pillow897

Είναι κάποια ζώδια που λένε ακριβώς τι νιώθουν χωρίς να προσθέτουν, ή να αφαιρούν κάτι, ρισκάροντας να μείνουν μόνα, ενώ κάποια άλλα, που έχουν ταλέντο στις αερολογίες. Τάζουν λαγούς με πετραχήλια, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους κι ο έρωτας, ή μάλλον ο ενθουσιασμός τους, τά κάνει να υπόσχονται αγάπες και λουλούδια, ενώ με την πρώτη ευκαιρία τα παίρνουν όλα πίσω. Διαλέξαμε τα τέσσερα από αυτά και σας τα παραθέτουμε:

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι έξυπνο, ζωηρό, με σπιρτόζο βλέμμα, ζώδιο. Εντυπωσιακά επικοινωνιακό, με ευφράδεια λόγου. Μιλάει ακατάπαυστα, κάνοντας πολλές κινήσεις με τα χέρια. Μπορεί εύκολα να πείσει ότι αυτά που λέει, είναι πέρα για πέρα αληθινά, ότι τα εννοεί και τα αισθάνεται. Όταν ερωτεύεται, τάζει τον ουρανό με τα άστρα και κινεί γή κι ουρανό μέχρι να πιστέψεις ότι τα εννοείς, χωρίς σαφώς να πραγματοποιεί τίποτα απ’ όσα λέει. Εκείνη την ώρα τα πιστεύει, άσχετα αν στην πορεία δεν τηρήσει τίποτα από τα λεγόμενά του. Έχει τη φήμη του επιπόλαιου και την κρατάει σφιχτά!

 

ΖΥΓΟΣ
Είναι καλοντυμένο, καλοστημένο ζώδιο, με όμορφα χαρακτηριστικά. Είναι ελκυστικό και αρμονικό στους τρόπους και στη συμπεριφορά του. Φίνο με δυο λόγια. Είναι ο αναποφάσιστο, όμως, τόσο που θα τα ζυγίσει όλα από δω κι από κει, μέχρι να καταλήξει για το αν είναι ερωτευμένο. Αν του πουν ότι όντως είναι, (αφού δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα μόνο), τότε θα υποσχεθεί πολλά, περισσότερο από αυτά που μπορεί όντως να πραγματοποιήσει. Παρουσιάζει την ωραία πλευρά της ζωής, όπου όλα είναι τέλεια. Έχει τη φήμη του μπον βιβέρ, όμως στην πράξη δε θα πούμε πως δικαίως γιατί όλα τα αφήνει μισά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι αισιόδοξος, επεκτατικός, με αστείρευτο χιούμορ. Η χαρά της ζωής είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Το γοητευτικό του ύφος είναι ικανό να ρίξει ακόμα και τον πιο δύσπιστο για τις προθέσεις του. Ενθουσιάζεται ακόμα και με τα πιο ασήμαντα πράγματα. Είναι υπερβολικός σε όλες του τις αντιδράσεις και στα παχιά λόγια. Τάζει και τάζει και τάζει όταν ερωτεύεται, σαν να έχει μια δεξαμενή με τεράστια συναισθηματικά αποθέματα. Παραφουσκώνει τα λεγόμενά του και στο τέλος ξεφουσκώνουν σαν μπαλόνια στα μούτρα εκείνου που τον πίστεψε. Έχει τη φήμη του γκαφατζή, αφού από χαζομάρα του τελικά χαλάει τις σχέσεις του.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι γοητευτικός, ονειροπόλος και ρομαντικός τύπος. Θαρρείς πως έχει βγει μέσα από ένα παραμύθι με παλάτια, μάγισσες, πρίγκιπες και δράκους. Ο δράκος, βέβαια, βρίσκεται στις υποσχέσεις που δίνει όταν ερωτεύεται, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, που όμως, εννοεί όταν τα λέει, απλώς με παιδική αφέλεια δεν καταλαβαίνει ότι είναι μη ρεαλιστικά σενάρια που θα κληθεί κάποια στιγμή να ανακαλέσει. Υπόσχεται αιώνια πίστη, αγάπη κι αφοσίωση. Θεωρεί πως η απογείωση στον έβδομο ουρανό είναι γι’ αυτόν παιχνιδάκι. Στο τέλος, βέβαια, εξαφανίζεται χωρίς εξηγήσεις. Έχει τη φήμη του αναξιόπιστου και καθόλου αδίκως, θα έλεγε κανείς.

 

Πηγή