Κατά την διάρκεια του Φθινοπώρου ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος από τις 14 έως τις 3 Νοεμβρίου 2020. Η ανάδρομη πορεία ξεκινά από την 11η μοίρα του Σκορπιού, και ολοκληρώνεται στις 25η μοίρα του Ζυγού. Στο ζώδιο του Ζυγού ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος από τις 28/10 έως τις 3/11.

Σε αυτή την περίοδο του έτους θα βρεθούμε σε μία περίοδο ενδοσκόπησης, αλλά και εσωστρέφειας. Με τον Ερμή ανάδρομο από το Σκορπιό, η σκέψη γίνεται αρκετά πιο εσωτερική, θα είναι διάχυτη η διάθεση για απολογισμό και αναθεώρηση, η σκέψη όμως πολλές φορές θα επικεντρώνεται με μεγάλη επιμονή στο παρελθόν, σε δύσκολες καταστάσεις ή προβλήματα, ενώ θα αναβλύζουν τα απωθημένα, οι φόβοι αλλά κάποιες στιγμές και τα αρνητικά ένστικτα. Στις 20 Οκτωβρίου με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού (9η μοίρα) θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεχτικοί τόσο στη χρήση του λόγου όσο και στις μετακινήσεις μας. Αιφνίδιες αντιπαραθέσεις, αλλά και δυνατά σοκαρίσματα αποτελούν αυτό το διάστημα «πρόκληση». Θα υπάρξουν όμως και ξαφνικές αποκαλύψεις για υποθέσεις του παρελθόντος, όπου τώρα θα έρθει στο φως της επιφάνειας η αλήθεια. Πιο προσεχτικοί αυτή την ημέρα θα πρέπει να είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Στη συνέχεια, η ανάδρομη πορεία του Ερμή, επηρεάζει περισσότερο τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Κόντρες, Αντιπαραθέσεις, Ασυμφωνίες έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω στην επαφή μας με τους ανθρώπους που συνδεόμαστε στενά. Δε θα λείπει όμως αυτή την περίοδο και η αναβλητικότητα, η αναποφασιστικότητα και τα διλήμματα. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο (1/11 ) στη 26η μοίρα, έτσι λοιπόν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) αυτό το διάστημα θα ανταλλάξουν λόγια βαριά, θα οδηγηθούν σε οριστικές ρήξεις και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, λόγω χρόνιων καταστάσεων.

Τα Ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τον Ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό και το Ζυγό: Η επιρροή είναι έκδηλη σε όλους μας, ως τις 28/10 η επιρροή είναι πιο αισθητή στους Ταύρου, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Στην συνέχεια από τις 28/10 ως τις 3/11 επηρεάζονται πιο στενά οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

 

Ερωτική Επανασύνδεση

Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στο Ζώδιο του Σκορπιού από 14 έως 27 Οκτωβρίου 2020 και στο Ζώδιο του Ζυγού από 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2020. Και τα ερωτικά πισωγυρίσματα, ξεκινούν! Γενικώς, στον τομέα του έρωτα αλλά και του χρήματος κυρίως, οι αποφάσεις δεν ενδείκνυνται και τα μπερδέματα ή οι καθυστερήσεις θα είναι πολλές. Τα νέα ξεκινήματα απαγορευμένα όπως και οι καινούργιες γνωριμίες, δεν θα είναι κι ό,τι καλύτερο.

Ωστόσο η ερωτική ζωή των Ζωδίων της Γης και του Νερού του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, όπως και των Ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, ευνοείται ιδιαίτερα, ιδίως αν θέλουν επανασύνδεση, αφού έρχονται μηνύματα, επαφές και συναντήσεις με άτομα του ερωτικού -και όχι μόνο- παρελθόντος!

Ταύρε, Καρκίνε και Σκορπιέ του 1ου και του 2ου δεκαημέρου και Κριέ, Ζυγέ και Υδροχόε του 3ου δεκαημέρου η επανασύνδεση είναι εδώ. Να είσαι έτοιμος για το «Ξανά Μαζί».

 

Παρθένε, Αιγόκερε και Ιχθύ του 1ου και του 2ου δεκαημέρου και Δίδυμε, Λέοντα και Τοξότη του 3ου δεκαημέρου έρχονται μηνύματα, επαφές, νέα, ειδήσεις, αλλά και συναντήσεις με άτομα του ερωτικού παρελθόντος.

 

Τοξότη και Κριέ του 1ου και του 2ου δεκαημέρου και Σκορπιέ και Ιχθύ του 3ου δεκαημέρου θα βρεθείτε ερωτικά με πρώην ζώντας ένα απωθημένο και απόλυτα παθιασμένο σκηνικό!

 

Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ και Υδροχόε του 1ου και του 2ου δεκαημέρου και Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε και Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου, άσε τα παλιά! Οι ευκαιρίες για κάτι καινούργιο, θα είναι σαφώς περισσότερες και πιο σημαντικές! Κάνε βήματα μπροστά και απόλαυσε το! Όχι βήματα πίσω!

 

 

Πηγή