Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία και τις σταθερές σχέσεις αλλά και τις καινούργιες γνωριμίες. Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στις εξιδανικεύσεις, τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα απτά γεγονότα. Για να παρθούν σωστές αποφάσεις θα πρέπει ο τρόπος σκέψης να είναι ρεαλιστικός, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική. 

Σε θέματα επαγγελματικής κι οικονομικής φύσης εφικτές θα πρέπει να είναι οι προσδοκίες, τα μεγάλα σχέδια θα πρέπει να πατούν πάνω σε μία σταθερή βάση, ελλοχεύει κίνδυνος για υπεραισιοδοξία. Θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, ωστόσο έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις χειριστικές συμπεριφορές.

Κριός

Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, να βγείτε από τις αγχωτικές σκέψεις και ν’ ανανεωθείτε ψυχολογικά. Σε θέματα επαγγελματικής κι οικονομικής φύσης συντονιστείτε, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για επαφές και γνωριμίες γι’ αυτό κινηθείτε αυθόρμητα.

Ταύρος

Σε θέματα επαγγελματικής κι οικονομικής φύσης δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τερματίσετε καταστάσεις που σάς δημιουργούν άγχος. Απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να εντοπίσετε ποια άτομα αξίζουν την εμπιστοσύνη σας και ποια όχι. Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες κι επαφές.

Δίδυμοι

Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις αποφύγετε τη βιασύνη και την ανυπομονησία. Τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

Καρκίνος

Οι ευάλωτοι χαρακτήρες, προσοχή να μη δώσετε έκταση στις αδυναμίες σας, οχυρωθείτε συναισθηματικά, προσπαθήστε να ενδυναμώσετε τις άμυνες σας. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως ν’ αναζητήσετε το ιδανικό ταίρι, προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις επιφανειακές ωραιοποιήσεις.

Λέων

Σε θέματα οικονομικής φύσης επικεντρωθείτε στην κατοχύρωση και στη σταθεροποίηση, συντονίστε τις ενέργειες σας, θα πρέπει να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά. Προσοχή στις σπατάλες και στις περιττές αγορές, δώστε έμφαση στη διαχείριση των εσόδων σας. Κοινωνικοποιηθείτε και να ξέρετε πως θα υπάρξουν ευχάριστες φιλικές επαφές που μπορεί να προκύψει μάλιστα μέσω αυτών μια νέα γνωριμία η οποία να καταλήξει σε μια μακροχρόνια σχέση. Ο έρωτας ενδεχομένως να σας χτυπήσει την πόρτα με τη σύνοδο αυτή και να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές στα ερωτικά σας.

Παρθένος

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, θα έχετε την ευκαιρία να φανερώσετε τα αισθήματα σας, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς και συστολές. Στα επαγγελματικά μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, αποφύγετε τις βιαστικές και σπασμωδικές ενέργειες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να καταλήξουν σε μια νέα σχέση.

Ζυγός

Αισιόδοξος και θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, κι η ανάγκη σας θα είναι να βγείτε απ’ την αδράνεια, τα συμβάντα θα σάς βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά κι επαγγελματικά. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις βιαστικές αποφάσεις, απαραίτητο θα είναι να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας, θα πρέπει να εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική.

Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι έμπνευση, φαντασία, δημιουργικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης διατυπώστε τις ιδέες σας, θ’ ακουστούν οι προτάσεις σας. Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε συναισθηματικά, αποβάλλετε την εσωτερική πίεση, κινηθείτε με χαλαρότητα και θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε έμφαση στο φλερτ και στη διασκέδαση.

Τοξότης

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά, να συνεννοηθείτε και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Ανάγκη σας θα είναι ν’ ανανεωθείτε και ν’ αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που σάς ασκούν αρνητική επιρροή. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία και στις κοινωνικές επαφές, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές.

Αιγόκερως

Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο κι αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας. Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί να κινηθείτε μεθοδικά κι όχι βιαστικά ή παρορμητικά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα κι ανανεωτικά, θα προκύψουν φιλικές επαφές.

Υδροχόος

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, αποφύγετε την αναβολή, τακτοποιήστε τις τρέχουσες εκκρεμότητες. Προσοχή στις προσδοκίες σας, καλό θα είναι ν’ αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις υπερβολές. Ευχάριστες θα είναι οι συναντήσεις κι οι συναναστροφές σας, θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα.

Ιχθύς

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συναισθηματισμός, συμπόνια, κατανόηση, τα συμβάντα θα σάς βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να βγείτε απ’ τις δύσκολες καταστάσεις. Απαραίτητο θα είναι ν’ αποστασιοποιηθείτε από χαρακτήρες που σας χαλάνε, προσπαθήστε να κινηθείτε με δυναμικότητα. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, προστατευτείτε από άτομα που σάς επηρεάζουν αρνητικά.

Πηγή: ezwdia