα, παθιάζεται, ενθουσιάζεται, όμως γρήγορα του φεύγει το ενδιαφέρον, αν δεν έχει βρει αυτό που πραγματικά αναζητά. Στην πραγματικότητα, αυτό το άτομο αναζητά έναν σύντροφο που θα μπορεί με τη διπλωματία και την ηρεμία του να «κουλαντρίσει». Με λίγα λόγια, αναζητά το ταίρι που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την παρορμητικότητα, τη νευρικότητα και την ένταση που τον διακρίνει στις προσωπικές του σχέσεις. Προτιμά να έχει πλάι του έναν άνθρωπο πιο συγκαταβατικό, ο οποίος θα υποχωρεί και θα του δίνει τα ηνία, να κάνει αυτός κουμάντο στη σχέση! Παράλληλα, θέλει να είναι κοντά του ένας άνθρωπος που θα είναι η «ήσυχη δύναμη», που θα τον βοηθά να γαληνεύει και να νιώθει ηρεμία!

 

Ωροσκόπος Ταύρος

Από τη μία αναζητά το πάθος, τον έρωτα τον δυνατό, που θα ζήσει μαζί του τις πιο φλογερές στιγμές, από την άλλη το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Ταύρου επιθυμεί ασφάλεια και σταθερότητα! Αυτή η αντίθεση, γίνεται πολλές φορές η αιτία να δημιουργούνται παρατράγουδα στην αισθηματική του ζωή, γιατί τις περισσότερες φορές αφοσιώνεται σε έναν ερωτικό σύντροφο, με τον οποίο μοιράζεται πολύ έντονα συναισθήματα, όμως δεν μπορεί να νιώθει σιγουριά και μονιμότητα! Το συγκεκριμένο άτομο θέλει στον έρωτα να παίζει με «ανοιχτά χαρτιά», επιθυμεί να έχει μια σχέση που θα του προσφέρει βεβαιότητα, που θα ξέρει ξέρει καλά πού πατά και πού βρίσκεται! Στην ουσία, λοιπόν, αναζητά έναν σύντροφο που δε θα του κάνει τερτίπια και τσαλιμάκια για να του κρατήσει ενεργό το ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά θα του προσφέρει αγάπη άνευ όρων.

 

Ωροσκόπος Δίδυμος

Άτομο με ωροσκόπο του στο ζώδιο των Διδύμων αναζητά έναν ερωτικό σύντροφο, που θα έχει ανοιχτό πνεύμα, θα είναι ενδιαφέρον τυπάκι, θα έχει άποψη και έντονη προσωπικότητα! Πάνω από όλα, αναζητά μια σχέση που δε θα τον καταπιέζει, αλλά θα του αφήνει ελευθερίες, χωρίς να υπάρχουν τάσεις επιβολής ή κτητικότητας. Το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορεί να αντέξει τον έλεγχο, τις σκηνές ζηλοτυπίας, τους όρους και τα όρια. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να έχει ένα άτομο που να έχει την ευστροφία να κρατά το μυαλό του σε εγρήγορση. Αναζητά τον σύντροφο που θα μπορεί να συζητήσει, να κάνει διάλογο, που μέσα από την επικοινωνία μαζί του θα μαθαίνει πάντα κάτι καινούργιο. Θέλει ένα ταίρι που θα είναι μέσα στα πράγματα και θα μπορεί με τις ατάκες, το χιούμορ και τις απόψεις του να τον κάνει να νιώθει θαυμασμό!

 

Ωροσκόπος Καρκίνος

Τα αισθηματικά του ατόμου που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν είναι παίξε-γέλασε. Με λίγα λόγια, αναζητά κάτι σοβαρό, μόνιμο και σταθερό! Θέλει μια σχέση με ένα άτομο που θα είναι λογικό, πρακτικό, που θα μπορεί να τον αγκαλιάσει και να τον κάνει να ηρεμήσει από τις ανασφάλειες και τις συναισθηματικές αναμοχλεύσεις του. Αναζητά ένα άτομο που να στέκεται γερά στα πόδια του, να έχει δύναμη, στόχους, φιλοδοξίες και να ενδιαφέρεται όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον. Σημαντικό εξίσου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι να έχει πλάι του έναν σύντροφο που θα μπορεί να αναλάβει υποχρεώσεις, που θα μπορεί να στηρίξει μια οικογένεια με κάθε τρόπο, που θα έχει αξίες, ηθική και θα λειτουργεί συνετά στα ζητήματα των προσωπικών σχέσεων!

 

Ωροσκόπος Λέων

Ο ωροσκόπος στο ζώδιο του Λέοντα φανερώνει ότι το άτομο αναζητά μια σχέση απρόβλεπτη, στην οποία θα ζήσει τον μεγάλο έρωτα, ο οποίος θα καταλήξει σε μια μεγάλη αγάπη! Δεν του αρέσουν τα εύκολα, θέλει έναν σύντροφο περίεργο, ιδιόρρυθμο, διαφορετικό, που να έχει άλλη κουλτούρα, που να είναι από μια ξένη χώρα ή που να τους χωρίζει κάποιο χάσμα (ηλικιακό ή χιλιομετρικό). Κανένας από τους ερωτικούς συντρόφους που αλλάζει κατά καιρούς δε μοιάζει με τον προηγούμενο ή με τον επόμενο, οι επιλογές του είναι πάντα διαφορετικές και πρωτότυπες! Στην ουσία, λοιπόν, το συγκεκριμένο άτομο θέλει κοντά του έναν άνθρωπο που να του κινεί το ενδιαφέρον, με τρόπο μοναδικό και ξεχωριστό. Επιπλέον, επιθυμεί να έχει την άνεση με το ταίρι του να κουβεντιάσει τα πάντα, να τους συνδέει μια  βαθιά και ειλικρινής φιλία!

 

Ωροσκόπος Παρθένος

Για ένα άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο της Παρθένου, η βαθύτερη επιθυμία του από την αισθηματική του ζωή είναι να έχει πλάι του έναν σύντροφο που θα του κάνει τα χατίρια, θα του συμπαραστέκεται, θα τον εμψυχώνει! Έστω, λοιπόν, και αν δεν το καταλαβαίνει, επιλέγει συντρόφους αδύναμους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και που έχουν ανάγκη από υποστήριξη και συμπαράσταση! Το συγκεκριμένο άτομο θέλει μια σχέση με έναν άνθρωπο που θα είναι γλυκός, ευαίσθητος, άντε και λίγο ονειροπαρμένος, που θα έχει μπερδεμένη σκέψη και θα θέλει έναν ώμο να ακουμπήσει! Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι να κάνεις σχέση με ένα πρόσωπο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο της Παρθένου, παίξ’ το λίγο -υπό, ρίξ’ το λίγο στην κλάψα, μίλησέ του για τα προβλήματά σου και να ξέρεις πως θα σε ερωτευτεί!

 

 

Ωροσκόπος Ζυγός

Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Ζυγού είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος που έχει υπομονή, συγκαταβατικότητα και ηρεμία στην προσωπική του ζωή! Μπορεί, λοιπόν, να επιθυμεί την αρμονία και τη γαλήνη σε κάθε τομέα της ζωής του, κατά βάθος όμως στα ερωτικά του τον εξιτάρει η δράση, η περιπέτεια και η ένταση! Έτσι, λοιπόν, αναζητά μία σχέση που θα τον ξυπνά από τον λήθαργο και θα τον κάνει να βρίσκεται διαρκώς στην τσίτα. Δε θέλει μια σχέση που θα του χαρίζει ασφάλεια και βεβαιότητα, αλλά κάτι που θα του προσφέρει συγκινήσεις και θα τον κάνει να επιμένει κάθε στιγμή να αλλάξει τα δεδομένα! Με λίγα λόγια, αναζητά έναν άνθρωπο που θα είναι δυναμικός, αποφασιστικός, δραστήριος, που θα λατρεύει τις αλλαγές και θα ανατρέπει συχνά τις επιθυμίες και τα θέλω του!

 

Ωροσκόπος Σκορπιός

Αναζητά μία σχέση με έναν άνθρωπο που θα στέκεται γερά στα πόδια του και προπάντων θα ξέρει τι θέλει! Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Σκορπιού αναζητά την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη ζεστασιά. Παράλληλα, θέλει κοντά του και έναν άνθρωπο που θα του ξυπνά το πάθος που κρύβει μέσα του και θα εκφράζει τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο! Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος με τον οποίο έχει μόνιμο δεσμό να διαθέτει ωριμότητα και να του εμπνέει τον σεβασμό! Η ιδανική σχέση για το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Σκορπιού ενέχει μια μορφή αινίγματος, με λίγα λόγια πρέπει πάντα το άτομο με ωροσκόπο Σκορπιό να βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση για να προσπαθεί να βρει την άκρη σε κάποιο ζήτημα που αφορά στη σχέση του!

 

Ωροσκόπος Τοξότης

Το σημαντικότερο για τον άνθρωπο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Τοξότη είναι να έχει πλάι του έναν σύντροφο που δε θα τον αφήνει στιγμή να βαρεθεί! Η μόνιμη σχέση του πρέπει να του προσφέρει και ελευθερίες, γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια, δε συμβιβάζεται και θέλει να λειτουργεί ανεξάρτητα! Αναζητά, λοιπόν, έναν ευχάριστο, δημιουργικό και δραστήριο άνθρωπο, ο οποίος δεν παραμένει στάσιμος, δε βολεύεται στη ρουτίνα, αλλά ακολουθεί πάντα το ρεύμα των αλλαγών και μαθαίνει μέσα από την εξέλιξη! Άτομο με ωροσκόπο στον Τοξότη έχει την επιθυμία προσφέρει κατά κάποιο τρόπο καθοδήγηση στο ταίρι.

 

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Αναζητώντας την ιδανική σχέση, το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Αιγόκερω αντιλαμβάνεται ότι η πιο σπουδαία ανάγκη του είναι να έχει κοντά του έναν σύντροφο, που θα του ανοίξει τη ζεστή και τρυφερή αγκαλιά του και θα του προσφέρει τη σιγουριά και την ασφάλεια της οικογένειας. Αυτός ο άνθρωπος θέλει έναν ερωτικό δεσμό που θα ξυπνήσει μέσα του τα συναισθήματα που ο ίδιος προσπαθεί να κρύψει ή να συγκρατήσει. Βεβαίως, η επιθυμία του αυτή είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα, γιατί και ο ίδιος έχει αρκετές άμυνες και υψώνει έναν μεγάλο τοίχο για να προστατεύει τον εαυτό του! Ο σύντροφος που θα σταθεί πλάι του θα πρέπει να έχει υπομονή, ευαισθησία, τρυφερότητα και να επιθυμεί συναισθηματική ασφάλεια και δέσμευση!

 

Ωροσκόπος Υδροχόος

Στις ερωτικές του αναζητήσεις, το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Υδροχόου συχνά μπορεί να νιώθει την αίσθηση του ανικανοποίητου, ιδιαίτερα αν η σχέση διατηρείται καιρό. Στην ουσία, αυτός ο άνθρωπος αναζητά μια σχέση που θα έχει έντονο το στοιχείο της αλλαγής, της εξέλιξης, της δράσης και της έντονης ζωής. Βασικό στοιχείο είναι η ελευθερία έκφρασης και δράσης που πρέπει να κοσμεί και την προσωπικότητα του συντρόφου του! Αναζητά, λοιπόν, ένα ταίρι που θα είναι ανεξάρτητο, ευχάριστο, δημιουργικό, θα έχει μέσα του ζωντάνια και ενεργητικότητα, θα διψά για ζωή, θα έχει στόχους, θα απολαμβάνει το σήμερα, αλλά θα στοχεύει και σε ένα καλύτερο αύριο.

 

Ωροσκόπος Ιχθείς

Άτομο με ωροσκόπο του στο ζώδιο των Ιχθύων αναζητά έναν σύντροφο ζωής που θα καταφέρει να τον ολοκληρώσει, που θα γίνει ο σταθμός στη ζωή του, που θα του προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά, που θα τον συγκρατεί, όταν ο ίδιος παρασύρεται από το συναίσθημά του! Επιθυμεί να έχει μία σχέση με έναν άνθρωπο που θα δείχνει μέσα από τις πράξεις του, τη στάση και τη συμπεριφορά του ότι είναι δίπλα του. Δε θέλει λόγια, αλλά πράξεις, και στην ουσία η βαθύτερη ανάγκη του είναι να έχει κοντά του έναν σύντροφο, που θα τον λογικεύει όταν ο ίδιος παραλογίζεται, θα τον προσγειώνει όταν αυτός πετά στα σύννεφα και με ένα του βλέμμα θα του δείχνει ότι είναι εκεί για αυτόν!

Πηγή