Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος για πρώτη φορά το 2024 στο ζώδιο του Κριού από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26 Απριλίου 2024.  Όπως κάθε φορά για τρεις εβδομάδες περίπου η ροή της κανονικότητας στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις διακόπτεται και δημιουργούνται καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και διάφορα άλλα ευτράπελα στην καθημερινότητά μας. Πολλά είναι αυτά που ξαναγίνονται πιθανά, όμως, και το να υπάρξουν επιστροφές και πισωγυρίσματα είναι από πολύ έως πάρα πολύ πιθανό. Ιδιαίτερα πρώην εραστές/ερωμένες με τους/ις οποίους/ες υπήρχε δυνατή ερωτική χημεία. Κάποια ζώδια είναι αρκετά χαλαρά ή επιρρεπή οπότε δεν αποκλείεται καθόλου το να γυρίσουν πίσω ή να δεχτούν να βρεθούν στο κρεβάτι με πρώην τους. Ποια είναι αυτά;

 

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς υπάρχει το «τώρα». Το «τότε» σαν έννοια και μόνο τους αφήνει παγερά αδιάφορους. Ζουν για τη στιγμή, οπότε δεν κάθονται να ασχοληθούν με παλιές αγάπες και να σκέφτονται πώς ήταν ή δεν ήταν με τον τάδε ή την τάδε. Κακίες ωστόσο δεν κρατούν κι αν τους προέκυπτε μια ερωτική συνεύρεση με πρώην που είναι δοκιμασμένος/η και καλός/η στο κρεβάτι δε θα ‘λεγαν όχι. Αλλά να το επιδιώξουν οι ίδιοι, ούτε καν. Αν τύχει έχει καλώς, αν όχι, γεια σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους Διδύμους όλα είναι ρευστά και έτσι τίποτα δεν αποκλείεται. Μπορεί να φύγουν, να κάνουν τη γύρα τους και να επανέλθουν με την ίδια ζέση που είχαν και πριν. Το κρεβάτι είναι το μόνο εύκολο είτε με νυν, είτε με πρώην, οπότε γιατί όχι; Στο κάτω-κάτω δεν είναι και γάμος, ούτε θεωρούν με το να ξαναγυρίσουν για μια νύχτα σε έναν/μια πρώην τους θα σημαίνει και επανασύνδεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι έχουν θέμα με το παρελθόν. Είτε γιατί δεν ξεπερνούν εύκολα τον/ην πρώην και θυμούνται συνεχώς κοινές στιγμές τους είτε γιατί έχουν το παράδοξο να ερωτεύονται πιο πολύ τον άνθρωπο που ήταν μαζί τους, μόλις χωρίσουν. Για τους πρώην είναι πιο εύκολοι στο να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους, αφού το γνώριμο τους γοητεύει. Ευχαρίστως θα το ξαναπήγαιναν από την αρχή, λοιπόν, αφού ακόμα και η ερωτική επαφή με τους πρώην τους είναι οικεία, οπότε θεμιτή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον Τοξότη δεν υπάρχει κακία. Ούτε μπορεί να κρατήσει, ούτε του κρατούν. Έχει αυτή την παιδικότητα αλλά και την ειλικρίνεια που τον κάνει να περνούν όλα όσα κάνει στο απυρόβλητο. Με τη λογική αυτή, εύκολα ενδέχεται να ξαναγυρίσει, μετά από καιρό όμως, και να ξαναδιεκδικήσει τον/ην πρώην του, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Αν δεν έχει τίποτα αξιόλογο ή είναι μόνος/η το τηλεφωνάκι του θα το κάνει και θα προσπαθήσει να καταφέρει και συνάντηση. Εσύ, πάλι, για να τον βρεις πρέπει να ψάξεις όλη τη χώρα, αφού κάπου θα βολοδέρνει.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Εδώ τα πράγματα δεν είναι ρευστά, είναι θολά. Μπορεί να έχει μια σχέση χρόνια, να μην περνάει καλά, να τον χωρίζουν και μετά να θέλει να ξαναγυρίσει ή να φεύγει και μετά να το μετανιώνει. Ένα είναι σίγουρο: πάντα φταίει ο άλλος. Με αυτό το σκεπτικό, δύσκολα κάποιος/α πρώην ξαναγυρίζει. Αυτός, πάλι, πιστεύει ότι η αγάπη όλα τα νικά και δεν υπάρχει ούτε εγωισμός, ούτε υπερηφάνεια, ούτε αξιοπρέπεια, αν θέλεις να ξανακερδίσεις κάποιον/α, οπότε το κάνει το πισωγύρισμα άνετα.

 

Πηγή: astrology.gr