Η εποχή των εκλείψεων έχει μεταμορφώσει βαθιά τα ζώδια, ειδικά τον Κριό και τον Ζυγό. Ωστόσο, με τη σκληρή δουλειά έρχονται ανταμοιβές, τις οποίες θα βιώσουν από πρώτο χέρι, με τον Ερμή να φεύγει από την ανάδρομη πορεία του στον Κριό, στις 26 Απριλίου 2024. Για 5 ζώδια, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ξεκινήσουν κάτι νέο, ενώ θα φέρει σταθερότητα και καλή ενέργεια στη ζωή τους. Βρισκόμαστε στην εποχή του Ταύρου, πλησιάζοντας στο να νιώθουμε άφθονη ενέργεια, έτσι κι αλλιώς, οπότε νέα ξεκινήματα φέρνουν ελπίδα κι ευκαιρίες στον ορίζοντα.

 

Κριός

Η εποχή της έκλειψης έχει ταράξει τον κόσμο σας, που σημαίνει ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να ήταν αρκετά έντονος αυτή την εποχή του Κριού. Αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν και να χαλαρώνουν τώρα που η εποχή του Ταύρου έχει ξεκινήσει και ο Ερμής έχει μπει σε τροχιά. Μπορείτε να το σκεφτείτε αυτό ως την αρχή της νέας σας εποχής και μπορείτε να θέσετε αυτές τις βάσεις για να προχωρήσετε με σχέδια και να επανασυνδεθείτε με αυτό που είστε μέσα σας, πριν σας πλακώσουν οι αναποδιές. Μπορεί να είχατε ρίξει πολλές ευθύνες πάνω σας και αν καταφέρατε να τις χειριστείτε με επιτυχία, θα μπορούσατε να δείτε τους καρπούς της δουλειάς σας τώρα, να σας κλείνουν το μάτι. Η εποχή μπορεί επίσης να σας βοήθησε να εξελιχθείτε όσον αφορά το πώς βλέπετε τις σχέσεις. Το να αγκαλιάζετε την ανεξάρτητη πλευρά σας θα μπορούσε να προκύψει από αυτή τη διέλευση, οπότε ένας πιο χαλαρός και ίσως μη αποκλειστικός έρωτας έρθει στον δρόμο σας, για να περάσετε καλά.

 

Δίδυμος

Ο Ερμής βγαίνει από την ανάδρομη πορεία του στον Κριό ενισχύοντας την ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση, ενώ έμφαση θα δώσετε στις γνωριμίες στις συναναστροφές και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε και να πείσετε για τις καλές προθέσεις σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, αφού έτσι κι αλλιώς πρόσφορο θα είναι το έδαφος για βελτίωση κι αλλαγή. Διευρύνεται και ο κοινωνικός και φιλικός σας κύκλος, ενώ δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε είτε για λόγους επαγγελματικούς, είτε για λόγους ψυχαγωγίας. Θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε, δώστε έμφαση στις παρέες και να φλερτάρετε με ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

 

Καρκίνος

Οι κακές επικοινωνίες και οι καθυστερήσεις μπορεί να ήταν άφθονες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης αυτής, αλλά ακολουθώντας το βασικό σημάδι που έχετε βάλει για τη ζωή σας, ξέρετε ότι τίποτα δεν έρχεται εύκολα. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Κριού μπορεί να είχε την αίσθηση μέσα σας, ενός άγριου κι όχι τόσο ευγενικού ξυπνήματος. Ωστόσο, ξέρετε πώς να βάλετε πια τα πράγματα σε σειρά γιατί δεν κάνατε πίσω όταν υπήρξε μια πρόκληση. Τα πράγματα αρχίζουν λοιπόν να είναι εμφανώς πιο ήρεμα για εσάς, αφού η διέλευση έγινε στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σας και τώρα παίρνετε επιτέλους μια ανάσα. Θα μπορούσατε τώρα να έχετε καλύτερη δυναμική με συναδέλφους ή άτομα σε θέσεις εξουσίας. Οι άνθρωποι μαθαίνουν περισσότερα για τις ηγετικές σας ικανότητες και θα δουν την αξία σας. Όσο για τον έρωτα; Αυτός θα πρέπει λίγο ακόμη να περιμένει.

 

Ζυγός

Ζυγοί, αντέξατε και παλέψατε για τη νίκη. Και την κατακτήσατε. Ο ανάδρομος Ερμής και η ενέργεια της έκλειψης μπορεί να σας έκαναν να νιώθετε περισσότερο σαν Κριοί κατά τη διάρκεια αυτών των διελεύσεων. Το αποτέλεσμα της απευθείας στάσης του Ερμή, όμως, σε αυτή την όψη, θα είναι μια νέα εμπειρία για εσάς και θα σας φέρει τύχη και ηρεμία. Ταυτόχρονα θα σας κάνει να δείτε πόση δύναμη έχετε. Εάν οι σχέσεις σας, επίσης, είχαν πάρει την κάτω βόλτα μετά την έκλειψη Μαρτίου στο ζώδιό σας, μπορείτε να νιώσετε κάποια ανακούφιση τώρα με περισσότερη αγάπη για τον εαυτό σας και θάρρος για να διεκδικήσετε ό,τι αξίζετε. Ο Ερμής σας κάνει επίσης να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι για το τι σας περιμένει, αφού σε έναν μήνα, ο Δίας θα βρίσκεται στους Διδύμους, δίνοντας, συνδυαστικά, στα ζώδια του αέρα όσα επιθυμούν.

 

Αιγόκερως

Το να αγκαλιάσετε τη θετική ενέργεια είναι ένα δείγμα αυτής της διέλευσης καθώς ο κύκλος του Ερμή σας κάνει να επιστρέψετε στο σπίτι και να θέσετε τις βάσεις σας στην ασφάλεια και την καλή διάθεση που θα έχουν και οι γύρω σας αλλά κι εσείς. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θεραπεύσετε σχέσεις κι εντάσεις και να ασκήσετε μια πιο διπλωματική προσέγγιση. Οι εκλείψεις βοήθησαν να μάθετε από τα λάθη σας και να εξελιχθείτε τις τελευταίες εβδομάδες. Καθώς η ενέργεια κατακάθεται τώρα, θα δείτε πως έχετε μεταμορφωθεί και θα αποκαλύψετε την επιθυμία σας να βγείτε μπροστά, να πάρετε αποφάσεις και να θριαμβεύσετε. Η ενέργεια που θα έρθει τώρα στη ζωή σας θα σας φέρει σε ευθυγράμμιση με τη δημιουργική σας πλευρά, οπότε είναι η τέλεια στιγμή να αναθεωρήσετε τη δουλειά που κάνατε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας.

 

Πηγή: enikos.gr