ewerstf

Πολλοί άνθρωποι συχνά μιλούν για το πώς πετυχαίνουν ορισμένους συνδυασμούς αριθμών παντού. Αυτό δεν είναι απλώς μια σύμπτωση. Οι σχετικές συζητήσεις υπήρχαν προ αμνημονεύτων χρόνων κι όλοι έχουμε ακούσει για την αριθμολογία, η οποία βασικά μιλά για τη σημασία της σχέσης μεταξύ των αριθμών και των γεγονότων της ζωής. Υπάρχουν συγκεκριμένοι συνδυασμοί αριθμών που είναι γενικά σημάδια και δεν έρχονται τυχαία στον δρόμο μας:

 

111-11:11

Αυτός ο αριθμός είναι πολύ ισχυρός. Αν τύχει να τον συναντήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, την στιγμή που θα τον δείτε, θα είναι η κατάλληλη για να προσπαθήσετε να μετατρέψετε έναν στόχο σας σε πραγματικότητα. Η παρουσία αυτού του αριθμού δηλώνει επίσης ότι η στιγμή είναι σωστή για να προχωρήσετε κι ό,τι τα ρίσκα παίρνετε είναι ισορροπημένα κι υγιή. Σημαίνει μια σπουδαία ευκαιρία κι αλλαγή.

 

222- 22:22

Το 222 είναι η αλληλουχία της μεταφορικής καλλιέργειας. Όταν συναντάτε συχνά αυτόν τον αριθμό, είναι ένα σημάδι από το σύμπαν για να συνεχίσετε ό,τι κι αν κάνετε, επειδή ακόμα κι αν οι μικρές προσπάθειές σας φαίνεται να μην αποδίδουν πολλά τώρα, θα σημαίνουν πολλά στο μέλλον, όταν συνειδητοποιήσατε ότι τις κάνατε ακριβώς όποτε χρειαζόταν. Αν παρατηρείτε αυτόν τον αριθμό παντού, σημαίνει ότι βαδίζετε στο σωστό μονοπάτι και πως αυτό είναι ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Συνεχίστε να φυτεύετε σπόρους στη δουλειά ή στις σχέσεις σας κι ετοιμαστείτε να μαζέψετε μια πλούσια συγκομιδή στο μέλλον!

 

333

Αυτός ο αριθμός είναι ο αριθμός των εκπληρωμένων ευχών και προσευχών που εισακούστηκαν κι απαντήθηκαν. Όταν εμφανίζεται μπροστά σας είναι μια παρότρυνση από τον πνευματικό σας οδηγό ώστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να προχωρήσετε στην πορεία της εξέλιξης. Αυτός ο αριθμός δηλώνει την ενθάρρυνση και την υποστήριξη.

 

444

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος σας παίρνει τηλέφωνο, το οποίο περιμένατε πολύ καιρό ή λαμβάνετε ένα γράμμα ή μια συνέντευξη για δουλειά και βλέπετε ότι είναι προγραμματισμένη για τις 4:44, ή απλώς κοιτάξατε την ώρα κι έδειχνε 4:44. Αυτό σημαίνει πως όλα θα λειτουργήσουν προς το συμφέρον σας.

 

555

Αυτός ο αριθμός είναι μια ακολουθία μετάβασης. Η παρατήρηση αυτού του αριθμού σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια φάση αλλαγής με την οποία ίσως να μη νιώθετε ιδιαίτερα άνετα, αλλά στο τέλος θα είναι εντάξει- αν κι όχι εύκολα. Είναι μια ένδειξη επιβεβαίωσης πως μέσω της εμπειρίας θα γίνετε πιο ισχυροί από ποτέ.

 

 

666

Αυτός ο αριθμός είναι η αλληλουχία για την ομορφιά, την ισορροπία και την ακεραιότητα. Αν βλέπετε αυτόν τον αριθμό συχνά, μπορεί επίσης να είναι σημάδι πως χρειάζεστε ισορροπία στη ζωή σας με τη μορφή της διατροφής ή ενός ισορροπημένου προγράμματος. Το 666 είναι επίσης ο αριθμός της θυσίας, εννοώντας τις θυσίες που πρέπει να κάνει κάποιος για να φέρει την ισορροπία.

 

777

Η συγκεκριμένη, είναι ακολουθία αριθμών της πνευματικότητας. Αν τη βρείτε σημαίνει ότι βρίσκεστε σ’ ένα πνευματικό ταξίδι και κοιτάζετε τον εσωτερικό σας εαυτό στο πεδίο. Σημαίνει επίσης πως θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε την ιδεολογία σας για πράγματα που είχατε ως βάσεις κι αξίες.

 

888

Είναι ο αριθμός της αφθονίας. Η αφθονία μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αγάπη, ευτυχία, χρήματα- όπως θέλετε πείτε την. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σας πει πως θα υπάρξει αφθονία καθώς προορίζεστε γι’ αυτή. Αν έχετε πολλά πράγματα, μοιραστείτε τα καθώς ό,τι δίνετε, παίρνετε.

 

999

Ο αριθμός 9 είναι ο αριθμός της ολοκλήρωσης και της λήξης των πραγμάτων. Όχι με αρνητικό τρόπο, αλλά με μια έννοια ολοκλήρωσής τους. Δεν πρόκειται απλώς για σύμπτωση το ότι ένα μωρό θέλει εννιά μήνες για να γεννηθεί. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε αυτόν τον αριθμό όταν κάνετε κάτι δύσκολο ή ως υπενθύμιση ότι θα ολοκληρώσετε το καθήκον σας γρήγορα και θα διευθετήσετε τα πάντα.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!