Μπορεί να μιλάμε για μεγάλο έρωτα, όμως, αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια δύσκολα θα μπορέσουν να σώσουν τη σχέση τους. Το 2022 θα είναι μια χρονιά χωρισμού για εκείνα. Άλλοι θα πονέσουν περισσότερο, αυτό είναι σίγουρο, άλλοι όμως μπορεί να δουν τον χωρισμό αυτό ως μια λύτρωση κι ως μια ευκαιρία να τελειώσουν ό,τι έτσι κι αλλιώς πια δε λειτουργούσε για εκείνα. Έτσι θα θελήσουν να πάνε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους.

 

Ταύρος-Λέων

Ας το παραδεχτούμε. Η σχέση σας από την πρώτη στιγμή, μπορεί ήταν εκρηκτική και να τα βρίσκατε σε όλα στο κρεβάτι και στον ερωτικό τομέα, ωστόσο στην καθημερινότητά σας και στην συνεννόηση, είχατε μεγάλα προβλήματα. Το 2022 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για εσάς. Θα σας δοκιμάσει με πάρα πολλούς τρόπους και θα σας φέρει στα όριά σας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ουρανός είναι στον Ταύρο κι αυτό σημαίνει ότι για τους εκπροσώπους του ζωδίου φέρνει μεγάλες και ριζικές αλλαγές. Ανάμεσα σ’ αυτές είναι και ένας χωρισμός, ο οποίος είναι αναπόφευκτος από την στιγμή που η σχέση είχε μόνο προβλήματα και δεν είχε «γερές βάσεις».

 

Δίδυμος-Καρκίνος

Αρχικά, το μεγάλο ερώτημα είναι πώς καταλήξατε μαζί εσείς οι δυο. Οι πλανήτες τελικά και το σύμπαν, παίζουν περίεργα παιχνίδια. Όπως και να έχει, η σχέση σας, αν και ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και σας ενθουσίασε, δεν προβλέπεται να έχει μέλλον. Το 2022 είναι μια χρονιά που θα σας φέρει την αλλαγή, αλλά και τον χωρισμό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Καρκίνος έχει και τον Πλούτωνα ακόμα στον 7ο οίκο του, πράγμα που σημαίνει μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις. Ο Δίδυμος τη νέα χρονιά θα θελήσει να βγει περισσότερο, να ξαναβρεί τον εαυτό του και να διασκεδάσει «καλύπτοντας» όλο το χαμένο έδαφος με τις καραντίνες και τους περιορισμούς, ενώ ο Καρκίνος θα συνεχίσει να είναι ο τύπος του σπιτιού που δε θέλει να πάει πουθενά αλλού πέρα από τον καναπέ του. Ο χωρισμός θα είναι οριστικός και δεδομένος.

 

 

Ζυγός-Σκορπιός

Αν είσαι Ζυγός και έχεις σχέση με έναν/μια Σκορπιό, να ξέρεις ότι μέσα στο 2022, θα σου ζητήσει να χωρίσετε. Το ξέρεις κι εσύ, το ξέρουμε κι εμείς, ότι ο Σκορπιός είχε το πάνω χέρι στη σχέση κι έπαιρνε όλες τις αποφάσεις. Αυτός θα είναι λοιπόν κι εκείνος που θα τελειώσει τη σχέση σας κι εσύ αγαπητέ Ζυγέ, είναι καλύτερο να το δεχτείς και να πας παρακάτω. Το ξέρεις επίσης ότι θα είσαι πολύ καλύτερα χωρίς εκείνον και ότι η σχέση σας δεν πήγαινε άλλο. Όσο και να σε πειράξει στην αρχή, θα δεις ότι ο χωρισμός ήταν η μόνη λύση και μάλιστα θα είναι κάτι σαν λύτρωση για σένα. Ίσως κι εσύ να ήθελες να φύγεις από τον δεσμό αυτό, αλλά επειδή είσαι αναποφάσιστος, δεν τολμούσες να το πάρεις απόφαση και να φύγεις πρώτος.

 

Τοξότης-Αιγόκερως

Αυτό που σας ένωσε και σας έφερε κοντά δεν ήταν τίποτα άλλο από την επιθυμία σας για δύναμη. Η επιτυχία και τα χρήματα έρχονται πρώτα για εσάς, αφού είστε φιλόδοξοι κι εργατικοί κι όλα αυτά τα κοινά στοιχεία σας έκαναν να είστε ένα ταιριαστό ζευγάρι. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που ξεκινήσατε να βλέπετε ο ένας τον άλλο ως ανταγωνιστή. Αυτό που σας ένωσε ήταν κι αυτό που έφερε τα μεγαλύτερα προβλήματα στη σχέση σας και σας έκανε να τσακώνεστε και να φτάσετε στα όριά σας. Το 2022 λοιπόν, θα είναι για σας η χρονιά που θα αποφασίσετε να πάρετε ξεχωριστούς δρόμους και ν’ αναζητήσετε αλλού την αγάπη που σας λείπει και που επιζητάτε.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!