%ce%b8%cf%84%cf%86%ce%b8%cf%84%ce%b4%cf%81%cf%84%ce%b4

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Δίδυμου εν συντομία είναι ότι είναι κοινωνικός, επικοινωνιακός και πάντα πρόθυμος για διασκέδαση, με την τάση να γίνεται ξαφνικά σοβαρός, επιφυλακτικός ή ανήσυχος. Έχει μια μόνιμη αίσθηση ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να βιώσει αυτά που θέλει να ζήσει στη ζωή του και προσπαθεί να τα προλάβει όλα εδώ και τώρα. Υπάρχει μια παιδική αθωότητα στη φύση των Δίδυμων, που τους κάνει δοτικούς και καλούς, ευχάριστους φίλους. Είναι πάντα πρόθυμοι να γεφυρώσουν τις διαφορές των άλλων ή και ακόμα να δώσουν τη ζωή τους για έναν συγγενή ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Στοιχείο: Αέρας

Ποιότητα: Μεταβλητό ζώδιο

Χρώμα: Ανοικτό πράσινο, Κίτρινο

Σημαντική ημέρα: Τετάρτη

Κυβερνήτης: Ερμής

Μεγαλύτερη συμβατότητα: Λέων, Ζυγός

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 9, 10, 17

Ημερομηνία γέννησης: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Πλεονεκτήματα του Δίδυμου: Κοινωνικός, επικοινωνιακός, ευγενικός, ενεργητικός, έξυπνος, ευρηματικός, διαθέτει χιούμορ, προσαρμόζεται εύκολα.

Αδυναμίες του Δίδυμου: Παρορμητικός, ανήσυχος, αναποφάσιστος.

Του αρέσουν: Συνομιλία, διάβασμα, μουσική, έξοδοι, κοντινά ταξίδια.

Δεν του αρέσουν: Μοναξιά, περιορισμός, επανάληψη, ρουτίνα.

 

Ο χαρακτήρας του Δίδυμου

Το ζώδιο του Δίδυμου ανήκει στο στοιχείο του Αέρα, μαζί με τον Ζυγό και τον Υδροχόο. Κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη γραφή και την κίνηση. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν συχνά την αίσθηση ότι τους λείπει το άλλο μισό, έτσι αναζητούν πάντα νέους φίλους, μέντορες, συναδέλφους κι ανθρώπους για να μιλήσουν.

Στον Δίδυμο αρέσει η ανεξαρτησία και δε θα επιτρέψει σε κανέναν να τον καθηλώσει ή να τον αναγκάσει να υπακούσει σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη οι Δίδυμοι, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Η αλλαγή και η ελευθερία είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους Δίδυμους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία.

Το μεταβαλλόμενο κι ανοιχτό μυαλό των Δίδυμων τους καθιστά εξαιρετικούς καλλιτέχνες, ιδιαίτερα συγγραφείς και δημοσιογράφους, οι δεξιότητες και η ευελιξία τους τους καθιστούν λάμψη στο εμπόριο, την οδήγηση και το ομαδικό άθλημα. Πρόκειται για ένα ευπροσάρμοστο, περιπετειώδες, με αγάπη για διασκέδαση ζώδιο, που γεννιέται με την επιθυμία να βιώσει όλα όσα υπάρχουν εκεί, στον έξω κόσμο. Αυτό τους δίνει έμπνευση και δε θα δείτε ποτέ έναν βαρετό Δίδυμο.

 

Οι Δίδυμοι και η φιλία

Οι Δίδυμοι αποκτούν πολύ ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς φίλους. Τους αρέσει να αφήνουν το σημάδι τους σε όλους όσους συναντήσουν. Είναι ιδιαίτερα άστατοι και θα εξαφανιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γνωρίσουν νέους φίλους και να εξερευνήσουν νέα μέρη. Αλλά όταν επιστρέψουν, θα έχουν νέες σκέψεις, απόψεις, ενδιαφέροντα πράγματα να μοιραστούν και ιδέες να διδάξουν. Αν έχετε ένα φίλο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, τότε θα ξέρετε ότι η ζωή μαζί του θα είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή, τότε οι Δίδυμοι είναι αυτοί που θα πρέπει να ρωτήσετε. Είναι άσοι στην επικοινωνία και μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε αυτό που χρειάζεστε, βοηθώντας σας με επιμονή και ενθουσιασμό.

 

Πώς να κατακτήσεις έναν Δίδυμο

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Δίδυμο, πρέπει να έχεις ικανότητες επικοινωνίας. Ο πρώτος κανόνας για να εντυπωσιάσετε ένα Δίδυμο είναι η κουβέντα, του αρέσει να μιλάει. Θα πρέπει όμως να ξέρετε καλά το θέμα συζήτησης, αφού είναι έξυπνος και γνωρίζει αρκετά πράγματα. Αν είσαστε ειδικοί σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, διδάξτε τον, αυτό θα τον εντυπωσιάσει, αφού αυτό το πολύξερο ζώδιο συνήθως δεν ασχολείται με τις λεπτομέρειες, είναι πολύ απασχολημένο για να τις μάθει. Θα πρέπει να λέτε τη γνώμη σας άφοβα, προκαλέστε τον με μια φιλική αντιπαράθεση, χωρίς όμως να έχετε συντηρητικές απόψεις, γιατί θα βαρεθεί. Φερθείτε του έντιμα και πιστά, γιατί αν προδώσετε την εμπιστοσύνη του, δύσκολα θα την ξανακερδίσετε. Το μέρος που θα επιλέξετε για το ραντεβού σας μαζί του είναι εύκολη υπόθεση, γιατί περνάει καλά παντού. Απλά διασκεδάστε, όπως θα κάνατε με τους φίλους σας. Εξάλλου, αυτό είναι στην πραγματικότητα ο Δίδυμος, ένας εκπληκτικός φίλος.

 

Η Ερωτογενής Ζώνη των Δίδυμων

Τους αρέσει, να παίζεις με τα χέρια ή το στήθος τους, ένα ωραίο παιχνίδι πριν την πράξη, που θα ενισχύσει τη διάθεσή τους. Αυτές είναι πολύ ευαίσθητες περιοχές και είναι πολύ δεκτικοί σε ένα μασάζ κι ένα απαλό άγγιγμα ή χάδι. Αυτό συνήθως τους ηρεμεί και τους χαλαρώνει, αφού βρίσκονται συνεχώς σε υπερδιέγερση.

Bonus tip: Από τη στιγμή που το παιχνίδι αγριεύει δέστε του τα μάτια.

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Αυτό το καλοκαίρι θα είναι αξέχαστο!

Αρκεί να μην το αφήσεις να πάει άκλαυτο!