Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει τη θετική γωνία τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, προσφέροντας την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας και να απολαύσουμε εκπλήξεις κι ανεμελιά.

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού:

-Αισθανόμαστε απελευθερωμένοι από δυσκολίες ή καταστάσεις που μας πίεζαν
-Σπάμε τα δεσμά της ρουτίνας
-Λειτουργούμε αυθόρμητα κι απολαμβάνουμε την ελευθερία και την αυθεντικότητα
-Βλέπουμε τις καταστάσεις κάτω από μια διαφορετική οπτική γωνία
-Έχουμε την ευκαιρία για δικτύωση, γνωριμίες, αλλά ευνοούνται κα οι ομαδικές εργασίες
-Έχουμε ξαφνικές αναλαμπές
-Τολμάμε σε αλλαγές και παίρνουμε στα ρίσκα μας
-Δεχόμαστε εκπλήξεις

 

ΚΡΙΟΣ: Μη φερθείς επιπόλαια και χωρίς αυτοέλεγχο στον έρωτα! Μην εκνευρίζεσαι και μην επαναστατείς χωρίς αιτία. Θα έχεις απρόσμενες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, ευεξία κι ενέργεια. Μην τη σπαταλήσεις σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχεις εκεί που δεν το περιμένεις, ερωτική τύχη, ερωτικές εκπλήξεις κι απρόσμενες κατακτήσεις, διασκέδαση κι ερωτικές εξομολογήσεις. Οικογενειακά θέματα που θα προκύψουν αναπάντεχα, θα φέρουν εντάσεις μέσα στο σπίτι. Μην παρασύρεσαι σε έρωτες του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απολαμβάνεις ψυχική ανανέωση, απρόσμενη χαρά σε σπίτι κι οικογένεια και ξαφνική επιστροφή προσώπου από το παρελθόν. Το κοινωνικό σου περιβάλλον θα σε αιφνιδιάσει κι εσύ οφείλεις να κάνεις υπομονή, χωρίς να προκαλείς εκρήξεις και καβγάδες. Πρόσεξε πολύ μετακινήσεις και κουτσομπολιά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώνεται αναπάντεχα η κοινωνική σου ζωή κι έρχονται απρόσμενα μηνύματα, συναντήσεις και τηλεφωνήματα. Θα έχεις οικονομικές κι ερωτικές ανατροπές, εντάσεις και τάσεις φυγής από τη σχέση σου.

 

ΛΕΩΝ: Θα έχεις απρόβλεπτες κι ουρανοκατέβατες απογοητεύσεις από γεγονότα αλλά και πρόσωπα. Πρόσεχε τις αντιδράσεις σου και τον υπερβολικό θυμό σου, γιατί έρχονται μεγάλες ρήξεις. Θα έχεις ξαφνική οικονομική εύνοια, συναισθηματική χαρά κι αυξημένη αυτοεκτίμηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποια αναπάντεχα γεγονότα θα σε αναστατώσουν ψυχικά. Μην παρασύρεσαι σε παράλληλες σχέσεις ή ερωτικές ιστορίες δίχως προοπτική. Έρχονται χαρούμενες ειδήσεις και ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα σε κάθε τομέα της ζωής σου και σε κάθε διαπροσωπική σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ: Κάποιοι φίλοι θα σε φέρουν στα όριά σου κι ίσως υπάρξουν ρήξεις μεταξύ σας. Μην πας τσαμπουκαλεμένος χωρίς λόγο! Απόφυγε τα έξοδα και διαχειρίσου έξυπνα τα οικονομικά σου. Θα έχεις συναισθηματική και ψυχική ανανέωση, απαλλαγή από άγχη και φοβίες κι εύνοια σε παρασκηνιακές σχέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρόσεξε πολύ παρορμητικά λάθη ή συμπεριφορές στον τομέα της καριέρας. Οι ρήξεις θα βλάψουν την καταξίωση και την εικόνα σου. Απολαμβάνεις θετικές εξελίξεις στον φιλικό τομέα, νέες ευχάριστες γνωριμίες κι ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείς να αναμένεις απρόσμενες επιτυχίες στον τομέα της καριέρας και βελτίωσης κοινωνικής εικόνας. Πρόσεξε πολύ τη συμπεριφορά σου απέναντι σε επαφές κι επιπλέον, πρόσεξε τις μετακινήσεις σου. Το άγχος σου θα είναι έντονο και μπορεί να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου στις επαφές σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξαφνικά έκτακτα έξοδα, φουσκωμένοι λογαριασμοί κι υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν σε κάνουν να βρίσκεσαι σε πανικό. Η νευρικότητα στην ψυχολογία σου θα είναι έντονη. Η όψη αυτή θα φέρει κι εκκεντρικές συναισθηματικές αποκαλύψεις. Θα έχεις αισιοδοξία, απρόσμενες συναντήσεις, γνωριμίες, ευχάριστες μετακινήσεις κι επαφές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα απολαύσεις ερωτικές στιγμές, απρόσμενη οικονομική ευημερία και πραγματοποίηση μιας μεγάλης ερωτικής επιθυμίας. Επίσης, μη χάνεις την υπομονή σου και την αυτοσυγκράτησή σου με το ταίρι σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου κι ακολούθησε την τάση σου για ερωτική ανεξαρτησία.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Χορταίνεις ευκαιρίες για τη βελτίωση της συντροφικής ζωής, ερωτικές εξομολογήσεις και προτάσεις ή και νέα σχέση. Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα, θα σε αποσυντονίσουν και θα προκαλέσουν τον εκνευρισμό σου. Όχι στις διατροφικές υπερβολές!

 

Πηγή: Oroskopos