Όποιος εργάζεται φέρει κι αποτελέσματα– αυτή είναι η διάθεση του Ιουνίου, που σε λίγες ημέρες ξεκινά, με την πρώτη εβδομάδα του να είναι ανάλαφρη, αναζωογονητική και γεμάτη καλή διάθεση.

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3 Ιουνίου και ο Δίας βρίσκεται ήδη σε αυτό, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να σταματήσει τη διασκέδαση και την καλοπέραση, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μας το χαλάσουν.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής εισέρχονται στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, φέρνοντας κάποιες δραματικές αλλαγές, ενώ στις 20 Ιουνίου όταν ο Ήλιος μετακινείται στον Καρκίνο, η ιδανική εποχή για οικογενειακές στιγμές ξεκινά.

Το τέλος του Ιουνίου, ωστόσο, θα είναι μια περίοδος σοβαρότητας και ηρεμίας, καθώς στις 29 Ιουνίου ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθείς.

Ας δούμε, όμως, ποια ζώδια είναι τα πιο τυχερά του μήνα:

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εννοείται ότι εσύ Δίδυμε του α’ δεκαημέρου είσαι από τους πλέον τυχερούς του Ιουνίου, καθώς μετά τον Ήλιο, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σου μαζί με τον Δία θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να σε ανεβάσουν επίπεδο, να βελτιώσουν την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Από την άλλη κι εσείς νιώθεις πιο απελευθερωμένος, με διάθεση να γνωρίσεις κόσμο και κοσμάκη και να ευχαριστηθείς τη ζωή σου, μετά την καταπίεση και τον περιορισμό του Κρόνου, που σου τραβούσε το αφτί σε κάθε σου προσπάθεια να απεγκλωβιστείς. Μετά τις 17/6, η Αφροδίτη, ο Ερμή και ύστερα ο Ήλιος θα μετακομίσουν στον 2ο οίκο σου, οπότε οικονομικά και ερωτικά θα έχεις το πάνω χέρι. Καθόλου άσχημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς να μην είσαι στα πάνω σου με Δία, Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, εσύ του α’ δεκαημέρου; Δεν είναι μόνο ότι είσαι από τους πιο δημοφιλείς κι όπου πας κάνεις πάταγο και τραβάς το ενδιαφέρον των ανθρώπων πάνω σου, είναι κι οι προτάσεις που θα πέφτουν βροχή, είτε για συνεργασία είτε για σχέση. Κι εσύ, δε θα έχεις πια εκείνον τον φόβο της δέσμευσης, αλλά θα τα βλέπεις πιο χαλαρά τα πράγματα. Βέβαια, μια επιπολαιότητα θα τη βγάζεις και στο μυαλό σου θα είναι καρφωμένο το «πέρνα τώρα καλά και μετά βλέπουμε». Από τις 17 του μήνα, που θα αρχίσουν να αριβάρουν Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος στον 8ο οίκο σου, τότε προετοιμάσου για μεγάλο πάρτι. Ειδύλλιο παίζει, χρήματα θα έρθουν κι ό,τι επιθυμείς αρχίζει να παίρνει σάρκα κι οστά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από ψυχολογία πετάς εσύ του α’ δεκαημέρου και αν το θεωρείς λίγο, σκέψου ότι η θετική ενέργεια και οπτική, η αισιοδοξία και η έλλειψη φόβων κι ανασφαλειών είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για να φτάσεις στην επιτυχία ή -τουλάχιστον- να νιώσεις ευτυχισμένος. Βέβαια, θα έχεις και τα τυχερά σου, έστω και στα κρυφά, με αφανείς ανθρώπους να σε στηρίζουν, ακόμα και έρωτες και τσιλημπουρδίσματα, έσοδα ή παροχές, που δε φαίνονται. Στο φως, θα αρχίσουν να βγαίνουν σιγά-σιγά, μετά τις 17 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη πάνω σου, μετά ο Ερμής και τελευταίος ο Ήλιος, δίνοντας το έναυσμα για ένα καλοκαίρι γεμάτο από πολλές πλευρές κι αρκετά ευχάριστο στο μεγαλύτερο μέρος του. Στις 21 και μετά στις 29 (ισχύει και για σένα του β’ και γ’ δεκαημέρου), θα κάψεις καρδιές και θα κερδίσεις το ενδιαφέρον όπου κι αν βρεθείς, οπότε φρόντισε να κυκλοφορήσεις εκείνες τις μέρες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιοδοξία και ανανέωση φέρνει ο Ιούνιος. Αυτός ο μήνας σου ζητά να αφήσεις πίσω το παλιό και να υποδεχτείς το νέο, με αυτό να συνεπάγεται την απομάκρυνση, όχι απαραίτητα από άτομα, αλλά και από μοτίβα και συμπεριφορές. Μια μεγάλη αλλαγή, κυρίως μέσα σου, θα συμβεί τον Ιούνιο. Αυτή η ψυχολογία που πλέον υιοθετείς προσελκύει κι άτομα που μέχρι πρότινος δε θα σκεφτόσασταν να συναναστραφείς, αλλά αυτό το αεράκι αλλαγής στη ζωή σου, σου αρέσει. Οι προτάσεις, κατά κύριο λόγο, ερωτικές θα πέφτουν βροχή. Βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων και της προσοχής, με τις προτάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά να είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Κι επειδή θετική σου ενέργεια προσελκύει τους σωστούς ανθρώπους, καθώς η αλλαγή στην ψυχολογία σου φαίνεται, όποια απόφαση πάρεις τώρα θα σου βγει σε καλό.

 

Πηγή: Astrology.gr