Τα παρακάτω 5 ζώδια, που θα σου αναλύσουμε, είναι γεννημένα για τα δύσκολα. Ρίχνονται πρόθυμα στη μάχη και ξελασπώνουν τους πάντες, θα βάλουν πλάτη όταν σκοτεινιάσουν οι μέρες και δυσκολέψουν οι συνθήκες και μόνιμα είναι εκείνα που αναλαμβάνουν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, όταν όλοι οι υπόλοιποι την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

 

Κριός

Ο Κριός δεν θα φοβηθεί να λερώσει τα χέρια του και να πάρει την ευθύνη μιας κατάστασης. Εκεί που τα υπόλοιπα ζώδια θα νιώσουν ότι αδυνατούν να τα καταφέρουν, δεν έχουν το κουράγιο ή πολύ απλά κολλάνε να κάνουν το βήμα μπροστά, έρχεται ο Κριός κι αναλαμβάνει τα ηνία και μάλιστα με ευκολία. Είναι το ζώδιο εκείνο που θα βγει μπροστά και θα κάνει αυτό που λέμε τη βρώμικη δουλειά, χωρίς να υπολογίζει κούραση κι εμπόδια. Είναι γεννημένος για να υπερπηδάει δυσκολίες κι εμπόδια και μάλιστα λαμβάνει τρομερή ικανοποίηση από αυτό. Διαφορετικά παίζει και να βαρεθεί.

 

Λέων

Ένα ακόμα ζώδιο στο οποίο μπορείς να βασιστείς όταν τα πράγματα σκουρίνουν, είναι ο Λέοντας. Ζώδιο που ποτέ δεν κοιτάει το πρόβλημα, καθώς δε δέχεται ότι υπάρχει εξ αρχής. Μόνο λύσεις υπάρχουν που είτε δε βλέπουν οι άλλοι, είτε δε σκέφτηκαν καν. Τι σόι βασιλιάς θα ήταν, άλλωστε, αν δεν ήταν ικανός να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και φυσικά να κάνει αυτό που τα υπόλοιπα ζώδια αδυνατούν; Είναι αρχηγός, είναι ηγέτης, εμπνεύει τους γύρω του και μπορείς να βασιστείς πάνω του! Απλώς μόνο η δική του λύση είναι η σωστή. Μην μπεις στον κόπο να ψάξεις άλλη, δε θα τη δεχτεί έτσι κι αλλιώς.

 

 

Παρθένος

Όταν μιλάμε για δουλειά, οργάνωση, διεκπεραίωση κι εκτέλεση, ένα ζώδιο θα σου έρθει πρώτο στο μυαλό: ο Παρθένος. Όταν τα πράγματα ζορίσουν, το ζώδιο αυτό θα βγει μπροστά και θα φτιάξει πλάνο, θα βρει όλες τις πιθανές λύσεις, και θα τις βάλει σε σειρά από τη χειρότερη στην καλύτερη, μαζί με όλα όσα μπορούν να πάνε λάθος. Εκεί που τα υπόλοιπα ζώδια θα πελαγώσουν και θα μείνουν να κοιτούν, ο Παρθένος θα βάλει το μυαλό να δουλέψει, θα βρει εναλλακτικές και θα αναλάβει πρωτοβουλίες με μεγάλη επιτυχία.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το κατάλληλο άτομο για τις δύσκολες καταστάσεις, τα ζόρια. Έχει αντοχή, έχει επιμονή και θέληση και θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, όποιο κι αν είναι το κόστος. Απλώς κάτσε στη γωνίτσα σου και παρακολούθησέ τον να βγάζει για μια ακόμα φορά το φίδι από την τρύπα, να πηγαίνει μπροστά και κόντρα στο ρεύμα, να βρίσκει λύσεις εκεί που όλοι βρίσκουν πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι τον κατηγορούν για διάφορα, αλλά μπροστά στις ικανότητές του να φέρνει σε πέρας κάθε αποστολή, κανείς δεν έχει να πει τίποτα απολύτως!

 

Αιγόκερως

Εκεί που οι άλλοι σταματούν, ο Αιγόκερως συνεχίζει. Είναι γεννημένος για να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα. Όταν τα πράγματα ζορίσουν, χρειάζεσαι έναν άνθρωπο σαν αυτόν για να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει και να κάνει τις σωστές κινήσεις. Είναι ο κατάλληλος για να δώσει λύσεις και να ηγηθεί μιας ομάδας δίκαια κι αξιοκρατικά. Ξέρει να οργανώνει, να διοικεί, δεν το βάζει κάτω μπροστά στα όποια εμπόδια και φυσικά είναι υπομονετικός κι εργατικός. Θα κάνει τα πάντα για να βρει λύσεις στο όποιο πρόβλημα και να καταφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Πηγή