Η σ3ξουαλική συμβατότητα μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί, όμως σίγουρα μας βοηθάει το γεγονός ότι τα γενικά χαρακτηριστικά και η ιδιοσυγκρασία ενός ατόμου μπορούν να προβλεφθούν χρησιμοποιώντας το ζώδιό του. Ασφαλώς, χρειάζεται να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες της προσέγγισης κάθε ζωδίου, επειδή κάθε ζώδιο ανταποκρίνεται στις σ3ξουαλικές εμπειρίες με διαφορετικό τρόπο, όμως υπάρχουν και κάποιες δεδομένες αλήθειες. Όπως, ας πούμε ποια ζώδια κάνουν το καλύτερο στομ@τικό.

 

Λέων

Ένα από τα καλύτερα ζώδια στον τομέα στομ@τικό σ3ξ είναι οι Λέοντες. Ο Λέων λατρεύει να αναλαμβάνει την ευθύνη στην κρεβατοκάμαρα κι είναι ένας φλογερός, παθιασμένος εραστής. Δε θα σταματήσουν, λοιπόν, μπροστά σε τίποτα για να κάνουν τον εραστή τους να νιώσει ξεχωριστός όταν βρίσκονται στο κρεβάτι. Αυτό το ζώδιο φημίζεται για το ότι είναι ένας ευγενικός giver, που λαμβάνει υπόψη του τις ανάγκες των συντρόφων του.

 

Παρθένος

Το αργό, αισθησιακό και παθιασμένο στομ@τικό είναι ο ορισμός ενός Παρθένου. Επιδιώκουν την τελειότητα. Διασκεδάζουν και διεγείρονται πνευματικά. Οι Παρθένοι καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να δημιουργήσουν μια ζεστή και σαγηνευτική ατμόσφαιρα την ώρα που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ταίρι τους και προσπαθούν συνεχώς να κερδίζουν τους εραστές τους.

 

Zυγός

Αν σε κάτι οι Ζυγοί είναι φανταστικοί, τότε αυτό σίγουρα είναι το στομ@τικό σ3ξ. Είναι μάστορες, μάλιστα, της τεχνικής του δούναι και λαβείν, κοινώς του 69. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι στο να εκπληρώνουν ακόμα και οι πιο κρυφές φαντασιώσεις των εραστών τους και κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί έναν Ζυγό. Έχουν τη δύναμη να εκπληρώσουν τις πιο τρελές φαντασιώσεις κάποιου. Είναι, παρ’ όλα αυτά, αρκετά παραδοσιακοί στον τρόπο που επιλέγουν να γλείψουν κάποιον κι απολαμβάνουν μια ωραία συνεδρία στομ@τικού στην ασφάλεια του κρεβατιού τους.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ικανός να σε βάλει κάτω και να σε κάνει να παρακαλάς να σε τελειώσει με το στόμα του. Ο Σκορπιός, ένα ζώδιο που έχει να κάνει με τη διεκδικητικότητα και το να δοκιμάζει νέα πράγματα στο κρεβάτι, δε θα μπορούσε να μην είναι καλός στο στομ@τικό. Το μεγάλο Ο, άλλωστε, είναι το αγαπημένο των Σκορπιών. Οι σ3ξουαλικές τους περιπέτειες είναι μια καταπληκτική μέθοδος για να δείξουν τα ταλέντα τους και αυτό το είδους σ3ξ είναι ένα από τα πιο δυνατά τους χαρτιά.

 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μπορεί να μην είναι οι πιο περιπετειώδεις άνθρωποι σε γενικές γραμμές, αλλά τους αρέσει να μαθαίνουν, κάτι που είναι χρήσιμο αν θέλετε να περάσετε τη νύχτα μαζί τους, με το κεφάλι τους ανάμεσα στα πόδια σας. Όλοι τους προσπαθούν να υπερέχουν σε ό,τι κάνουν, συμπεριλαμβανομένης του στομ@τικού σε εσάς. Θα δώσουν μεγάλη προσοχή στις προτιμήσεις σας στην κρεβατοκάμαρα και θα έχουν ό,τι τους πείτε κατά νου για την επόμενη φορά.