Πότε δεν ξέρεις πώς θα συμπεριφερθούν, πώς θα αντιδράσουν και πώς εσύ πρέπει να τους φερθείς, αφού τίποτα δεν είναι στάνταρ. Άλλες φορές θυμώνουν εύκολα, άλλες κάνουν πλάκα κι άλλες αδιαφορούν τελείως. Τα παρακάτω ζώδια είναι εντελώς απρόβλεπτα σε ό,τι έχει να κάνει με τις συναισθηματικές τους αντιδράσεις γι’ αυτό χρειάζονται και προσοχή!

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γνωστός για τις εναλλαγές στη διάθεσή του, για το πόσο κυκλοθυμικός κι ευαίσθητος είναι. Τη μία γελάει και την άλλη μπορεί να κλαίει. Και άντε εσύ τώρα να βγάλεις άκρη με το τι συμβαίνει στο μυαλό του. Πληγώνεται εύκολα. Ακόμα και από ένα βλέμμα που μπορεί να θεωρήσει ότι ήταν «στραβό». Όλα είναι θέμα της δικής του οπτικής και του πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Μια σκέψη είναι αρκετή για να τον κάνει είτε να χαρεί, είτε να τα βάψει μαύρα.

 

Αν ψάχνεις τρόπο να κατανοήσεις τα ζώδια λίγο καλύτερα στον έρωτα,

κάνε κλικ εδώ και βρες την απόλυτη εγκυκλοπαίδειά τους!

Κριός

Ο Κριός είναι παρορμητικός. Δε σκέφτεται πριν αντιδράσει και όλες του οι κινήσεις είναι εντελώς αυθόρμητες και αψυχολόγητες. Κάνει αυτό που νιώθει εκείνη τη στιγμή, ακόμα και αν είναι το μεγαλύτερο λάθος, το οποίο και θα μετανιώσει στη συνέχεια. Ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης και αυτό τον κάνει να γίνεται ακόμα πιο έτοιμος για το οτιδήποτε και να φωνάζει «αέρα» ορμώντας στο πεδίο της μάχης.

 

Σκορπιός

Από τα πιο ασταθή συναισθηματικά ζώδια είναι ο Σκορπιός. Μπορεί να είναι καλά και χαρούμενος και σε μία στιγμή να «σκοτεινιάσει» και να μη μιλιέται. Και είναι κλειστός χαρακτήρας γενικά, οπότε δύσκολα θα καθίσει να σου πει τι του συμβαίνει και τι τον απασχολεί. Όπως και ο Καρκίνος, έτσι και ο Σκορπιός, με μία σκέψη και μόνο που θα κάνουν μπορεί να διαλυθούν ψυχολογικά. Γενικά το ζώδιο αυτό είναι των άκρων και πολλές φορές πάει από το ένα συναίσθημα στο άλλο σε χρόνο dt.

 

Τοξότης

Όπως και ο Κριός, έτσι και ο Τοξότης είναι λίγο της φούριας. Βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα και θέλει να τα κάνει όλα στη ζωή του σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Επιδιώκει να εξερευνά, να μαθαίνει και συχνά παρασύρεται από τα συναισθήματά του. Έχει αυτήν την τάση της επέκτασης μέσα του, μιας και κυβερνήτης του είναι ο Δίας, οπότε είτε χαίρεται με κάτι, είτε λυπάται με κάτι, το συναίσθημα αυτό μεγεθύνεται και τον κατακλύζει. Είναι απρόβλεπτος γενικά και πολλές φορές η προσοχή του αποσπάται.

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι γνωστό ότι πολλές φορές είναι χαμένος στον κόσμο του. Ονειροπολεί ενώ είναι ξύπνιος. Είναι τόσο ευαίσθητος και συναισθηματικός που τα παίρνει όλα κατάκαρδα. Νιώθει συνεχόμενα πληγωμένος από τη συμπεριφορά των γύρω του και αδικημένος. Και αυτό είναι που τον κάνει να μην μπορεί να μείνει για πολύ ώρα χαρούμενος. Έχει μεγάλες μεταπτώσεις στη διάθεσή του και οι εναλλαγές αυτές μπορεί να τρελάνουν τους γύρω του.

Πηγή