Ο Ερμής στην Παρθένο κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζουν όψη Αντίθεσης την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 κι είναι ώρα να προσγειωθούμε!Παρασυρόμαστε σε ουτοπίες, εξιδανικεύσεις, πολλά ψέματα και παραπλανήσεις. Η ατμόσφαιρα της καθημερινότητας, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές επαφές, είναι αβέβαιη κι αμφίβολη, η επικοινωνία ανέντιμη και διόλου ξεκάθαρη κι οι επαφές μας χαρακτηρίζονται από εξαπατήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις. Αν δεν προσγειώσουμε άμεσα τις προσδοκίες μας, θα μας προσγειώσουν αυτές απότομα και θ’ απογοητευτούμε. Επηρεάζονται κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια ή ωροσκόποι (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς), ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

 

ΚΡΙΟΣ

Φρόντισε την ξεκούρασή σου αλλά και την καλή υγεία σου που έχεις αφήσει στην τύχη της. Το σώμα σου σού στέλνει σήματα! Επιπλέον, κινδυνεύεις να εκτεθείς επαγγελματικά λόγω απρόσεκτων λαθών, γι’ αυτό να είσαι έντιμος και προσεκτικός.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ωραιοποιείς τα πάντα στον έρωτα, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και μην πιστεύεις σε μεγάλα κολακευτικά λόγια, απλώς για να ικανοποιήσεις το «εγώ» σου! Οι περισσότεροι που είναι δίπλα σου θα φύγουν με το πρώτο φως του ήλιου. Να δεις καθαρά ποιος σε νοιάζεται και ποιος είναι εκεί για φιγούρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην παρασύρεσαι σ’ έναν παλιό έρωτα, γιατί θα πληγωθείς! Επίσης, να είσαι οπωσδήποτε έντιμος απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους αλλά και ταυτόχρονα υποψιασμένος μαζί τους!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσεχε πολύ τις μετακινήσεις και την οδήγησή σου, όπως επίσης και την τάση σου να πιστεύεις ό,τι σου λένε, να μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και να λες ψέματα. Θα υπάρξουν απογοητευτικές αποκαλύψεις.

 

ΛΕΩΝ

Πρόσεχε πολύ τη διαχείριση των οικονομικών σου, αλλά και τους χειρισμούς σου στον συναισθηματικό τομέα, αφού πιστεύεις ότι τα πάντα πάνε καλά και βολεύεσαι λανθασμένα. Επίσης ένα θέμα υγείας θα σε σοκάρει και θα πρέπει να το πάρεις ψύχραιμα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απόφυγε τα ψέματα, διότι κινδυνεύεις από απογοητευτικές αποκαλύψεις. Μην εμπιστεύεσαι τυφλά ό,τι ακούς από τους γύρω σου και παράμεινε επιφυλακτικός σε οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση κι επαφή. Καλύτερα να μην κάνεις καμία συμφωνία αύριο.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην παρασύρεσαι από συναισθήματα κι ευαισθησίες, γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά τις καταστάσεις. Απόφυγε οπωσδήποτε απαγορευμένους και παρασκηνιακούς έρωτες που θα σε πληγώσουν χωρίς να φταις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ορισμένοι φίλοι ίσως σε απογοητεύσουν τώρα, αφού στηρίχτηκες σε ψεύτικα λόγια κι υποσχέσεις τους που σύντομα θα καταλάβεις πως δεν ήταν ποτέ ειλικρινείς. Μην κάνεις μεγάλα απατηλά όνειρα, χωρίς πρώτα να βάλεις βάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απόφυγε οποιαδήποτε συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα, διότι θα απογοητευτείς ή δε θα καταφέρεις ν’ ανταπεξέλθεις σε αυτά που εσύ θα υποσχεθείς, χαλώντας την καλή κοινωνική σου εικόνα. Καλύτερα να κάνεις ένα βήμα πίσω διότι δεν είναι μια όψη που σε συμφέρει για να κάνεις μεγάλες κινήσεις και να πάρεις ρίσκα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχονται απογοητεύσεις όσον αφορά ένα ταξίδι, μία μετακίνηση ή κάποια επαφή που είχες στο πρόγραμμα λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και των τεράστιων προσδοκιών σου. Μια αναποδιά θα σε ρίξει εντελώς εκτός του σχεδίου σου, γι’ αυτό κατάστρωσε καλύτερε ένα σχέδιο Β’.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματικά, οδηγείσαι σε ψευδαισθήσεις και δεν κρίνεις σωστά τις καταστάσεις και προθέσεις των άλλων. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται, η οικονομική σου διαχείριση που πάει από το κακό στο χειρότερο!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η συντροφική σου ζωή κρύβει πολλά μυστικά και ψέματα, είτε από εσένα, είτε από το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Να είσαι συνετός, έντιμος αλλά και προσγειωμένος, γιατί έρχονται απογοητεύσεις.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!