Αναρωτιέσαι λοιπόν, ποιο είναι το δικό σου μεγάλο λάθος όταν ερωτεύεσαι; Θέλεις να βρεις ποιο είναι και να το διορθώσεις ή έστω να το ελέγξεις, προκειμένου να μην ξανακάνεις τα ίδια; Η αστρολογία είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

 

Κριός

Ακόμα καλά-καλά δε γνωριστήκατε και εσύ βιάζεσαι όλα να γίνουν με τον γρήγορο ρυθμό σου. Η βιασύνη και η παρορμητικότητα είναι το δικό σου λάθος, φίλε Κριέ, όταν είσαι ερωτευμένος. Θεωρείς ότι είναι φυσιολογικό να αντιδράς άμεσα, γρήγορα και να ανοίγεις τα χαρτιά σου από το πρώτπ ραντεβού. Θέλεις συνεχόμενες εξελίξεις, γιατί είσαι της άποψης πως στη βράση κολλάει το σίδερο. Αυτή η βιασύνη όμως, σε κάνει πολύ γρήγορα να μετανιώνεις τις πράξεις σου, γιατί υπάρχουν στιγμές που δεν μπορεί το έτερον ήμισυ να σε πάρει στα σοβαρά, γιατί διακρίνει ότι τα λόγια και οι πράξεις σου, είναι αποτέλεσμα του ενθουσιασμού σου! Αυτό που πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου λοιπόν είναι πως «μέτρον άριστον»! Όλα έχουν τον χρόνο τους.

 

Ταύρος

Παρόλο που αναζητάς έναν συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου και έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου μια συγκεκριμένη άποψη για τον σύντροφο που θέλεις να σταθεί στο πλάι σου, ερωτεύεσαι το άκρως αντίθετο από αυτό που στην ουσία ψάχνεις. Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις μεγάλο πείσμα και επιμονή και πιστεύεις ότι το στραβό, μπορείς εσύ να το κάνεις ίσιο. Έχεις την υπομονή να να δίνεις ευκαιρίες ξανά και ξανά, οπότε αυτό δε σου βγαίνει σε καλό. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, ότι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη σου, είναι το ακατανίκητο πείσμα σου, το οποίο μέχρι στιγμής έχεις πληρώσει ακριβά! Επιπλέον, όταν ερωτεύεσαι, αρχίζεις να ζηλεύεις τόσο παράφορα, που άθελά σου πιέζεις με τη συμπεριφορά σου το ταίρι σου!

 

Δίδυμος

Ο έρωτας για σένα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο είσαι καλός παίκτης. Παρ’ όλα αυτά πολλές φορές λειτουργείς επιπόλαια, χωρίς να σκεφτείς το πριν και το μετά, παρά μόνο το τώρα. Η κυκλοθυμία και η επιπολαιότητά σου όταν ερωτεύεσαι, είναι τα μεγάλα λάθη σου, τα οποία τις περισσότερες φορές σου κοστίζουν και ακριβά. Ερωτεύεσαι σφόδρα και τάζεις λαγούς με πετραχήλια, απλά γιατί σου αρέσει το όλο παιχνίδι. Φυσικά την επόμενη στιγμή χάνεις το ενδιαφέρον σου και αλλάζουν τα πλάνα σου. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά μπερδέματα στην αισθηματική σου ζωή. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και στους άλλους και μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε δηλώσεις, για τις οποίες δεν είσαι ακόμα σίγουρος.

 

Καρκίνος

Πολλές φορές μπερδεύεις τον έρωτα με την αγάπη και γίνεσαι χαλί για να σε πατήσουν, απλά και μόνο επειδή έχεις ανάγκη τη ζεστασιά και τη συντροφικότητα. Αυτό είναι το μεγάλο σφάλμα σου όταν ερωτεύεσαι! Η υπερβολική δοτικότητά σου, από τα πρώτα στάδια μιας σχέσης, σε οδηγεί σε λάθη και κάνει τη στάση σου να φαίνεται δεδομένη, σίγουρη ή και προβλέψιμη! Ναι μεν μπορεί να απολαμβάνεις το γεγονός ότι σου αρέσει να τα δίνεις όλα, όμως για σκέψου το άτομο που είναι δίπλα σου, είναι έτοιμο να δεχτεί όλο αυτό το συναίσθημα που του χαρίζεις απλόχερα και με υπερβολή;

 

Λέων

Κάνεις λάθη και τα ξέρεις καλά, το θέμα είναι ότι παρόλο που βαθιά μέσα σου τα αναγνωρίζεις, δε θέλεις να τα αλλάξεις, γιατί πολύ απλά εσύ είσαι και κανείς άλλος δεν υπάρχει. Ωστόσο, φίλε Λέοντα, αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσεις στον έρωτα, είναι οι υπερβολικές απαιτήσεις σου. Ερωτεύεσαι παράφορα, λειτουργείς με πάθος, όμως περιμένεις πολλά από το ταίρι σου και η στάση σου γίνεται απόλυτη, εγωκεντρική και άκρως απαιτητική. Θυμήσου ότι δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από έναν άνθρωπο που τον ξέρεις πολύ λίγο, απλώς και μόνο επειδή τον ερωτεύθηκες.

 

 

Παρθένος

Δεν ερωτεύεσαι συχνά, αλλά όταν το πάθεις εκεί σε πιάνει μια «πιλάλα» να θέλεις να κάνεις τον σύντροφό σου τέλειο. Εκεί λοιπόν αρχίζεις να κριτικάρεις τα πάντα, από τον τρόπο που κρατάει το ποτήρι, μέχρι τον τρόπο που ντύνεται, που μιλά, που εκφράζεται και δίνεις τις συστάσεις σου, προκειμένου να διορθωθεί και να βελτιωθεί. Έχεις σκεφτεί όμως, ότι αυτή η κτητικότητα που σε χαρακτηρίζει όταν έχεις πραγματικά ερωτευτεί, είναι ένα μεγάλο σφάλμα, που δημιουργεί «παγάκια» ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου; Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε και εσύ. Για το λόγο αυτό πρέπει να αποδέχεσαι τον έρωτά σου, έτσι ακριβώς όπως είναι!

 

Ζυγός

Ο έρωτας σ«ου πάει, άλλωστε ερωτεύεσαι συχνά. Το σφάλμα σου όμως είναι ότι πολλές φορές δεν έχεις ερωτευτεί τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, αλλά προσπαθείς να καλύψεις τη μοναξιά σου ή την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Αλλά ας μιλήσουμε για τις στιγμές που πραγματικά έχεις ερωτευτεί σφόδρα. Αυτές τις στιγμές λοιπόν, το λάθος σου είναι ότι δε δηλώνεις ευθέως τις προθέσεις σου, ακολουθείς τα «θέλω» του συντρόφου σου, απομακρύνεσαι από τις δικές σου παρέες και αφιερώνεσαι στον έρωτά σου. Οι θυσίες που κάνεις είναι πολλές και γίνονται η αιτία που λίγο αργότερα νιώθεις ότι έγινες το θύμα. Συγκρατήσου λοιπόν!

 

Σκορπιός

Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας στη ζωή σου. Ερωτεύεσαι παθιασμένα και δε βλέπεις κανέναν και τίποτα μπροστά σου, όταν είσαι υπό την επήρεια αυτού του μοναδικού συναισθήματος. Το μεγάλο σφάλμα σου είναι ότι δεν ανοίγεις εύκολα τα χαρτιά σου, αλλά επιμένεις να διεισδύεις με το έτσι θέλω σε όλα τα άδυτα της ψυχής και της καρδιάς του ατόμου που έχεις ερωτευτεί! Έτσι λοιπόν ζηλεύεις, δεν έχεις εμπιστοσύνη και τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Μην αφήνεις το πάθος να σε κυριεύει, για να μην καταλήγεις ξανά και ξανά στη δήλωση «τα πάθη μου, τα λάθη μου»!

 

Τοξότης

Σου αρέσουν τα δύσκολα, το ξέρεις καλά και πλέον το έχεις αποδεχτεί. Το θέμα είναι, φίλε Τοξότη, ότι όταν ερωτεύεσαι και αρχίζει να «δένει το γλυκό», από τη στιγμή που θα πάρεις την επιβεβαίωση ότι «έδεσες τον γάιδαρό σου», αρχίζεις να ξενερώνεις. Το ταίρι που θα αντιληφθεί το γεγονός ότι σου αρέσει να συναντάς συχνά εμπόδια και προκλήσεις στον έρωτα, θα αρχίσει να σε προκαλεί με τη συμπεριφορά του και να σε κάνει να τρέχεις από πίσω του διαρκώς! Το σφάλμα σου λοιπόν είναι ότι ο ενθουσιασμός σου περνά πάρα πολύ γρήγορα και επιμένεις να διεκδικείς σαν μικρό παιδί την ελευθερία σου, ενώ στην ουσία αυτό που νιώθεις για ένα άτομο, είναι βαθύ και ουσιαστικό. Μήπως τα θέλεις όλα δικά σου;

 

Αιγόκερως

Ερωτεύεσαι δύσκολα, γιατί έχεις φροντίσει να υψώσεις έναν προστατευτικό τοίχο, προκειμένου να μην κάνεις λάθη που θα σε πληγώσουν. Όταν όμως ερωτεύεσαι, το μεγάλο σφάλμα σου είναι ότι στηρίζεσαι πολύ στη γνώμη των κοντινών σου ανθρώπων, των κολλητών σου ή της οικογένειάς σου. Προσμένεις την έγκρισή τους κι αν σου βάλουν λόγια τότε είναι που θα αρχίσεις να επηρεάζεσαι συναισθηματικά. Τότε είναι που γίνεται το ξεκίνημα κι αρχίζουν τα αισθηματικά σου να γίνονται σαλάτα. Μην περιμένεις ότι αυτό που έχεις επιλέξει εσύ, πρέπει να είναι πάντα αποδεκτό από τους άλλους γύρω σου, βάλε σε προτεραιότητα τα δικά σου συναισθήματα, χωρίς να λογαριάζεις τι θα πουν οι άλλοι για σένα!

 

Υδροχόος

Μπερδεύεις τον έρωτα με τη φιλία, πολλές φορές λειτουργείς άκρως ανατρεπτικά, ξαφνικά και απρόβλεπτα, και γρήγορα αντιλαμβάνεσαι ότι αυτός ο τρόπος αντίδρασης ήταν λάθος. Έτσι είσαι και δεν μπορείς εύκολα να το αλλάξεις αυτό! Είναι σφάλμα όμως, να κάνεις ξαφνικά ανοίγματα με έναν άνθρωπο, που δεν έχεις πρώτα σιγουρευτεί αν όντως θέλεις στη ζωή σου τόσο «βαθιά». Για να διορθώσεις αυτό το σφάλμα, αρκεί να περιορίσεις τις σπασμωδικές κινήσεις και αποφάσεις και να αρχίσεις να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου, χωρίς να τον πιέζεις και τον «σπρώχνεις».

 

Ιχθύς 

Νιώθεις ότι βρήκες τον έρωτα της ζωής σου και ότι είσαι ο πρωταγωνιστής ρομαντικής υπερπαραγωγής, που θα έχει συναίσθημα και happy end! Το σφάλμα σου, φίλε Ιχθύ, είναι πως όταν ερωτεύεσαι, εξιδανικεύεις τα πάντα. Εξιδανικεύεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, ακόμα και τα συναισθήματά σου! Όλο αυτό το πανέμορφο σενάριο που στήνεις στο μυαλουδάκι σου, σε κάνει γρήγορα να προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και άθελά σου πληγώνεσαι, γιατί είναι σαν να ξυπνάς από ένα όμορφο όνειρο, το οποίο δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η συμβουλή των άστρων λοιπόν, είναι να φροντίζεις να προσγειώνεσαι, για να αποφεύγεις τα λάθη.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στοinfoopillowfightss.gr και μπες στη μεγαλύτερηαρθρογραφικήή ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου