Article of the day: Η Κέλλυ Ιακωβίδου μας εξηγεί, γιατί στον χωρισμό επιβάλλεται ν’ ακούσεις Άντζελα. Δες εδώ!

defgr

Έρως ανίκατε μάχαν κι άλλα τέτοια για σήμερα, αφού τα ζώδια βγήκαν σεριάνι να ψάξουν την αγάπη. Ευτυχώς υπάρχει και το κάρμα για να μας φέρει κοντά με αυτούς που αξίζει να ζήσουμε τον απόλυτο έρωτα. Πάμε λοιπόν να δούμε τους συνδυασμούς που θα γράψουν τη δική τους ιστορία πάθους και έλξης.

 

Κριός
Ζώδιο της φωτιάς και σ’ αρέσει γενικά να παίζεις με τη φλόγα, Κριέ μου. Έντονος, αυθόρμητος, τολμηρός κι αισιόδοξος κι εδώ είναι που έρχεται ο σχολαστικός κι υπεύθυνος Παρθένος για να σε ισορροπήσει, σε μια σχέση κι έναν έρωτα που ξέρει πού πατά -χρειάζεσαι κι εσύ την ασφάλεια κάπου-κάπου. Επειδή, όμως, κι η δυσκολία σε γοητεύει εξίσου, στον παθιασμένο Σκορπιό βρίσκεις έναν καθρέφτη του εαυτού σου. Ζείτε μαζί τις αντιθέσεις, θα υπάρξουν τσακωμοί σίγουρα αλλά και δυνατά αισθήματα. Ο Ζυγός σου δίνει την ψυχραιμία του κι εσύ την έκρηξή σου, δένετε εντυπωσιακά. Απόφυγε Καρκίνους κι Αιγόκερους, υπερβολικά συγκρατημένοι για τα γούστα σου, θα βαρεθείς κι αν κάτι μισείς είναι η ανία.

 

Ταύρος
Γήινε Ταύρε μου, ρεαλιστής και προσγειωμένος, ξέρεις τις ανάγκες και τα «θέλω» σου. Η ισορροπία του Ζυγού σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι, τη συναισθηματική πληρότητα και την απόλυτη κατανόηση. Δεδομένο πως θα υπάρξουν κι εντάσεις αλλά βρίσκετε τρόπο να επικοινωνείτε κι αυτό τα σώζει όλα. Όσο όμως κι αν σ’ αρέσει να συνυπάρχεις αρμονικά, σε έναν Τοξότη βρίσκεις κυριολεκτικά το άλλο σου μισό. Εκείνος έχει ό,τι δεν έχεις εσύ, δίνει ένταση και τρέλα στη ζωή σου και μαζί βιώνετε την απόλυτη περιπέτεια. Ο Σκορπιός σου προσφέρει ασφάλεια αλλά δεν αργεί να βρει τρόπο να σε χειρίζεται. Ίσως απολαύσεις για λίγο τη σιγουριά, μα όταν ξυπνήσει ο δυναμισμός σου θα έχουμε πόλεμο. Μείνε μακριά από Λιοντάρια κι Υδροχόους, στους μεν σε εκνευρίζει η υπεροψία τους και στους δε η ονειροπόλησή τους.

 

Δίδυμοι
Ο πιο δύσκολος τύπος του ζωδιακού, αφού με όποιον κι αν σταθεί, πάντα κάτι θα λείπει για να ολοκληρωθεί η εικόνα. Ο δίδυμος ενθουσιάζεται δύσκολα, αποφασίζει ακόμα πιο δύσκολα και σπάνια είναι σίγουρος για την επιλογή του. Του αρέσει να εξερευνεί και να μαθαίνει γι άυτό και ερωτικά συμπίπτει με Τοξότες και Αιγόκερους, αφού καταφέρνουν και ερεθίζουν πρώτα το μυαλό του και μετά όλα τα υπόλοιπα. Είναι μεγάλο διεγερτικό για τους Διδύμους να ερωτεύεται πρώτα και κύρια το μυαλό τους. Ο Τοξότης θα εξερευνήσει όλα τα άγνωστα μαζί του, ενώ ο Αιγόκερως θα του μεταδώσει τη σοφία του. Όπως και να ‘χει, όταν καταλήξουν στο κρεβάτι, ό,τι έμαθαν θα το ξεχάσουν.

 

Καρκίνος

Αγαπημένα μας Καρκινάκια, ρομαντικές ψυχές της παρέας, όσο κι αν προσπαθείτε να το κρύψετε. Προσποιηθείτε όσο θέλετε πως είστε ανεξάρτητοι και κυνικοί, κατά βάθος θέλετε κάποιον που να σας αγαπάει και να σας θέλει ακόμα και στα χειρότερά σας. Εδώ που τα λέμε, δε ζητάτε και πολλά, σωστά; Θα συμφωνήσει μαζί σου και ο Ιχθύς, γιατί κι αυτός σαν γνήσιο ζώδιο του νερού, κάπου βαθιά έχει κρυμμένο και έναν πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Άσε που το σεξ μαζί του θα είναι και εξωπραγματικό. Κάτι η δική σου ευαισθησία, κάτι το δικό του πάθος, ε, έρχεται κρύος χειμώνας, ας μην το αναλύσουμε παραπάνω. Και οι Αιγόκεροι θα σας αγαπήσουν, θα σου προσφέρουν ασφάλεια και θα είναι εκεί να σας κρατούν σταθερούς όταν όλα γύρω αλλάζουν. Οι Κρίοι θα ταράξουν τα νερά σας, θα ξυπνήσουν πάθη και έρωτα, αλλά μαζί με αυτά ανασφάλειες και άγχη. Καλύτερα να τους αφήσετε να περάσουν με το πέρασμα του Δια.

 

Λέων
Σαν πύρινο στοίχειο θες κάτι να σ’ απογείωσει ή να σ’ εξουδευτερώσει. Και τα δύο θεμιτά στον έρωτα αρκεί να υπάρχει η εναλλαγή. Μακριά από γήινους μόνο διότι κι εσύ θα απηυδήσεις κι εκείνοι θα τα φτύσουν στο πρώτο κατοστάρι μαζί σου. Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι φαντάζουν -και είναι- οι ιδανικοί σου. Λατρεύετε εκατέρωθεν τις βαθιές αναλύσεις, τα ταξίδια νου και σώματος, στο κρεβάτι η ένωση είναι εξωπραγματική. Και με έναν Κριό ή ένα Λιοντάρι όμως γίνεται το γης μαδιάμ εντός κρεβατοκάμαρας, γιατί εκτός έχουμε μάχες κι όχι πάντα ευχάριστες. Τώρα κάποιοι λένε ότι και με τον Ιχθύ υπάρχει μια διαγαλαξιακή ένωση, πολύ φοβάμαι όμως ότι σύντομα θα ‘ρθει η ανία να διαψεύσει τη φημολογία.

 

Παρθένος
Για τα παρθενάκια μας, το προσγειωμένο και τακτικό μας ζώδιο έχουμε να πούμε πως είστε πολύ κοντά με τους ιχθύες και τους κριούς. Οι ιχθύες θα μαγέψουν κάθε παρθένο κι αυτό γιατί είναι τόσο αντίθετα και διαφορετικά ζώδια μεταξύ τους, που ισχύει γι’ άλλη μια φορά η γνωστή και δοκιμασμένη έλξη των ετερώνυμων. Μπορεί να μην είναι ο συντροφος της ζωής σου, σίγουρα όμως θα έχει να σου προσφέρει πάθος και φλογερό έρωτα, όσο κι αν κρατήσει. Από την άλλη, με τους κριούς έχεις μια αρμονία, δένετε γιατί είστε και οι δύο σταθερά και πειθαρχημένα ζώδια, οπότε μια ερωτική συνύπαρξη ανάμεσά σας δεν κρύβει εκπλήξεις ή συναισθηματικές ανατροπές. Αρκεί μόνο, να ξεκαθαριστούν οι ρόλοι από την αρχή, μην καταλήξετε να μαλώνετε για το ποιος είναι ο αρχηγός του σπιτιού.

 

 

Ζυγός
Ζυγέ σαν ιδεαλιστής κι ονειροπόλος έλκεσαι μαγνητικά απ’ τον Ιχθύ με τον οποίο απολαμβάνεις κοινές φιλοσοφίες. Η σχέση σας θα ναι γλυκιά και ρομαντική αλλά δε θα της λείπει καθόλου το πάθος που όσο κι αν διαμηνύεις ότι στην υπερβολική του δόση δεν το αντέχεις καταβάθος το λαχταράς. Πολύ καλά μπορείς να τα πας και με τον γήινο Ταύρο που θα σου δίνει συχνά τη λύση όταν θα σε πιάνουν οι υπερξιακές σου αναζητήσεις. Σεξ με τον Τοξότη θα σου μείνει αξέχαστο όπως κι η όλη επικοινωνία σου. Δεν υποσχόμαστε όμως το ίδιο και για τον Αιγόκερω.

 

Σκορπιός
Στο στοιχείο σου Σκορπιδάκι όταν μιλάμε για σχέσεις. Ή έτσι νομίζουν όλοι. Καρμικό σου ταίρι λένε ο Καρκίνος. Ισχύει• αν φυσικά καταφέρεις να τον βγάλεις από το καβούκι του κι αυτός να μην φοβηθεί κι αυτός το κεντρί σου. Η ευαισθησία του όταν έρχεται και δένει με το δυνατό σου πάθος, δημιουργούν μια ανεπανάληπτη ιστορία. Αν θες όμως ηρεμία, τάξη και ασφάλεια, μια σταθερότητα μεσ’ το χάος το δικό σου, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις απέναντί σου στο ζωδιακό, και να βρεις τον Ταύρο. Το καλύτερό σου κρεβάτι, και μια σχέση που μέσα στη ζωντάνιά του θα μπορέσει να ηρεμήσει κάθε φόβο σου. Μείνε μακριά μόνο από το γειτονάκι σου τον Ζυγό. Αστάθεια, αναποφασιστικότητα και μια γενικότερη αναστάτωση χωρίς λόγο και αιτία είναι ο συνδυασμός σας, ας μην το σκαλίζεις καλύτερα.

 

Τοξότης
Τοξοτάκια με τα βέλη σας, που όποιον χτυπάτε αυτός απευθείας κεραυνοβολείται από έρωτα και μετά τρέχει από πίσω σας, δεν ταιριάζετε με όλους. Το «ό,τι κινείται, εκτελείται» δεν ειπώθηκε για ‘σας, γι’ αυτό μην προσπαθείτε και να το ενστερνιστείτε. Έ ρε ένας Ζυγός που σας χρειάζεται για να σας βάλει στη θέση σας. Έτσι να σας γειώσει λίγο. Όχι, ότι κι οι Παρθένοι θα τα πήγαιναν άσχημα στο να σας βάλουν λίγο μυαλό. Άπαξ και μπλέξεις με Δίδυμο, θα είναι η πιο τρελή εμπειρία της ζωής σου. Αιθεροβάμονες κι οι δύο έτσι πως είστε, μια χαρά θα ταιριάξετε. Και οι Ιχθύες μπορούν να βγάλουν στην επιφάνεια τον τρυφερό σας εαυτό, έτσι γλυκούληδες και ήσυχοι που είναι. Μακριά από Σκορπιούς και Κριούς. Θα σας τρέχουν και δεν το ‘χετε συνηθίσει. Δεν μπορείτε να είστε με έναν άνθρωπο που έχει την ικανότητα να σας χειρίζεται, δεν το χωράει ο νους σας αυτό. Θέλετε να ‘χετε το πάνω χέρι σε όλα, και τα ζώδια που σας στερούν αυτή τη δυνατότητα, καλύτερα να μην μπλέξουν μαζί σας ποτέ. Γιατί τότε, η ζωή και των δυο σας θα γίνει από απόλαυση, κόλαση -και όχι το αντίθετο.

 

Αιγόκερως
Επιζητείς την ηρεμία και αυτό φαίνεται σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Έλκεσαι από ανθρώπους που αγαπάνε την περιπέτεια, που μπορούν να σε ξεσηκώσουν και να σου μεταδώσουν λίγη απ’ την τρέλα τους. Κριοί, Σκορπιοί και Τοξότες είναι ικανοί να σε απογειώσουν. Θα ζήσεις μαζί τους μοναδικές εμπειρίες, θα σε τρέχουν διαρκώς σε εκδρομές και ταξίδια. Κοινώς ξέχνα τα αδιάφορα Σαββατοκύριακα εντός σπιτιού. Όσο για τους Παρθένους και τους Ζυγούς, καλύτερα να μην μπλέξεις. Τόση ισορροπία στη ζωή σου, κάποια στιγμή θα πάθεις νευρικό κλονισμό. Χρειάζονται οι αντιθέσεις για να ευδοκιμεί μια σχέση.

 

Υδροχόος
Υδροχόε το κάρμα σου πάντα σε οδηγεί σε κάποιον που θα προσπαθήσει να τιθασεύσει αυτό το άπιαστο που αντιπροσωπεύεις. Κι όσο λες ότι δεν μπορείς εσύ τους περιορισμούς και τους ελέγχους τόσο καταφέρεις να έλκεσαι από εξουσιομανείς Κριούς, Τοξότες και Λέοντες λες κι αν δεν έχεις κάποιον να σε διεκδικεί διαρκώς δεν αντέχεις. Κι όμως με τους τρεις άνω τα πάτε περίφημα παρά τις διαφορές. Όπως πολύ καλά τα πας και με Σκορπιό κι ας μην το παραδέχεσαι. Τώρα με Παρθένο και τους άλλους αέρηδες δε βαστάτε για καιρό.

 

Ιχθύς
Το μικρό παιδί του ζωδιακού, εκείνο που πάντα έτσι κι αλλιώς ακολουθεί την καρδιά του και πάει όπου θέλει, έχει καλή σχέση με τα ζώδια του αέρα. Ερωτικά ταιριάζεις τέλεια με τα λονταράκια μας, αφού η εσωστρέφειά σου κουμπώνει με την εξωστρέφεια του Λέοντα και φτιάχνει μια ισορροπία. Από την άλλη δυναμικά παίζει το παιχνίδι του και ο Ζυγός, αφού κατέχει αρακτηριστικά που τον γοητεύει και ψάχνει στο σύντροφό του. Ο ζυγός θα μάθει σε έναν Ιχθύ πώς να υπάρχει μέσα στη σχέση, τι είναι η συντροφικότητα και η δέσμευση, ενώ από την άλλη το ψάρι μας, μόνο ψάρι δε θα είναι, καθώς θα δείξει με τη σειρά του τι εστί σεξουαλικότητα και παιχνίδι.