Είμαστε στο αυτοκίνητό μας και φυσικά για να ξεκινήσουμε, θα πρέπει να βάλουμε μπρος και να περιμένουμε λίγο να ζεσταθεί η μηχανή μας, καθώς είναι απαραίτητο. Για να μην πούμε πως πρώτα προθερμαίνουμε τον φούρνο μας και μετά βάζουμε το φαγητό μας. Έτσι είναι και στο κρεβάτι. Αν και πολλές φορές το άγριο, έντονο, δήθεν γρήγορο έχει τον δικό του ξεχωριστό ερωτισμό, τα προκαταρκτικά παιχνίδια παραμένουν εντυπωσιακά κι εξαιρετικά χρήσιμα.

Αγγίζουμε, γλείφουμε, πιπιλίζουμε, χαϊδεύουμε και τρελαίνουμε το ταίρι μας δείχνοντας τις διαθέσεις μας γι’ αυτό που πρόκειται ν’ ακολουθήσει. Κι όμως, όσο κι αν κάποιες φορές το υποτιμάμε, μπορεί να είναι το ίδιο έντονο όσο το αυτό που ακολουθεί. Η ανακάλυψη κι η συμμετοχή είναι το πρώτο βήμα· αυτό το καλωσόρισμα, λοιπόν, μπορεί να φέρει την ανάλογη συναισθηματική οικειότητα και να μειώσει τις αναστολές.  Αν σας πείσαμε για τη χρησιμότητα των προκαταρκτικών τι θα λέγατε να δούμε και μερικούς τρόπους για να τ’ απογειώσουμε;

 

Αρχίζουμε έξω από τα συνηθισμένα

Ας μη σκεφτούμε προβλέψιμα με τα προκαταρκτικά σ’ ένα κρεβάτι κι ας βγούμε έξω απ’ αυτό κι από τη ζώνη άνεσής μας. Καθόμαστε δίπλα τους, αρχίζουμε δήθεν τυχαία ν’ αγγίζουμε ξέροντας όμως πολύ καλά τι κάνουμε, χαϊδεύουμε με τα χέρια, παίζουμε μπλέκοντας τα δάχτυλά μας κι όταν διαπιστώσουμε πως η φλόγα άναψε, φιλάμε με πάθος. Πριν το καταλάβουμε, θα έχουμε ήδη ξεκινήσει ν’ αφαιρούμε τα περιττά από πάνω μας.

 

Φιλάμε με πάθος

Και δεν εννοούμε ούτε τα πεταχτά φιλιά, αλλά ούτε κι εκείνα του αποχαιρετισμού όταν βιαζόμαστε. Λένε πως ένα καλό φιλί είναι η αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Γιατί λοιπόν να μην το απολαύσουμε; Παίρνουμε τον χρόνο μας, φιλάμε αργά κι αισθησιακά σαν να είναι η πρώτη μας φορά. Κλείνουμε τα μάτια κι αφηνόμαστε στις αισθήσεις. Παίζουμε με τις γλώσσες αργά κι επιτηδευμένα. Αναπνέουμε ο ένας τον άλλον και βιώνουμε την αίσθηση. Δαγκώνουμε λίγο γλώσσα και χείλη. Δεν υπάρχει καλύτερο από το να ξέρεις να φιλάς όπως ακριβώς θέλεις να σε φιλάνε.

 

Πειραματιζόμαστε με το σώμα τους

Τα προκαταρκτικά δε θέλουν βιασύνες. Συνεχίζοντας μετά το φιλί, αρχίζουν τα χέρια να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Χαϊδεύουμε πλάτη, χέρια ώμους. Φιλάμε λαιμό και συνεχίζουμε με το υπόλοιπο σώμα. Κάπου εδώ ίσως βρούμε το πράσινο σημάδι που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε. Είμαστε στο σωστό timing καθώς αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε. Δε σταματάμε και προκαλούμε περισσότερο.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Μιλάμε, μιλάμε και ξαναμιλάμε

Από τα πιο ερωτικά πράγματα, οι βρώμικες συζητήσεις. Περιγράφουμε όση ώρα χαϊδεύουμε τι θέλουμε να κάνουμε και τι θέλουμε να μας κάνουν. Δεν το κάνουμε σαν να διαβάζουμε απόσπασμα ρομαντικού μυθιστορήματος αλλά όπως το θέλουμε πραγματικά. Μιλάμε με τις λέξεις ατόφιες και χωρίς υποκοριστικά. Αρχίζουμε μ’ ένα «θέλω», ζητάμε χωρίς να σκεφτόμαστε αν θα μας κρίνουν «ζήτα μου ό,τι θες» λέμε κι η φαντασία των άλλων οργιάζει μην ξέροντας από πού να πρωτοξεκινήσει. Η προσμονή που δημιουργεί η σκέψη και μεταφράζεται σε λόγια, είναι η μισή απόλαυση μιας ερωτικής πράξης.

 

Παίζουμε με τις φαντασιώσεις

Όλοι έχουμε φαντασία κι όλοι μέσα μας έχουμε φτιάξει ένα σενάριο που θα θέλαμε να βιώσουμε. Από το να είμαστε δυο άγνωστοι μέχρι κάτι που θα θέλαμε πάντα να κάνουμε ή να μας κάνουν. Ας το βάλουμε σ’ εφαρμογή. Αυτά τα άτακτα απρόσμενα παιχνίδια φαντασίας είναι το καλύτερο προσάναμμα. Όλοι έχουμε φαντασιώσεις, ακόμη κι αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε. Και μπορεί κάποιες να τις πραγματοποιούμε, οπότε, εκείνες τις καλά κρυμμένες, μήπως ήρθε η ώρα να τις βγάλουμε στην επιφάνεια;

 

Μειώνουμε τις αισθήσεις

Ως γνωστόν, πέντε οι αισθήσεις μας. Ακοή, όραση, όσφρηση, αφή και γεύση. Όταν μια αίσθηση είναι περιορισμένη, τότε όλες οι υπόλοιπες αυξάνονται. Ξεκινάμε να μειώνουμε τον αριθμό των αισθήσεων, λοιπόν. Μπορούμε να αποκλείσουμε την όραση, να μπλοκάρουμε την αφή ή να απογειώσουμε τη γεύση. Μ’ αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να διεγείρουμε όλες τις υπόλοιπες και να κορυφώσουμε την ερωτική ένταση. Συνήθως, μετά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την πιο έντονη, ερωτική εκδίκηση.

 

Η τέχνη της φωνής

Ακόμη κι ο τόνος και το χρώμα της φωνής μας αλλάζει όντες σε μια διαδικασία διέγερσης. Φροντίζουμε να το εκμεταλλευτούμε στα προκαταρκτικά. Χαμηλώνουμε τη φωνή δίπλα στο αυτί και ψιθυρίζουμε ερωτικά μηνύματα για να εξάψουμε τη φαντασία. Ρωτάμε τι θέλουν, ξέροντας πως ο ήχος της φωνής σε συνδυασμό με την αναπνοή μας στο εσωτερικό του αυτιού είναι ο τρόπος να τους κάνουμε λιώμα. Άλλη μια νίκη που θ’ ακολουθήσει.

 

Σκωτσέζικο ντους

Το να κορυφώνουμε με όλα τα παραπάνω την προσμονή κάποιου είναι γεγονός. Σκεφτείτε τώρα να δίνουμε ξαφνικά τόσα πολλά και μετά να αποτραβιόμαστε διακριτικά. Όχι φυσικά γιατί μετανιώσαμε, αλλά γιατί έτσι δημιουργούμε ένταση. Αυτός ο περίεργος τρόπος να πειράξουμε το ταίρι μας ταράζοντάς το θα φέρει μια πιο έντονη διεκδίκηση από πλευράς του. Το εκμεταλλευόμαστε, αρκεί να μην το παρατραβήξουμε.

Τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι απόλαυση. Μαθαίνουμε και πειραματιζόμαστε συνειδητοποιώντας με πόσους τρόπους μπορούν να είναι τελικά υπέροχα. Κι υπάρχουν φορές που από μόνα τους μπορούν να οδηγήσουν σε κορύφωση, οπότε από το να τα παρακάμπτουμε, ίσως τελικά θα ήταν καλό να τους δώσουμε μια παραπάνω ευκαιρία.

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου