Όχι μόνο δε θα ήταν αρνητικά στην ιδέα αυτή, αλλά ένα ερωτικό τρίγωνο θα ήταν κάτι που θα τα ενθουσίαζε και θα τα εξίταρε. Και αυτό γιατί μιλάμε για άτομα που δε ζουν με βάση τα ταμπού της κοινωνίας, αλλά είναι ανοιχτόμυαλα και φυσικά ανοιχτά στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και να τ’ αναλύσουμε:

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που δεν αφήνει περιθώρια για ταμπού στη ζωή του. Ούτως ή άλλως βαριέται εύκολα σε μια σχέση μ’ ένα άτομο, οπότε αν υπήρχε και δεύτερο, τα πράγματα θα ήταν πιο διασκεδαστικά για εκείνον. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο. Ο Δίδυμος είναι ανοιχτόμυαλος, δεν έχει θέματα ζήλιας και κτητικότητας και σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν ευτυχισμένος. Θα ένιωθε πιο απελευθερωμένος.

 

Κριός

Οι Κριοί τείνουν να είναι περιπετειώδη, ενεργητικά και γεμάτα αυτοπεποίθηση άτομα που τους αρέσει να εξερευνούν νέες εμπειρίες και να ξεπερνούν τα όριά τους. Συχνά είναι πρόθυμοι να πάρουν ρίσκα κι έλκονται από την ιδέα να δοκιμάσουν νέα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Έτσι, είναι αρκετά πιθανό ένας Κριός να συμμετάσχει σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο, αν αυτό ταίριαζε με τις επιθυμίες του εκείνη την περίοδο και δεν ήθελε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο ο Κριός είναι περήφανος και δε θα ήθελε να νιώσει πότε πως περισσεύει.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ελεύθερο πνεύμα από τη φύση του. Είναι για να την ακρίβεια ο χίπης του ζωδιακού. Ένα ερωτικό τρίγωνο θα τον έκανε να νιώθει ακόμα πιο ελεύθερος και χαλαρός. Θα του έδινε χαρά χωρίς να τον «πνίγει» και δε θα ένιωθε ότι εγκλωβίζεται σε μια σχέση. Όπως και ο Δίδυμος, ο Τοξότης δεν έχει θέματα ζήλιας ή κτητικότητας και δε βγάζει ανταγωνισμό. Άμα του κάτσει ένα ερωτικό τρίγωνο, έκατσε και θα πει κι ευχαριστώ!

 

Υδροχόος

Όπως ο Δίδυμος και ο Τοξότης, έτσι και ο Υδροχόος είναι ανοιχτόμυαλος και δε ζει με βάση τα ταμπού της κοινωνίας. Θα έβλεπε με καλό μάτι ένα ερωτικό τρίγωνο και θα μπορούσε άνετα να περάσει καλά μέσα σ’ αυτό. Ο Υδροχόος δε θα ζήλευε σίγουρα αφού πιστεύει πως είναι αναντικατάστατος πάντα και παντού. Επίσης είναι της άποψης ότι κανένας δεν ανήκει σε κανέναν, οπότε μια χαρά θα τη ζούσε την όλη φάση του ερωτικού τριγώνου.

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι εκτιμούν την ισορροπία, την αρμονία αλλά και την ευχαρίστηση στις σχέσεις τους. Τείνουν να παραμένουν πάντα ανοιχτόμυαλοι και τους αρέσει να εξερευνούν νέες εμπειρίες. Μ’ αυτά τα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό ένας Ζυγός να σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός ερωτικού τριγώνου, αν αυτό τον έκανε να νιώθει άνετα κι ήρεμα με τα άτομα που είχε δίπλα του, αφού όπως ξέρουμε ο Ζυγός πρώτα βάζει το να έχει το κεφάλι του ήσυχο και μετά την καλοπέραση.

 

Όπως και να ‘χει η απόφαση για ένα ερωτικό τρίγωνα, μια σχέση ή οποιαδήποτε σ3ξουαλική δραστηριότητα θα πρέπει να βασίζεται στην αμοιβαία συναίνεση, την επικοινωνία και τον σεβασμό όλων των εμπλεκόμενων προσώπων κι αυτό είναι πολύ σημαντικό να το θυμόμαστε.

 

Πηγή