pillow3043

Οι δρόμοι έχουν πάντα διπλή κατεύθυνση. Πας αριστερά, κι αν θες πας δεξιά. Πας ευθεία, κι αν αλλάξεις γνώμη γυρίζεις πίσω. Στις σχέσεις ζούμε κάτι παρόμοιο. Μόνο που σε όποια κατεύθυνση κι αν επιλέξεις να κινηθείς, χρειάζεται κι η συγκατάθεση του συντρόφου. Οι δυο σας θα αποφασίσετε αν θέλετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ό,τι ζήσατε. Η επανασύνδεση σημαίνει πολλά. Και πάνω απ’ όλα θέλει καλή διάθεση κι αμοιβαία συναισθήματα. Ας δούμε το κάθε ζώδιο πώς την πετυχαίνει; 

 

Κριός

Αποφασίζει να ρίξει και λίγο τον εγωισμό του. Ο πεισματάρης Κριός αφήνει εύκολα τον άλλο να φύγει και έχει την τάση να θέλει να δείχνει υπεράνω και αδιάφορος. Προσπαθεί να κρύψει την ενόχλησή του ή την πίκρα του, όταν όμως αποφασίσει ότι θέλει επανασύνδεση τα παίζει όλα για όλα. Δε θα φοβηθεί να μιλήσει ειλικρινά, να παρακαλέσει, να εκφράσει τα αληθινά του συναισθήματα, αρκεί να σε κερδίσει ξανά.

Ταύρος 

Ο Ταύρος δεν είναι παιδί της επανασύνδεσης. Αποφεύγει τα πισωγυρίσματα, μιας και όταν φεύγει είναι απόλυτα σίγουρος και συνειδητοποιημένος για την επιλογή του, οπότε προσπάθεια επανασύνδεσης από μεριάς του σπάνια θα δεις. Αν τώρα το προσπαθήσεις εσύ, δείχνει να είναι διατεθειμένος να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αρκεί να πιστεύει ότι θα έχει καλύτερες προοπτικές.

Δίδυμος

Από πήγαινε-έλα ο Δίδυμος άλλο τίποτα. Έρχεται και φεύγει, κάποιες φορές μάλιστα κι απροειδοποίητα. Κάνει guest εμφανίσεις στη ζωή σου και συχνά δε δίνει καν τις απαιτούμενες εξηγήσεις για το μεσοδιάστημα που εξαφανίστηκε. Το αν θα γίνει η επανασύνδεση ή όχι είναι στο χέρι σου και μόνο, καθώς ο ίδιος έχει την τάση να μην ξεμπλέκει εύκολα από καταστάσεις, να μετανιώνει και να προσπαθεί να γίνουν όλα όπως ήταν πριν.

Καρκίνος

Με διάλογο. Ο διαλλακτικός Καρκίνος θα φροντίσει να αναλύσει ενδελεχώς τους λόγους για τους οποίους χωρίσατε, να σου εξηγήσει τι περιμένει από σένα από τη στιγμή που αποφασίσετε να ξαναείστε μαζί, αλλά και τι είναι σε θέση να σου προσφέρει ο ίδιος. Αν προκύψει η επανασύνδεση, σίγουρα αυτή θα έρθει μετά από πολύωρες συζητήσεις, ώστε κανένας από τους δύο να μη μείνει με ερωτηματικά.

 

 

Λέων 

Περιμένει από σένα να κάνεις το πρώτο βήμα. Ο Λέων θα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται να είστε ξανά μαζί με πλάγιο τρόπο. Θα σου στείλει ένα μήνυμα τάχα να δει τι κάνεις, θα φροντίσει να συναντηθείτε τυχαία στο δρόμο, να βρει κάποιο τρόπο να σου θυμίσει πόσο καλά περνούσατε μαζί. Μην περιμένεις να σου δηλώσει ξεκάθαρα ότι σε θέλει πίσω, αλλά αν δείξεις εσύ πρώτος ότι θες να τα ξαναβρείτε, δε θα το παίξει δύσκολος ούτε θα κάνει πείσματα.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα έρθει και θα σου μιλήσει στα ίσια. Χωρίς υπεκφυγές, χωρίς δικαιολογίες. Θα σου πει ότι μετάνιωσε, ότι το σκέφτηκε ξανά, ότι σε θέλει πίσω. Αυτός θέλει και ευτυχώς για σένα το δηλώνει ξεκάθαρα. Από κει και μετά, είναι στο χέρι σου αν θα του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία ή όχι. Αν όμως αρνηθείς, θα απομακρυνθεί με απόλυτη αξιοπρέπεια και δε θα σε ενοχλήσει ποτέ ξανά.

Ζυγός

Αναποφάσιστος και διπλωμάτης γράφει η ετικέτα του Ζυγού, κι ισχύουν και τα δύο. Σαφώς και δεν αποκλείει ποτέ δεύτερες σκέψεις κι ευκαιρίες, αφού πολύ συχνά ούτε ο ίδιος δε γνωρίζει με απόλυτη σιγουριά τι είναι αυτό που θέλει. Δε θα το παραδεχτεί, όμως, ευθέως, μιας κι είναι κι αυτός ο εγωισμός που όλα τα μετρά, για να μην εκτεθεί. Μετά το φινάλε θα σκεφτεί αρκετές φορές μια ενδεχόμενη επανασύνδεση, αλλά δε θα την προτείνει. Θα ξεκινήσει μια προσέγγιση με πλάγιους τρόπους (τύπου «έχεις ξεχάσει αυτό στο σπίτι» ή «είδα αυτό σήμερα και σε σκέφτηκα») κι ανάλογα με τις αντιδράσεις του άλλου θα γυρίσει ή θα ρίξει μαύρη πέτρα.

Σκορπιός

Στην περίπτωσή του, η επανασύνδεση είναι σχεδόν δεδομένη, απ’ τη στιγμή που θα αποφασίσει πως τη θέλει. Τον άλλο ποιος τον ρώτησε; Κανείς, κι ούτε πρόκειται. Έχει ο Σκορπιός τον τρόπο να παίρνει πάντα αυτό που επιθυμεί, κι ας είναι για να το χάσει ξανά. Η νίκη μετράει, έστω και προσωρινή. Με προσεκτικές κινήσεις και μελετημένο σχέδιο θα επιβεβαιώσει πως δεν είσαι αλλού, θα τσεκάρει τα συναισθήματά σου, θα σε αιφνιδιάσει με μια απροσδόκητη εμφάνιση, κι ύστερα θα εξαφανιστεί. Θα σκορπίσει φήμες πως προχώρησε για να ζηλέψεις και τότε, αφού σε τσιτσιρίσει, θα σου δώσει μια δεύτερη εύκαιρα, ακόμα κι αν δεν τη ζήτησες -τόσο large.

Τοξότης

Η παρουσία του Τοξότη στη ζωή σου ήταν μια ένεση αδρεναλίνης, που συνεχώς γίνονταν πιο έντονη –και πιο απαραίτητη- όσο περνούσε ο καιρός μαζί του. Εθίστηκες και σου άρεσε κιόλας. Είναι από τα σκληρά ναρκωτικά το παιδί, και το ξέρει. Ο τρόπος λοιπόν που θα επιδιώξει την επανασύνδεση θα είναι να σε βάζει σε πειρασμό με την παρουσία του. Θα εμφανίζεται από το πουθενά στα μέρη που συχνάζεις, θα περνά από μπροστά σου, δήθεν πως δε σε είδε γελώντας με μια παρέα που δεν ήξερες ότι υπήρχε. Και μετά, όταν νομίζει ότι πλέον έχεις φτάσει στα όριά σου, θα επικοινωνήσει μαζί σου. Αυτό ήταν.

Αιγόκερως 

Ετοιμάζει την παρουσίαση με τα θετικά της επανασύνδεσής και τα αρνητικά του να είστε χώρια, για αυτό αργεί. Θα είναι πλήρης, θα είναι συνοπτικός, θα είναι λογικός και θα δώσει επιχειρήματα για τους λόγους που πρέπει οι δυο σας να τα ξαναβρείτε. Και σαν ένα καλό επιχειρηματικό και οργανωτικό μυαλό, δε θα σου αφήσει και πολλά περιθώρια για αντιρρήσεις. Αν, βέβαια, και μετά από αυτό σου έχουν μείνει δισταγμοί, μη βιαστείς να νομίζεις ότι θα παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα. Επειδή δεν του το ΄χες και δεν του φαίνεται, μόλις ξεχυθεί ο χείμαρρος των συναισθημάτων που τόσο καιρό κρατούσε μέσα του, θα πέσεις με τα μούτρα πάλι.

Υδροχόος

Ντόμπρα και στα ίσια. Θα σε πάρει τηλέφωνο να βρεθείτε και δε θα σου πει κάτι άλλο. Όταν πετύχει το στόχο του και είστε πρόσωπο με πρόσωπο, θα στο προτείνει απλά και ξεκάθαρα. Δε θα σε γεμίσει ελπίδες ούτε θα σε κάνει να πιστεύεις πως όλα τώρα θα είναι ονειρικά κι ίσως αυτό να σου δώσει μια απάντηση για το πόσο συνειδητό είναι. Δε θα φλυαρήσει ούτε θα τρέξει να σε πείσει για κάτι. 50% αυτός, το άλλο μισό εσύ. Χωρίς φόβο και μεγάλα λόγια.

Ιχθύς

Θα είναι παιχνιδιάρης, θα σε πειράξει θα σου τραβήξει την προσοχή, θα αρχίσει με μικρά διακριτικά παρουσίας από τα σόσιαλ και θα το εξελίξει ανάλογα με το πράσινο δικό σου φως. Δε θα αφεθεί φυσικά να εκτεθεί φοβερά, δεν είναι του στιλ του, θα κάνει τόσα-όσα για να πάρεις το μήνυμα και θα σταματήσει μετά. Είπαμε δεν θα ρίξει και μούτρα του, Ιχθύς είναι μην το ξεχνάς. Μάθε να αποκωδικοποιείς τα σημάδια, αλλιώς θα τρελαθείς στις απορίες.

Πηγή