Το καλοκαιράκι θέλουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο με τους φίλους μας και με όσους είναι σημαντικοί για εμάς. Βέβαια, δε φτάνει να αγαπάμε κάποιον για να πάμε μαζί του διακοπές. Πρέπει να ταιριάζουν τα χνώτα μας και να έχουμε κοινά γούστα κι ενδιαφέροντα. Με ποιους, λοιπόν, θα επιλέξει ο κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού να περάσει το καλοκαίρι και με ποιους θα τα ξαναπούν από Σεπτέμβρη; Έχετε καμιά ιδέα;

 

Κριός: Υπερκινητικός και ενθουσιώδης δε θα μπορούσε να μην πάρει μαζί του έναν Τοξότη κι ένα Διδυμάκι. Ταιριάζουν στο χιούμορ, στα γούστα και στο προσόν να εκνευρίζουν κόσμο. Αποφεύγει να πηγαίνει διακοπές με Αιγόκερω και Ταύρο. Οι λόγοι ευνόητοι.

 

Ταύρος: Του φαγητού και γενικά των απολαύσεων το παιδί αυτό, φυσικά θα πάρει μαζί του έναν Ιχθύ κι έναν Καρκίνο. Να περάσουν ήσυχα τις μέρες στα ταβερνάκια των νησιών. Μακριά από Υδροχόους και Τοξότες, αλλαγές την τελευταία στιγμή στο πρόγραμμα των Ταύρων επ’ ουδενί!

 

Δίδυμοι: Κους κους στην παραλία και τρελά πάρτι ως το πρωί. Ποιος θα μπορούσε ν’ ακολουθήσει τους Διδύμους; Μα φυσικά ο Κριός κι ο Λέων. Από μακριά κι αγαπημένοι θα μείνουν με τους Παρθένους και τους Αιγόκερους. Ούτε να ψειρίζουν αποφάσεις είναι ούτε του αυστηρού προγράμματος.

 

Καρκίνος: Αγκαλιά με το ταίρι του και ρομαντικά θα περάσει το Καρκινάκι τις διακοπές του και θα πάρει μαζί τον Ιχθύ (με το ταίρι του) και τον Ταύρο για να τρώνε καλά παρέα (με το ταίρι του επίσης). Δε θα συναντηθούν ποτέ ούτε και τυχαία με το Ζυγό και τον Υδροχόο. Πού να τρέχουν τώρα;

 

Λέων: Έτοιμος να κάνει θραύση κι αυτό το καλοκαίρι χρειάζεται ένα δυναμικό team να τον ακολουθεί στα πάρτι. Ένας Δίδυμος κι ένας Τοξότης είναι τα κατάλληλα άτομα για να περάσουν τέλεια στις διακοπές τους. Θα κουνήσει το μαντίλι στο Σκορπιό, πολύ μυστήριο βρε παιδάκι μου, και στον Ταύρο γιατί θέλει δίπλα του μόνο λαρτζ.

 

Παρθένος: Αγκαλιά με χάρτες και πολυκαθαριστικά θα βρει κι αυτό το καλοκαίρι τον Παρθένο. Φυσικά από κοντά θα έχει τον Αιγόκερω και τον Ταύρο. Απορείτε ακόμη γιατί; Θα ψεκάσουν σίγουρα με μπεταντίν τον Υδροχόο και τον Τοξότη. Ποιος ξέρει τι όργια έκαναν πάλι!

 

Ζυγός: Παιδί του ανέμου κι αναποφάσιστος, δεν ξέρει ποιον να πάρει μαζί του στις διακοπές. Οπότε το πιθανότερο είναι να τον καλέσει κάποιος Κριός ή να ακολουθήσει ένα Δίδυμο ερωτοτροπώντας στα μπιτσόμπαρα. Μακριά θα μείνει από Αιγόκερους και Σκορπιούς. Δε θέλει βάσανα καλοκαιριάτικα!

 

Σκορπιός: Δεν είναι για πολλά-πολλά ο Σκορπιός στις διακοπές. Ούτε πολλή πάρλα, ούτε πολλά πάρτι, ούτε πολύ κόσμο. Σεξ και ησυχία θέλει. Οπότε καλό παρεάκι ο Ταύρος και οι Ιχθύες. Ούτε γεια δε θα πει στον Κριό και στους Διδύμους. Πολλή φασαρία για το τίποτα για το Σκορπιό.

 

Τοξότης: Greek lover και πολύ του πάει αυτός ο ρόλος του Τοξότη. Καλοπερνά παρέα με τον Κριό και τους Διδύμους. Φλερτάρουν, παρτάρουν και ζουν επικίνδυνα. Από μακριά κι αγαπημένοι με τους Παρθένους και τους Αιγόκερους.

 

Αιγόκερως: Με το λάπτοπ αγκαλιά θα τον πετύχουμε κι αυτό το καλοκαίρι παρέα με το φίλο του τον Παρθένο και τον Ταύρο που συνήθως είναι το ταίρι του. Γλυκό δε θα φάει με τον Κριό και το Λέοντα. Τίποτα δεν παίρνει στα αστεία αυτός ο Αιγόκερως πια!

 

Υδροχόος: Σε κάποια σκηνή θα ‘ναι χωμένος μιας και είναι λάτρης του ελεύθερου κάμπινγκ. Μαζί του σ’ αυτές τις περιπέτειες θα πάρει το αγριοκάτσικο τον Κριό και τον κένταυρο Τοξότη. Με σινιάλο θα τα πουν αυτό το καλοκαίρι με τον Ταύρο και τον Παρθένο.

 

Ιχθύες: Το δελφίνι της ζωδιοπαρέας θέλει ησυχία στις διακοπές του, οπότε θα πάρει μαζί του τον βαρύ Σκορπιό και τον ήσυχο Καρκίνο. Θα τα πουν πάλι από Σεπτέμβρη με το Λέοντα και τον Κριό, γιατί δεν μπορεί την υπερένταση.