Ο Δίας μετακινείται στους Διδύμους και για τον επόμενο ένα περίπου χρόνο επηρεάζει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Γεγονός είναι ότι θα κινείται στο ζώδιο της αδυναμίας του ενισχύοντας την ανάγκη να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι είμαστε. Όμως δεν παύει να είναι ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μας ευνοήσει σημαντικά σε όλα τα επίπεδα. Η επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον βελτιώνεται σημαντικά και αυτό βοηθά να αποκατασταθούν σχέσεις που είναι καθοριστικές για εμάς. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία επίσης για να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες με γνώμονα την επαγγελματική μας εξέλιξη και όλα αυτά που μπορούν να αποδώσουν οι συνεργασίες που θα πετύχουμε.

Αγοραπωλησίες αυτοκινήτων και μέσων μεταφοράς θα βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να μετακινηθούμε σε κοντινές αποστάσεις. Ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις θα νιώσουμε ότι ανανεωνόμαστε και ότι παίρνουμε δύναμη για να λειτουργήσουμε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Η κοινωνική ζωή απογειώνεται καθώς προσκλήσεις και εκδηλώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμα και μας και μας προσφέρουν διασκέδαση και χαρά.

Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω ενισχύοντας τη διάθεση να ασχοληθούμε με επαγγελματικά ζητήματα που μπορούν να προσφέρουν κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση. Έχουμε τη δυνατότητα να συναναστραφούμε πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στην καριέρα μας και να μας βοηθήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων που έχουμε θέσει.

Απαραίτητο είναι να μη λειτουργήσουμε αυστηρά καθώς το έλλειμμα συναισθηματισμού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Η ενσυναίσθηση θα βοηθήσει να κατανοήσουμε τους γύρω μας και να λειτουργήσουμε ισορροπημένα όπου είναι απαραίτητο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε επίσης στις προσωπικές μας σχέσεις καθώς είναι εύκολο λόγω ελλείμματος χρόνου να υπάρξουν εντάσεις με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο λίγο πριν τα μεσάνυχτα βοηθά να επικοινωνήσουμε τις ανάγκες μας και να νιώσουμε ότι εκφράζουμε σκέψεις που μπορεί να καταπιέζουμε εδώ και καιρό. Είναι βέβαιο ότι οι γύρω μας θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό μας και αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στις σχέσεις.

 

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, μία βαθιά επιθυμία σου εκπληρώνεται μετά από υπομονή κι επιμονή! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που δεν είχες καταλάβει ότι ενδιαφέρεται για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» σε κτητικότητα και ζήλια και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα που θα έρθουν μέσα από τις πράξεις του συντρόφου σου– αλλά κι αισθησιακές στιγμές μαζί του.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είσαι πλέον ιδιαίτερα κοινωνικός. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να συζητήσεις ή να ζητήσεις κάτι από το σύντροφο, έχοντας σίγουρη επιτυχία! Οι συνθήκες σάς ευνοούν ιδιαίτερα και μπορείτε να βρείτε σπουδαίες λύσεις για τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες, ασταμάτητο φλερτ αλλά και πολλές αποκαλύψεις κρυφών θαυμαστών! Η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα!

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με το τρίγωνο Ερμή από τον Ταύρο, από εδώ και πέρα οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από τη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με τη σχέση σου και συναισθηματική ανανέωση! Απόφυγε όσο μπορείς, όμως, κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς. Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα θα είναι μάλλον απογοητευτικές, αφού θα πιστέψεις και πάλι στους λάθος ανθρώπους!

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον με μία νέα γνωριμία ή ίσως ακόμα και μία φιλία να μετατρέπεται σε έναν μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μετά από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο, να κάνετε το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους!

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα οφείλεις να δείξεις τη σοβαρότητα και την ωριμότητά σου, κυρίως όσον αφορά την κοινωνική σου εικόνα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μετά από σωστή επικοινωνία με τον σύντροφο! Σήμερα, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική ερωτική ημέρα, αφού θα πετύχεις μεγαλεπήβολα όνειρα που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται νέες αξιόλογες γνωριμίες κι ώριμο, αποτελεσματικό, φλερτ!

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα τέλος στα προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, η λάμψη και η γοητεία που αποπνέεις δε θα αφήσουν κανένα αδιάφορο! Έρχονται γνωριμίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και πολύ φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανέωση και τύχη χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό και, με συζήτηση, βρίσκετε λύσεις σε παλαιά και παροντικά προβλήματα!

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ τη σημερινή ημέρα, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες κι επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις τώρα μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα αρχή με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα γοητευτική και παθιασμένη, που ενδεχομένως να οδηγηθεί σε μία όμορφη, συναισθηματική, σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα συναισθηματική αλλά και παθιασμένη ημέρα με τον σύντροφο! Όσον αφορά τις συζητήσεις σας, μπορείς να τον πείσεις για τα πάντα, χωρίς όμως να γίνεις καταπιεστικός!

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία. Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι κι ομορφαίνεις, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα να βρεις το άλλο σου μισό, αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου σήμερα, αφού θα έχεις συντροφικότητα κι ηρεμία στον δεσμό σου με τον σύντροφο!

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, εσύ ετοιμάζεσαι για δράση! Αν είσαι δεσμευμένος, κακόμαθε χωρίς δεύτερη σκέψη με περιποιήσεις και φροντίδα τον σύντροφο! Μία απόλυτα συναισθηματική κι ήρεμη μέρα, που κυλά με αρμονία κι ισορροπία για τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες! Μάλιστα, ένας έρωτας πιθανόν να έρθει από το επαγγελματικό περιβάλλον!

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από τους γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτίωση της σχέσης σου με τον σύντροφο! Τα ερωτικά σου μπαίνουν σε νέα, βελτιωμένη, τροχιά! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα αλλά και την πιθανότητα έναρξης μίας νέας σχέσης! Λάμπεις κι είναι όλα τα φώτα πάνω σου!

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε,  επικεντρώνεσαι με κάθε τρόπο σε σπίτι κι οικογένεια! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, ακόμα σε απασχολεί και πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα και να πετύχεις επανασύνδεση -αν φερθείς έξυπνα! Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου, αφού είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση και τη λύση, μαντεύοντας τις προθέσεις και τους σκοπούς του συντρόφου σου!

 

Ιχθύς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, η ημέρα θα σου φέρει μόνο καλά νέα! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο βελτιώνεται πολύ και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για να κάνει αυτό που επιθυμείς κι είναι καλό για την πορεία της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, ερωτικές εξελίξεις, φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμα και την έναρξη μίας νέας σχέσης!

 

Πηγή: myastro