Ξέρατε ότι το ζώδιό σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το άλλο μισό σας, αλλά γνωρίζετε ότι μπορεί επίσης να προβλέψει ποια οικογένεια θα οικοδομήσετε μαζί; Εξετάζοντας τους χάρτες, διαπιστώσαμε ότι μερικές φορές τα ζώδια που τείνουν να γίνονται ζευγάρια, δε γίνονται πάντα οι ιδανικοί -σε συνδυασμό- γονείς. Δύο χαρισματικοί άνθρωποι που αγαπούν την αγάπη μπορούν να γίνουν ένα υπέροχο ζευγάρι ή να έχουν καταπληκτικούς φίλους, αλλά μόλις αποκτήσουν ένα παιδί να διαλυθεί ό, τι έχουν χτίσει. Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί για οικογένεια;

 

1. Κριός και Τοξότης

Ο Κριός και ο Τοξότης διδάσκουν τα παιδιά τους να επιστρέψουν στη φύση. Είναι δύο ζώδια της φωτιάς που δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Μερικές φορές η έντασή τους σημαίνει ότι μπορεί και να χωρίζουν μετά από λίγες μέρες. Αλλά αν αυτή η αρχική έκρηξη πάθους μετατραπεί σε μια δια βίου σύμπραξη και μια οικογένεια, μόνο ευτυχισμένα παιδιά μπορούν να έρθουν από αυτό.

 

2. Ταύρος και Αιγόκερως

Οι Ταύρος και Αιγόκερως είναι τέλειοι μεταξύ τους, ένα δυναμικό σύνολο γονέων. Όταν ο Αιγόκερως κάνει την πρώτη κίνηση στο διστακτικό Ταύρο, ο πεισματάρης Ταύρος θα επιμείνει σε κάτι πιο μόνιμο από μια συνεύρεση μιας νύχτας. Και τα δύο ζώδια μοιράζονται τις παραδοσιακές αξίες, οπότε η εκκίνηση μιας οικογένειας δε θα ήταν ποτέ πολύ μακριά στον ορίζοντα μόλις συναντηθούν.

 

 

3. Λέων και Σκορπιός 

Ο Λέων και ο Σκορπιός είναι ένα πολύ κακό ζευγάρι, αλλά φοβεροί γονείς μαζί. Ας το παραδεχτούμε: τα ζώδια της φωτιάς και τα ζώδια του νερού γίνονται αρχικά ατμός κι εξατμίζονται σε ένα τίποτα. Αν κατά τη σύντομη περίοδό τους ο Λέων και ο Σκορπιός αποκτήσουν παιδιά, θα κάνουν ό, τι μπορούν για να κρατήσουν ενωμένη την οικογένεια μόλις η σχέση στεγνώσει. Ο Λέων, με μια φυσική αγάπη για τη ζωή, θα πάρει το μικρό τους σε μουσεία, πάρκα και βιβλιοθήκες, διδάσκοντάς το να χαίρεται με μικρές απολαύσεις, ενώ ο σκορπιός θα γίνει ο απόλυτος προστάτης του.

 

4. Καρκίνος και Ιχθύς

Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς είναι γεννημένοι για να κάνουν μαζί παιδί. Θέλατε ποτέ να είχατε μια μαμά της οποίας την ντουλάπα θα μπορούσατε να της επιτεθείτε; Ή έναν μπαμπά που σας πηγαίνει για ψώνια επειδή ξέρει το στιλ σας καλύτερα από εσάς; Εάν είστε το παιδί ενός ζευγαριού Καρκίνου- Ιχθύ, αυτή είναι η ζωή σας. Η αγάπη του Ιχθύ για glam του φτιάχνει μια φοβερή ντουλάπα πολύ πριν εμφανιστεί το μωρό και φυσικά, δε σταματάει η αγάπη για φινέτσα στα ρούχα. Τη μεταδίδει και στα παιδιά του, φτιάχνοντας έτσι πολύπλευρες σικ και έντονες προσωπικότητες.

 

5.  Υδροχόος και Υδροχόος

Ο Υδροχόος-Υδροχόος ως ζευγάρι δίνει στα παιδιά του πάρα πολύ ελευθερία. Μόλις ο Υδροχόος αποφασίσει για μια πορεία, θεωρήστε ότι πραγματοποιήθηκε. Θα πίστευες ότι η τρέλα του Υδροχόου μετατρέπεται σε πειθαρχεία και σύνεση σε ό, τι αφορά την οικογένεια; Εκτός από το ακριβώς αντίθετο, το οποίο συμβαίνει. Επειδή ο Υδροχόος είναι επιρρεπής στα καλύτερα ή τα χειρότερα, στην μη-ανάλυση και τη χαλαρότητα. Όταν ζευγαρώνει με έναν άλλο Υδροχόο, όμως, βλέπει τον καθρέφτη του κι έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη ισορροπία, μέσα από την απόλυτη ανισορροπία.

 

6. Δίδυμος και Ζυγός

Δίδυμος και ζυγός, ταξιδεύουν με τα παιδιά τους σε όλο τον κόσμο. Είναι και τα δύο ζώδια που λατρεύουν απολύτως τους νέους ανθρώπους και την εξερεύνηση νέων πόλεων. Είναι πιθανό να συναντηθούν και να ερωτευτούν σε έναν τόπο που είναι ξένος και στους δυο τους. Μόλις παντρευτούν και να ξεκινήσουν μια οικογένεια, δε θα περάσει πολύς καιρός πριν πάρουν το μωρό τους για το γύρο του κόσμου.

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!